Ledningsfri Støvsuger Test 2023 – Her er de bedste ledningsfrie støvsugere

Er du på udkig efter en ledningsfri støvsuger? Men synes du det kan være svært at gennemskue, hvilken model der passer bedst til dine behov og dit hjem? Så kig med her.

En god og effektiv støvsuger er uundværlig. Der findes flere forskellige typer af støvsugere, men i denne omgang kigger vi nærmere på de ledningsfrie.

En ledningsfri støvsuger har den fordel, at den er super nem at tilgå og komme rundt med, da den ikke skal tilsluttes en strømkilde imens. De fleste er desuden poseløse, hvilket betyder at støvet samles i en beholder, som kan tømmes direkte i skraldespanden når den er fyldt.

Det er bestemt ikke alle ledningsfrie støvsugere, der er lige gode. Vi har derfor undersøgt markedet lidt nærmere og fundet dem der klarer sig bedst i test.

Vi gennemgår herunder de 4 bedste ledningsfrie støvsugere samt lidt om deres egenskaber, så det forhåbentligt er nemmere for dig at overskue, hvilken ledningsfri støvsuger der passer bedst til dig og dine behov.

Nilfisk Easy

Praktisk og kraftfuld kombination af to støvsugere.

Nilfisk Easy er den mest budgetvenlige støvsuger vi har udvalgt. Den fungerer perfekt som den primære støvsuger i mindre hjem, men kan også fungere som ekstra støvsuger til større hjem.

Den har en vægt på 3,1 kg og fungerer som et 2-i-1 rengøringsværktøj, hvilket vil sige at du både kan bruge den som en almindelig støvsuger, men også som en håndholdt støvsuger.

Støvsugeren giver dig op til 50 minutters driftstid på én opladning. En fuld opladning tager 3 timer og herefter er støvsugeren igen klar til brug.

Du kan vælge mellem 3 forskellige sugestyrker, alt efter hvilken rengøringsopgave du står overfor. Den smarte LED-lampe lyser, når du støvsuger under møbler eller andre mørke steder så du kan følge med i, hvor du er nået.

Støvet samles i en beholder, der kan rumme op til 0,6 liter støv og snavs. Beholderen tømmes enkelt og hygiejnisk direkte i skraldespanden.

Støvsugeren leveres også med en lille kniv til at rense børsten med.

Udvalgte detaljer:

 • Budgetvenlig
 • 50 minutters driftstid
 • 3 sugestyrker
 • Indbygget LED-lampe

Miele Triflex HX1 Pro

Den ledningfrie Miele Triflex HX1 Pro har en vægt på 3,64 kg og fungerer som en 3-i-1 støvsuger. Du kan nemlig forvandle støvsugeren, så den passer til dit behov. Den kan f.eks. forvandle den til en håndholdt støvsuger, bruge den med en stander eller forlænge den med et ekstra støvsugerrør.

Den poseløse støvsuger samler støv og partikler i en separat opbevaring, som er nem at tømme. Støvsugeren regulerer automatisk sugestyrken efter underlag og med den smarte ElectroBrush-børste, som er udstyret med et BrilliantLight-lys sørger du for at få det hele med.

Miele Triflex HX1 Pro er udstyret med et kraftigt litium-ionbatteri, som kan genoplades igen og igen. Desuden medfølger et ekstra batteri som tilsammen udgør en brugstid på 120 minutter. En fuld opladning tager pr. batteri 4 timer og herefter er støvsugeren igen klar til brug.

I pakken medfølger der forskellige støvsugerhoveder samt en vægmontering, så du kan opbevare din støvsuger der, når den ikke er i brug.

Udvalgte detaljer:

 • Maks. driftstid: 120 minutter
 • Vægt på 3,64 kg
 • Ekstra batteri
 • Støvsugerhoved med lys

Dyson V11 Absolute Extra Pro

Dyson V11 Absolute Extra Pro har en vægt på 3,1 kg og er med sit lette og smalle design nem at komme rundt med.

Støvsugeren fungerer både som en almindelig støvsuger, men også som et håndholdt redskab, der f.eks. kan bruges til rengøring af bilsæder eller møbler.

Du kan justere støvsugningen imellem 3 sugestyrker på den praktiske LCD-skærm, så den tilpasses til den type overflade og rengøring, du står overfor.

Støvsugeren tillader konstant støvsugning i op til en time per batteri. Når det ene batteri er tomt, kan det udskiftes med det ekstra batteri inkluderet i købet og forlænge brugstiden med yderligere 60 minutter.

Støvet er poseløs, hvilket betyder at støvet samles i en beholder, som med den avancerede ”point-and-shoot”-funktion let og ubesværet tømmes direkte i skraldespanden, uden at du skal i kontakt med det.

Til Dyson V11 Absolute Extra Pro medfølger der en smart docking-station, som er en gulvstander, hvor du kan placere støvsugeren når den ikke er i brug.

Inkluderet i pakken får du et torque mundstykke, kombinationstilbehør, et mundstykke med sprækker, et motoriseret minitilbehør, en blød ministøvekost, en docking-station, en ekstra oplader, et ekstra batteri, wand opladerklip og et parkethoved.

Udvalgte detaljer:

 • Maks. driftstid: 120 minutter
 • 3 sugestyrker
 • Støjsvag
 • Vægt på 3,1 kg
 • Ekstra batteri

Dyson V15 Detect Absolute Extra

Den ganske nye Dyson V15 Detect Absolute Extra vejer 3 kilogram og byder på helt friske og intelligente egenskaber.

Den har ikke bare ét, men hele to kraftfulde batterier, der i alt kan give dig op til 120 minutters brugstid. Batterierne fjernes og erstattes blot ved at trykke på en knap.

Du kan vælge mellem 3 sugestyrker – Eco, auto eller boost alt efter hvilken udfordring du står overfor. Enheden er udstyret med en piexo-sensor, som tæller støvpartikler og justerer sugekraften efter antallet.

Som noget helt nyt har Dyson V15 Detect Absolute Extra en strategisk vinklet laser, som detekterer selv de mindste støvpartikler og suger dem op.

Støvsugeren er poseløs og opsamler støvet i en beholder, som nemt kan tømmes i skraldespanden. Den fungerer både som en almindelig støvsuger, men også som en håndholdt støvsuger, som f.eks. kan bruges til møbler eller bilsæder.

Der medfølger Torque Drive Cleaner, Laser Slim Fluffy, kombinationsværktøj, sprækkeværktøj, hårskrueværktøj, blød støvbørste, stædig støvbørste, nå-under værktøj, stavklips, væg-dock og oplader.

Dyson V15 findes som to varianter – nemlig Detect Absolute Extra og Detect Absolute. Forskellen er, at Extra modellen indeholder 2 batterier i stedet for 1 og inkluderer en docking-station, hvor støvsugeren kan opbevares, mens den lader og ikke er i brug.

Udvalgte detaljer:

 • Maks. driftstid: 120 min.
 • 3 sugestyrker
 • Støjsvag
 • Vægt på 3 kg
 • Nyt laser støvsugerhoved

Anbefalet Til Dig