Kasserolle Test 2023 – Her er de bedste kasseroller

En kasserolle er altid god og praktisk at have i køkkenet. Den er nem at finde frem til de mindre tilberedninger som sovs og grød eller til kogning af æg.

Der findes mange forskellige kasseroller, men kvaliteten er bestemt ikke lige god hos dem alle. Uanset om du elsker at kokkerere eller kun står i køkkenet fordi det er nødvendigt, så gøres madlavningen en del nemmere, hvis du har investeret i nogle gode redskaber.

Vi har kigget lidt nærmere på udvalget af kasseroller og undersøgt, hvilke modeller der klarer sig bedst i test. Vi har derudfra fundet de 5 bedste kasseroller, som du kan læse mere om herunder.

Zwilling Pico (Ø12 cm)

Zwilling Pico er en tysk designet kasserolle i en fantastisk kvalitet, når man sammenligner med prisen. Kasserollen er fremstillet i 18/10 rustfrit stål og har en SIGMA Classic sandwich-bund med aluminiumskerne, der sikrer en hurtig opvarmning og en jævn og effektiv varmefordeling.

Kasserollen er kompatibel med alle komfurtyper, inkl. Induktion. Grebet forbliver afkølet under hele tilberedningen og som et ekstra plus, tåler kasserollen opvaskemaskine.  

Denne kasserolle fra Zwilling fås i to forskellige størrelser: Ø14cm (1 liter) og Ø12cm (0,8 liter)

Eva Solo Trio Ceramic (Ø13cm)

Eva Solo Trio Ceramic er designet og fremstillet i rustfrit stål med en yderst effektiv keramisk belægning. Belægningen tåler temperaturer helt op til 400° C og gør det svært at brænde maden fast.

Den fantastiske kasserolle har en non-stick sandwich-bund med aluminiumskerne, så du er sikret en hurtig og jævn varmedistribution. Den kan bruges til alle komfurtyper, inkl. Induktion og passer til de eksisterende Eva Trio låg.

Kasserollen kan gå i opvaskemaskinen, så du er sikret en hurtig og nem rengøring. Den fås i to forskellige størrelser: Ø13cm (1,1 liter) og Ø17cm (1,3 liter)

Tefal Unlimited Premium (Ø20cm)

Tefal Unlimited Premium er en meget robust og skidstærk kasserolle, der er fremstillet med Titanium Anti-Scratch non-stick belægning. Den effektive belægning sikrer, at du kan bruge stålredskaber uden at beskadige bunden og samtidig får du en gryde der kan holde i rigtig mange år.

Kasserollen er udstyret med Thermo-Fusion+, som er en induktionsbund, der er ekstra tyk og som sikrer en jævn og hurtig varmefordeling. Den praktiske temperaturindikator Thermo-Signal skifter farve, når den rette temperatur er nået og gryden er klar.

Denne kasserolle fås i to forskellige størrelser: 1,5 liter og 2,8 liter.

Tefal Jamie Oliver Cook’s Classic (Ø16cm)

Med Tefal Jamie Oliver Cook’s Classic får du en kasserolle af høj kvalitet. Den er fremstillet af hårdanodiseret aluminium, som er et meget holdbart og slidstærkt materiale.

Den har en non-stick belægning uden PFOA, som indeholder titanpartikler. Grebet er fremstillet af rustfrit stål og er designet ergonomisk, så den ligger stabilt i din hånd, når du laver mad.

Det smarte Thermo-signal indikerer når kasserollen har nået den rette temperatur. Tefal Jamie Oliver Cook’s Classic er kompatibel med alle varmekilder, inkl. Induktion og ovn op til 210° C.

Kasserollen tåler opvaskemaskine, men opvask i hånden anbefales. Den har en kapacitet på 1,5 liter og måler 16 cm. Der medfølger desuden et låg i rustfrit stål.

Fiskars Norden (Ø20.2cm)

Fiskars Norden er fremstillet i rustfrit stål og har en 3-lags bund med en kerne af aluminium. Den unikke Thermium™-mineralbehandling gør at kasserollen har non-stick-egenskaber selv ved høje temperaturer.

Kasserollen kan bruges på alle varmekilder, inkl. induktion og ovn op til 240°C. Det hule håndtag er designet til at forblive koldt under madlavningen på alle typer af kogezoner. Der medfølger et tætlukkende låg af rustfrit stål.

Kasserollen tåler uden problemer opvaskemaskine. Den fås i to forskellige størrelser: 1,8 liter og 2,5 liter.

Anbefalet Til Dig