Kaffekværn Test 2023 – Her er de bedste kaffekværne

Er du på udkig efter en ny kaffekværn? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig udarbejdet denne guide, så du nemt kan få overblik over, hvilken kaffekværn du skal vælge. 

Vi har samlet de 6 bedste kaffekværn på markedet og præsenterer dig her i guiden for deres fordele og ulemper, så du hurtigt kan blive klogere på, hvilken kaffekværn der er bedst til dig og dine behov.

Nederst på siden kan du læse vores FAQ, hvor vi svarer på de 3 hyppigst stillede spørgsmål om kaffekværne.

Bosch TSM6A013

Budget-venlig

Med kaffekværnen Bosch TSM6A013 får du en stilren og effektiv kaffekværn med klinge. 

Kaffekværnen har en kapacitet på 75 gram, og du kan derfor male en god portion kaffe ad gangen, når du laver større mængder kaffe. Det kan for eksempel være i din stempelkande, når du har gæster.

Kaffekværnens møller er lavet i chokabsoberende plast, og det betyder, at kaffekværnen står stille på køkkenbordet, selvom kaffekværnen arbejder ved hele 180W.

Kaffekværnen kværner din kaffe med en skarp klinge, og det er ofte en smagssag, om man bedst kan lide sin kaffekværn med klinge eller burr grinder.

En af ulemperne ved denne kaffekværn er, at du ikke kan indstille malingsgraden. Det betyder, at du ikke selv kan bestemme, hvor fint eller groft du vil male din kaffe. 

Til nogle former for kaffe er det afgørende, at bønnerne er malet på en bestemt måde, og derfor vil denne kaffekværn ikke egne sig til alle typer kaffe. Hvis du laver almindelig filterkaffe eller kaffe i stempelkande, er kaffekværnen dog helt perfekt.

Udvalgte detaljer: 

 • Kapacitet på 75 gram bønner ad gangen 
 • Arbejder ved 180 W
 • Kværner med sin skarpe klinge

Wilfa WSCG-2

Wilfa WSCG-2 kværner din kaffe med en burr grinder, og du får en effektiv kaffekværn i et neutralt sort/stål-design. 

Kaffekværnen har en kapacitet på hele 250 gram ad gangen, og du kan derfor kværne en stor portion bønder, hvis du skal lave en større mængde kaffe på én gang. Beholderen har indbygget UV-filter, så din kaffe ikke skades af solen. 

Kaffekværnen slukker automatisk, når den er færdig med at kværne din kaffe. Du kan indstille kaffekværnen på 5 forskellige indstillinger, og du kan derfor kværne bønner til flere forskellige typer kaffe. 

På indstillingerne groftkværnet, filterkværnet, franskpresset, mocca og aeropress kan du male kaffe. Derfor kan du lave næsten alle typer kaffe, og det er let og hurtigt at skifte mellem indstillingerne hver gang.

En af ulemperne ved denne kaffekværn er, at du ikke kan kværne bønner til espresso. Til espresso skal du bruge meget fint malet kaffe, og Wilfa WSCG-2 er derfor ikke god, hvis du er til espresso.

Udvalgte detaljer:

 • Kapacitet på 250 gram bønner ad gangen 
 • Kan kværne på 5 forskellige indstillinger 
 • Kværner med burr grinder 

DeLonghi Dedica KG 521.M

Med DeLonghi Dedica KG 521.M bevæger vi os over i den mere dyre ende, når det kommer til kaffekværn, men til gengæld får du også kvalitet og mange funktioner for pengene. 

Kaffekværnen har en stor kapacitet på 350 gram, så du kan kværne kaffe til op til 14 kopper ad gangen.

Kaffekværnen har et flot og meget stilrent design. Designet i sort og stål passer ind i de fleste køkkener og til de fleste kaffemaskiner, hvis man går op i det æstetiske udtryk.

Du kan indstille DeLonghi Dedica KG 521.M på hele 18 forskellige indstillinger, og du kan derfor få kaffekværnen til at lave lige netop den type kaffe, du ønsker. Dette gælder også kaffe til espresso, som mange kaffekværne ellers ikke kan klare.

Kaffekværnens opbevaringsbeholder er lufttæt, og det betyder, at dine kaffebønner vil bevare al duft og smag, mens de venter på at blive malet. På denne måde vil du stadig få en frisk oplevelse, selvom du ikke opbevarer dem i en beholder, der er specifikt designet til formålet.

Udvalgte detaljer:

 • Kapacitet på 350 gram bønner ad gangen
 • Kan kværne ved 18 forskellige indstillinger – også espresso
 • Flot og stilrent design

Graef CM 900

Den elektriske kaffekværn Graef CM 900 kan kværne på mange forskellige malingsgrader. Du kan vælge mellem malingsgrad 1-40, så du kan male kaffe til mange forskellige typer kaffe, også til espresso. 

