Ledningsfri Støvsuger Test 2021 – Her er de bedste ledningsfrie støvsugere

Er du på udkig efter en ledningsfri støvsuger, men synes det kan være svært at gennemskue, hvilken der passer bedst til dine behov og dit hjem?

En god og effektiv støvsuger er uundværlig. Der findes flere forskellige typer af støvsugere, men i denne omgang kigger vi nærmere på de ledningsfrie. En ledningsfri støvsuger har den fordel at den er super nem at tilgå og komme rundt med da den ikke skal tilsluttes en strømkilde imens. De fleste er desuden poseløse og i stedet samles støvet i en beholder, som tømmes direkte i skraldespanden når den er fyldt.

Det er bestemt ikke alle ledningsfrie støvsugere, der er lige gode. Vi har derfor undersøgt markedet lidt nærmere og fundet dem der klarer sig bedst i test. Vi gennemgår herunder de 5 bedste ledningsfrie støvsugere samt lidt om deres egenskaber. Du kan under hver støvsuger finde direkte links så du kan finde den til den bedste pris.

Bosch BBH52550

1599 DKK

Med Bosch BBH52550 får du en effektiv ledningsfri støvsuger, der er nem at anvende og opbevare.

Denne støvsuger er en af de billigere ledningsfrie modeller, men på trods af det er den både effektiv og kraftfuld. Støvsugeren er udstyret med et Lithium-Ion batteri, der er genopladeligt. En opladning tager mellem 3-6 timer og på en fuld opladning kan støvsugeren anvendes i op til 30 minutter. Når batteriet har behov for en genopladning, vil en indikator på støvsugeren fortælle det.  Støvsugeren har 3 hastighedstrin du selv kan justere imellem alt efter om du ønsker en let rengøring, en normal rengøring eller en mere krævende rengøring. Støvsugeren kan bruges på alt slags gulv. Den kommer i et enkelt design med en støvbeholder på 900 ml, der tømmes direkte i skraldespanden når den er fuld.

Denne ledningsfrie støvsuger fra Bosch er virkelig brugervenlig og har en kraftfuld motor. Med den korte batteritid er den specielt ideel til mindre lejligheder, hvor dens lille størrelse også nemt kan opbevares.

Bosch BCH6ZOOO

1690 DKK
1695 DKK

Bosch BCH6ZOOO gør rengøringen nemmere og er perfekt til dyrehår.

Denne støvsuger kommer med et Lithium-Ion batteri, der er genopladeligt. Batteriet vil være fuldt opladt i løbet af 6 timer. Når batteriet er fuldt opladt, kan du støvsuge i op til 50 minutter. En indikator i støvsugeren vil fortælle når batteriet skal genoplades. Støvsugeren har 3 forskellige hastigheder, som du kan justere imellem efter behov. Støvsugeren kommer med en 0,9 liter støvbeholder, der let tømmes direkte i skraldespanden. Filteret er vaskbart og støvsugeren indikerer selv når det skal rengøres. Denne model kommer i et flot rødt design.

Med den specielle ProAnimal børste er denne støvsuger velegnet til hjem med kæledyr. Derudover er den perfekt til dig, der bor i en lille lejlighed, til sommerhuset eller campingvognen, hvor den nemt kan pakkes væk.

Dyson V11 Absolute Cordless

Lydsvag støvsuger med høj sugeevne

Med Dyson V11 Absolute Cordless får du en fremragende støvsuger i støjdæmpende konstruktion.

Med denne ledningsfrie model fra Dyson bevæger vi os op i den lidt dyrere ende af prisskalaen, men støvsugeren er bestemt alle pengene værd. Den kommer blandt andet med en indbygget sensorteknologi, der optimerer støvsugerens effekt og giver helt op til 60 minutters brugstid. Støvsugeren er udstyret med en smart LCD-skærm, hvor du kan justere imellem 3 effektniveauer (Eco, Auto, Boost) samt se den tilbageværende batteritid. Skærmen giver dig en advarsel når filterne skal rengøres eller hvis noget skulle sætte sig fast i støvsugeren. Støvbeholderen har en kapacitet på 0,76 L og tømmes direkte i skraldespanden når den er fuld. Støvsugeren har automatisk regulering af sugestyrke efter gulvtype. De forskellige mundstykker, der er inkluderet i pakken, gør at du kan rengøre alt lige fra gulv til loft.

Denne effektive støvugerkommer i den bedste kvalitet og kan alt, hvad en støvsuger skal kunne. Den er velegnet til både store og små hjem.

Miele Triflex HX1

4699 DKK

Miele Triflex HX1 giver dig en smart 3-i-1 støvsuger.

Denne støvsuger er udstyret med et kraftigt Lithium-Ion batteri, der kan genoplades igen og igen. Når batteriet er fuldt opladt leverer støvsugeren op til 60 minutters brugstid, men med det ekstra batteri støvsugeren kommer med, kan du opnå en driftstid på helt op til 120 minutter. Støvsugeren kan forvandles så den passer til dine behov. Den kan laves til en håndholdt støvsuger, du kan bruge den med en stander til enhver slags gulv eller du kan forlænge støvsugerrøret så du kan støvsuge dit loft. Støvsuger regulerer automatisk sugestyrken efter underlag.

Denne støvsuger er ideel til både store og små hjem. Det smarte 3-i-1 design kombinerer tre slags ledningsfrie støvsugere i ét produkt så du kan bruge den til alt slags rengøring.

Dyson V11 Absolute Extra Pro Generation 2020

Dyson V11 Absolute Extra Pro Generation 2020 kommer med en meget efftktiv sugekraft samt en masse smarte funktioner.

Dette er testens premium støvsuger og også den dyreste. Ikke desto mindre så får du en fantastik effektiv og brugervenlig støvsuger i høj kvalitet. Støvsugeren kommer med to kraftfuld Lithium-Ion batterier, der kan genoplades igen og igen. Batterierne sikrer en driftstid på op til 120 minutter. Med den praktiske LCD-skræm kan du justere imellem 3 kraftindstillinger så den kan tilpasses efter dine behov. Med den smarte 2-i-1 funktion kan du gøre støvsugeren til et håndholdt redskab, der f.eks. er perfekt til at rengøre din sofa eller din bil. Det lukkede filteringssystem opfanger hele 99,97% af alle mikroskopiske partikler såsom pollen og bakterier. Støvet samles i en støvbeholder, der med et enkelt tryk sender støv og skidt ned i din skraldespand, uden du skal i kontakt med det. Støvsuger kommer i et klassisk og elegant Dyson design, der absorberer vibrationer og reducerer støjen. I pakken er der inkluderet et torque mundsykke, kombinationstilbehør, et mundstykke til sprækker, motoriseret minitilbehør, en blød ministøvekost, en docking-station, en docking-station (gulvmonteret), en ekstra oplader, ekstra Batteri, en Wand opladerklip en børste til stædigt smuds og et parkethoved.

Med den 120 minutter lange batteritid er denne støvsuger velegnet til alle hjem. Ønsker du at investere i en ledningsfri støvsuger, der kan holde i mange år er denne model helt perfekt.

Andre Synes Godt Om Disse