Highlighter Test 2023 – Her er de bedste highlightere

Er du på udkig efter en ny highlighter? Så er du havnet det helt rette sted!

En highlighter er et makeupprodukt, der fuldender dit makeup look ved at fremhæve forskellige områder i dit ansigt, hvor du ønsker at skabe fokus og lysne op.

Der findes et hav af forskellige highlighters på det danske marked. Derfor har vi testet og udvalgt de allerbedste til dig lige her, hvad enten du leder efter en highlighter i pudderform eller med en mere cremet konsistens.

Nederst i artiklen finder du et FAQ-afsnit, som forhåbentlig besvarer de spørgsmål du måtte have.

Lad os komme i gang!

Essence Choose Your Glow Highlighter Palette

Den første highlighter vi skal kigge på er Essence Choose Your Glow Highlighter Palette. Nemlig testens mest budget-venlige highlighter.

Paletten indeholder ikke mindre end hele tre forskellige nuancer, som alle er perfekte til enten hverdag eller til specielle lejligheder.

Higlighteren er nem at påføre og arbejde med, og den efterlader huden med uimodståelig og unik glød.

Milk Makeup Highlighter

Vi springer direkte videre til Milk Makeup Highlighter, som er kendt for sin utrolig lækre konsistens.

Hightlighter stiften er baseret på nærende og fugtgivende ingredienser, såsom mangosmør, ferskennektar og avokadoolie, som også forklarer den smørbløde konsistens.

Stiften er utrolig let at arbejde med og smelter nærmest ind i huden, og efterlader et smukt, skinnende udseende. Den kan opbygges i intensitet, alt efter hvor meget du ønsker at fremhæve og lysne.

Hightlighteren fås i to forskellige nuancer, der passer til alle hudtoner.

Nilens Jord Baked Shimmer Powder #7725 Highlight

Nilens Jord Baked Shimmer Powder #7725 Highlight er en smuk highlighter i pudderform, der er produceret med et højt indhold af naturlige mineraler.

Highlighteren er super nem at påføre, og lægger sig virkelig smukt på huden. Det høje indhold af naturlige mineraler gør desuden at den er utrolig behagelig at have på.

Mineralerne reflekteres af lyset og er derfor perfekt at bruge på de områder du ønsker at fremhæve. Intensiteten kan opbygges alt efter hvor meget effekt du ønsker.

Denne highlighter fra Nilens Jord er velegnet til alle hudtyper, herunder også sensitiv hud fordi produktet er AllergyCertified og helt uden parfume og parabener.

Jane Iredale Glow Time Highlighter Stick

Lad os hoppe videre til Jane Iredale Glow Time Highlighter Stick.

En lækker og cremet highlighter stift, der på grund af den meget lette formel, nærmest smelter helt ind i huden og efterlader den med en fantastisk flot perlemors-effekt.

Stiften er beriget med jojoba-frø-olie, der både har en fugtgivende og udglattende effekt på huden, og som er med til at give det smukkeste endelige resultat.

Denne highlighter fås i 3 forskellige farvenuancer, og er perfekt at have med i tasken, så du altid kan friske makeuppen op i løbet af dagen.

Glow Time Highlighter Stick er vegansk og indeholder ingen irritationsfremkaldende ingredienser, såsom parabener og gluten.

Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer

Næste highlighter på listen er Rare Beauty Positive Light Liquid Luminizer.

Denne highlighter har en fløjlsagtig og flydende konsistens, der både kan bruges som almindelig highlighter til at fremhæve enkelte områder i ansigtet eller blandes med din foundation for en fantastisk flot og sund glød til hele ansigtet.

Highlighteren indeholder en botanisk blanding af lotus, gardenia og hvid nøkkerose, der er med til at skabe et øjeblikkeligt, glowy finish.

Den er tilgængelig i hele 8 forskellige farver og nuancer, som er velegnet til enhver hudfarve.

Miild Mineral Highlight

Er du på udkig efter en mild highlighter til sensitiv hud, så er Miild Mineral Highlight helt sikkert noget for dig.

Den ovnbagte pudderhighlighter er udviklet på rene mineraler med små glimmer partikler, der giver en smuk glød til huden.

De finkornede glimmerpartikler gør at highlighteren lægger sig pænt og naturligt på huden, og er nem at blende ud.

Highlighteren er certificeret ECOCERT COSMOS, AllergyCertified og Svanemærket. Den er desuden vegansk og indeholder ingen parfume.

ILIA Liquid Light Serum Highlighter

Med ILIA Liquid Light Serum Highlighter får du et multifunktionelt produkt, der både kan bruges som almindelig highlighter eller som kan blendes sammen med din fortrukne foundation.

Highlighteren har en serum-lignende konsistens, der smelter ind i huden og efterlader en jævn overflade med en smuk glød.

Formlen er baseret på en blanding af økologiske og naturlige botaniske stoffer, og indeholder også marine aktive stoffer, som hjælper med at beskytte huden mod solens farlige UV-stråler og forurening.

Highlighteren fås i 3 forskellige farver alt efter hvilket resultat du går efter. Den består af hele 88% naturlige ingredienser og er både vegansk og uden gluten.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sun Dipped

Den sidste highlighter vi skal kigge på, er den fantastiske Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sun Dipped.

En samling med hele fire forskellige metaliske, varme toner af highlightere.

Highlighteren har en pudder-konsistens, som er nem at påføre og blende ud de steder hvor du ønsker at lysne op eller fremhæve.

Du kan både kombinere de forskellige farver eller bruge dem hver for sig. Desuden kan de både påføres tørre eller med en fugtet makeup-børste eller beautyblender for endnu mere intensitet og glød.

Anbefalet Til Dig