Krøllejern Test 2023 – Her er de bedste krøllejern

Er du på udkig efter et krøllejern, men har svært ved at vælge, hvilket et det skal være? Så er du havnet det rette sted.

For at kunne skabe smukke fyldige krøller kræver det et godt krøllejern. Det er vigtigt at du finder et, der er velegnet til din hårtype, er nemt at håndtere og som har de rigtige temperaturindstillinger, så du kan passe bedst muligt på dit hår, mens du styler det.

Herunder vil vi gennemgå de 5 bedste krøllejern og lidt om deres funktioner, så du nemt kan danne overblik over, hvilket krøllejern der passer bedst til dig og dine ønsker.

Remington Pearl Ci95

Budget-venlig

Remington Pearl Ci95

Remington Pearl Ci95 giver smukke bløde krøller og er velegnet til både kort og langt hår.

Dette budget-venlige krøllejern er designet med en avanceret keramisk belægning der giver dig blødere og længerevarende krøller end med almindelige keramiske krøllejern.

På blot 30 sekunder er krøllejernet varmt og klar til brug. Du har mulighed for at justere temperaturen mellem 130° og 210° C og se den på det digitale LCD display. Du kan låse temperaturen så det både er ideelt til tyndt og tykt år.

Krøllejernet er konisk designet, hvilket giver et løst og naturligt look. Det slukker automatisk efter 60 minutter og kommer med en 3 meter lang drejeledning. En varmesikker opbevaringspose medfølger.

Denne model er velegnet til dig, der ønsker et billigt men godt krøllejern, som kan det, det skal.  

Labor Pro Butterfly Curling Iron

Nyt Projekt (20)

Det er et ekstraordinært krøllejern, nemlig Labor Pro Butterfly Spiral Styler. Det kan skabe de allerstørste og vakreste spiralformede krøller samt bølger ved hjælp af dets innovative spiralformede design.

Takket være de turmalin-keramiske plader beskytter krøllejernet dit hår, mens det styles.

Den ene side af jernet er udstyret med kamlignende tænder, der friserer eventuelle knuder ud af håret og holder lokkerne på plads mens de styles.

Krøllejernets temperatur kan indstilles, så den passer til din hårtype. Den kan nemlig indstilles mellem 150° og 230°, og den valgte temperatur vises i det digitale display.

Er du vild med bløde spiral krøller, så er dette krøllejern perfekt til dig.

Babyliss Curl Secret 2 C1300E

Babyliss Curl Secret 2 C1300E

Babyliss Curl Secret 2 C1300E sørger for salonsmukt krøllet hår til alle hårtyper.

Dette smarte krøllejern gør stylingen af dit hår til en leg. Det er udstyret med to forskellige varmeindstillinger. 210°C er til dig med fint, afbleget og/eller skadet hår, mens 230°C er til dig med normalt, tykt eller kruset hår.

Du har mulighed for selv at justere opvarmningsvarigheden mellem 8, 10 eller 12 sekunder, så du enten får fine bølger, bløde krøller eller spændstige krøller.

Krøllejernet er designet med ionic-teknologien, der sikrer glansfulde og frizz-frie resultater hver gang. Med den keramiske belægning sørger krøllejernet for en jævn og ensartet varmefordeling.

Krøllejernet kommer med en 2,5 meter lang drejeledning og to spolere på henholdsvis 25mm og 35 mm. Et specielt renseredskab medfølger.

Denne model er til dig, der ønsker et krøllejern, der har flere smarte funktioner end et traditionelt krøllejern og som let og hurtigt kan skabe forskellige flotte krøller.

GHD Curve Creative Curl Wand

GHD Curve Creative Curl Wand

GHD CURVE Creative Curl Wand skaber glamourøse krøller og er velegnet alle hårtyper.

Denne model fra GHD er udviklet med en banebrydende “Ultra-zone” teknologi. Det er hurtigt til at varme op og anvender hurtigtænkende sensorer, der måler temperaturen 250 gange pr. sekund for at sikre en konstant temperatur på 185°C.

Sylen måler 28mm-23mm og er designet med en keramisk belægning, som giver et glansfuldt og holdbart resultat.

Den afkølede spids og indbygget fod gør, at du både sikrer et godt og sikkert greb, mens du kan placere krøllejernet på alle typer underlag.

Har det været inaktiv i 30 minutter aktiveres ”sleep-mode” og det slukker automatisk. Det kommer med en 2,6 meter lang drejeledning.

Dette krøllejern er velegnet til dig, der vægter en god kvalitet højt. Her er du sikret et krøllejern, der giver fantastisk smukke resultater i mange år.  

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete Long

Premium valg

Dyson Airwrap Multi Styler Complete Long
United States

Dyson Airwrap Complete er et vanvittig effektivt og eksklusivt stylingsværktøj til alle hårtyper.

Dette stylingsværktøj ligger i den helt høje ende af prisskalaen, men er noget for sig selv og kan meget mere end bare at krølle dit hår. Du får nemlig både tørret og stylet dit hår på samme tid.

Det er udstyret med 3 forskellige hastigheder og 3 forskellige varmeindstillinger, samt en kold luft funktion.

Med den kraftige V9-motor får du et stylingsværktøj med en omdrejningshastighed, der er 6 gange højere end normalt.

For at passe bedst muligt på dit hår mens du styler det, sørger Dyson Airwrap for hele tiden at måle og regulere temperaturen konstant.

I pakken medfølger der en 30mm Airwrap ruller, en 40mm Airwrap ruller, en fast glattebørste, en blød glattebørste, en rund volumenbørste, en Pre-styling hårtørrer, et opbevaringsetui, en Non-slip varmemåtte og en filterrensebørste.

Denne model er velegnet til dig, der ønsker flere stylingsmuligheder i ét produkt. Med Dyson Airwrap Complete kan du både tørre, glatte, bukke og krølle dit hår.

Anbefalet Til Dig