Læbepomade Med Solfaktor Test 2023 – Her er de bedste læbepomader med solfaktor

Sommeren er snart over os og det betyder at vi tilbringer en del flere timer udendørs end vi gør resten af året.

Ligesom at vores hud i ansigtet og på kroppen har brug for beskyttelse og ekstra fugt, når vi opholder os i solen, så har vores læber også. Ved at smøre dine læber med læbepomade med solfaktor kan du både forebygge og undgå sprukne og tørre læber.

Vi har undersøgt, hvilke læbepomader med solfaktor, der er bedst og mest populær lige nu. Vi har samlet en liste med de 8 bedste læbepomader med solfaktor lige her, så du kan få inspiration til, hvilken læbepomade, der passer bedst til dig og dine behov.

Lad os starte med det første produkt, som er fra Derma.

Derma Solstift SPF50 (15ml)

Den mest budget-venlige læbepomade med solfaktor, som vi har udvalgt, er Derma Solstift SPF50. Denne solstift er ikke kun til læberne, men er særligt udviklet til de steder, hvor vi er ekstra udsat for solens stråler, såsom ører, kinder, nakke og næse.

Stiften har en høj beskyttelsesfaktor og indeholder naturlige olier, der sørger for at blødgøre og beskytte huden mod udtørring. Stiften er særligt velegnet til lys eller sensitiv hud og kan bruges af både børn og voksne.

Derma Solstift SPF50 er vandfast og perfekt at have med på farten, hvis der skulle blive behov for genpåføring.

Den bærer det nordiske miljømærke, Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks blå krans, som sikrer dig et produkt med minimal risiko for allergi og hudirritation. Stiften indeholder desuden hverken parfume, parabener eller farvestoffer.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm SPF20

Den populære Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm er en fugtgivende og luksuriøs læbe balm, der giver den fineste glans. Balmen har en høj beskyttelsesfaktor, der beskytter dine læber mod solens stråler, så de hverken udtørrer eller sprækker.

Balmen er utrolig rig i sin formel og indeholder hele 8 forskellige vitaminer, samt mineraler og næringsstoffer, der er med til at holde dine læber glatte og bløde.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm har en praktisk og skrå applikator til at påføre den tykke balm med. Den har en helt neutral duft og er både allergitestet og klinisk testet af en hudlæge.

La Roche-Posay Anthelios XL Sensitive Areas Stick SPF50+ (9g)

Med La Roche-Posay Anthelios XL Stick SPF50+ får du også en solstift til særligt soleksponerede områder på kroppen, som f.eks. læber, ører, næse, ar, pigmentforandringer, modermærker mm. Den meget høje beskyttelsesfaktor gør at produktet kan bruges af alle hudtyper og aldre.

Solstiften har en praktisk størrelse, der gør den perfekt at have med i tasken på farten. Den er let at anvende og fordele, og tilstopper ikke hudens porer eller efterlader huden hvid eller fedtet.

La Roche-Posay Anthelios XL Stick SPF50+ er helt uden parfume og er tolerancetestet på atopisk hud. Den anbefales desuden af dermatologer.

Nilens Jord Sun protection stick SPF50

Nilens Jord Sun protection stick SPF50 er en solstift med høj solbeskyttelsesfaktor, som er ideel til områder, der er ekstra udsatte for soleksponering, såsom læber, ører, næse, nakke mm.

Stiften er beriget med shea smør, som har en fugtgivende og plejende virkning på huden. Derudover indeholder den algeekstrakt, der er kendt for at give beskyttelse mod frie radikaler. Solstiften absorberes hurtigt og er vandfast.

Med Nilens Jord Sun protection stick SPF50 får du en solstift, der er Allergy Certified og helt uden hverken parfume eller parabener. Desuden er den vurderet som ”Et godt valg” af Forbrugerrådet Tænk Kemi og fået en ´grøn kolbe´ i Kemiluppen, hvilket betyder at solstiften ikke indeholder uønsket kemi.