Graef CM 900 er leveret med en kompakt skærm, der er let at betjene og indstille. På skærmen har du mulighed for at vælge, om du ønsker at male kaffe til en eller to kopper.

Graef CM 900 har en 5-delt aluminiumskværn, så din kaffe kommer ud af kaffekværnen på den helt rigtige måde, og så du får det bedste resultat af din maling. 

Kaffekværnens beholder har en kapacitet på 350 gram, og det betyder, at du kan opbevare 350 gram bønner i beholderen ad gangen og male det lidt efter lidt, alt efter hvor mange bønner du skal bruge fra gang til gang.

Kværnen er fremstillet i sort og sølvfarvet plast, og du kan opbevare dine bønner i den mørke, gennemsigtige beholder, så du altid kan få fornemmelsen af at have den friske kaffe tæt på.

Udvalgte detaljer:

 • Kan male ved malingsgrad 1-40
 • Udstyret med et lettilgængeligt display
 • 5-delt aluminiumskværn

Wilfa WSFB-100S

Wilfa WSFB-100S kværner kaffebønnerne langsomt for at undgå opvarmning, hvilket sikrer den bedste kvalitet og aroma.

Kaffekværnen har en kapacitet på 75 gram, som gør det muligt at male en god portion kaffe ad gangen.

Du kan indstille malingsgraden i hele 41 forskellige trin, så du kan få malet dine yndlingsbønner perfekt, uanset om du er til espresso eller almindelig stempelkaffe.

Kaffekværnen er udformet i et enkelt, men elegant design af rustfrit stål og plastik, der er holdbart og nemt at rengøre.

Udvalgte detaljer:

 • 41 forskellige malingsgrader.
 • Kapacitet på 75 gram
 • Nem at rengøre

Kaffekværnen Sage The Smart Pro kan kværne dine bønner på hele 60 forskellige indstillinger. Du kan kværne kaffe helt ned til den helt fine espressokaffe eller kværne grov kaffe til en stempelkande.

Kaffekværnen har et flot design, og maskinen ligner dem, du kan finde på de professionelle kaffebarer rundt omkring i byerne.

Kaffekværnens design er lavet til at beskytte dine bønners kvalitet. Kaffekværnens design minimerer nemlig den varme, maskinen afgiver, og derfor bliver bønnernes olier ikke opvarmet.

Kaffekværnen er udstyret med elektronisk timer, så du kan indstille malingsprocessen ned til det enkelte sekund. Det betyder, at du med Sage The Smart Pro kan kværne din kaffe på lige præcis den måde, du ønsker.

Kaffekværnens beholder har en kapacitet på 340 gram, og du kan nemt indstille præcis hvor fint, dine bønner skal males.

Udvalgte detaljer:

 • Kan male dine bønner på 60 forskellige indstillinger
 • Designet således, at dine bønner ikke opvarmes
 • Malingsprocessen indstilles ned til det enkelte sekund

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Skal jeg vælge en kværn med klinge eller burr grinder?

  Det deler ofte vandene, om man skal vælge en kaffekværn med klinge eller burr grinder. Nogle mener, at man ødelægger bønnerne mere end man maler dem, når man bruger en kaffekværn med klinge, mens andre synes, at den pointe repræsenterer en forfinet holdning.

  Du skal vælge det, du bedst kan lide. Hvis du går meget op i din kaffebrygning og gerne vil lave kaffe, som man gør det på de professionelle kaffebarer, så skal du vælge en burr grinder, hvis du vil gøre dem kunsten efter. Hvis du vil male din kaffe til en helt almindelig filterkaffe og ikke går alt for meget op i alt det tekniske, kan du fint vælge en kaffekværn med klinge.

 2. Hvorfor skal man bruge en kaffekværn?

  Når du selv maler dine bønner og brygger din kaffe lige umiddelbart bagefter, får du kaffe med meget mere smag og aroma. Formalet kaffe vil uundgåeligt miste lidt af sin smag og duft over tid, og særligt når først du har åbnet kaffens pose, vil kaffen hurtigt miste mere og mere af sin kraft.

 3. Hvor groft skal jeg male min kaffe til de forskellige typer kaffe?

  Hvis du er ude i den helt stærke espresso, skal du male din kaffe ganske, ganske fint. Det kræver en kaffekværn, der kan male dine bønner helt fine, og det er ikke alle kværne, der kan det.

  Hvis du i stedet laver kaffe i stempelkande, skal du male din kaffe groft. Når du laver stempelkaffe, er det nemlig afgørende, at kaffen ikke slipper igennem kandens filter til den færdigbryggede kaffe. Derimellem findes et hav af andre kaffeformer, og ofte kan du læse i din kaffekværns indlægsseddel, hvilken kaffeform de forskellige indstillinger egner sig til.

Anbefalet Til Dig