Rudolph Organic Sun Stick SPF50 (15ml)

Rudolph Organic Sun Stick SPF50 er en plejende og nærende solstift, der effektivt beskytter din hud mod solens UVA- og UVB-stråler. Den er ideel til læber, ører, næse og andre områder, der er særligt udsatte i solen.

Mens dine læber beskyttes mod både UVA- og UVB-stråler, plejes de også med aktive og naturlige ingredienser, såsom bivoks, sheasmør, rapsolie og havtornolie. Disse ingredienser bidrager med fugtgivende og genopbyggende egenskaber. Derudover indeholder den både C- og E-vitamin, som har en antiinflammatorisk virkning og bidrager til en elastisk og smidig hud.

Stiften er vandafvisende og har en fast og rig tekstur, som nemt kan smøres ud uden at fedte eller klistre. Den er 100% fri for parfume, hvilket betyder at den dufter diskret af de ingredienser, den er fremstillet af.

Rudolph Organic Sun Stick SPF50 bærer det nordiske miljømærke, Svanemærket og er blevet vurderet som ”Et godt valg” af Forbrugerrådet Tænk Kemi, samt har fået en ´grøn kolbe´ i Kemiluppen.

Meraki Sun Stick Pure SPF50

Solstiften Meraki Sun Stick Pure SPF50 giver en høj og effektiv solbeskyttelse på udsatte områder som f.eks. læberne. Den er ideel til sart eller sårbar hud og kan derfor anvendes af både børn og voksne.

Stiften indeholder bivoks, som efterlader en blød, beskyttende barriere på hudens overflade. Den bløde konsistens gør produktet nemt at smøre ud og den trænger hurtigt ind i huden uden at efterlade hvide streger eller virke klistret eller fedtet.

Meraki Sun Stick Pure SPF50 er vandfast og bærer Svanemærket. Desuden er den Asthma Allergy Nordic certificeret og helt uden parfume, parabener og farvestoffer. Stiften er vurderet som ”Et godt valg” af Forbrugerrådet Tænk Kemi og har fået en kolbe i Kemiluppen.

Raz Skincare Repair SPF30 (15ml)

Raz Skincare Repair SPF30 er en helt fantastisk, multifunktionel salve, der er ideel som læbepomade. Salven kan dog også anvendes til andre formål som f.eks. små rifter, sår, tørre albuer, eksem mm. Produktet kan påføres både i ansigtet og på kroppen, og er velegnet til hele familien.

Salven består udelukkende af naturprodukter, såsom lanolin, sheasmør, cacaosmør, bergamotte, grape, olivenolie, tidselolie og bivoks. Den kommer i en fin, lille krukke, der har en perfekt størrelse til lommen eller tasken, så den er nem at have med overalt.

Raz Skincare Repair SPF30 har en meget blød konsistens, der efterlader dine læber bløde og skinnende. Det er et økologisk all-round produkt, der hurtigt kan blive helt uundværligt.

Coola Mineral Liplux SPF30 Nude Beach (4.2g)

Coola Mineral Liplux SPF30 Nude Beach er helt sikkert et produkt for dig, hvis du er på udkig efter en læbepomade med solfaktor, som giver en fin farve til læberne.

Denne læbepomade giver en høj beskyttelse mod solens skadelige stråler og indeholder samtidig naturligt udvundne pigmenter, som fremhæver dine læber med en smuk, lyserød nuance. Den er derudover baseret på fugtgivende og næringsrige ingredienser, såsom cupuaçusmør og mongongo-olie.

Coola Mineral Liplux SPF30 Nude Beach er baseret på over 70% økologisk certificerede ingredienser og er både vandafvisende i op til 40 minutter og reef-friendly. Læbepomaden fås desuden også i andre farver, så den passer perfekt til dig.

Anbefalet Til Dig