Hårtrimmer Test 2023 – Her er de bedste hårtrimmere

Leder du efter en hårtrimmer, men er i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Så kan du roligt læse med videre her.

En hårtrimmer er perfekt til at trimme håret derhjemme. Den er let og enkel at bruge og sparer dig for en tur til frisøren. Alle hårtrimmere tjener som udgangspunkt samme formål – dog indeholder de alle forskellige specifikationer.

I vores guide vil vi gøre dig klogere på fire forskellige hårtrimmere. På den måde kan vi forhåbentlig hjælpe dig til at skabe et overblik over, hvilken hårtrimmer du skal vælge.

Vores FAQ, hvor vi besvarer de mest almindelige spørgsmål om hårtrimmere, findes nederst i vores guide.

Philips Series 5000 HC5612

For en hurtig og effektiv klipning

Philips Series 5000 HC5612 er perfekt til dig, der gerne vil ordne klipningen derhjemme. Den er hurtig, effektiv og nem at bruge – både for dig selv og for den, der eventuelt hjælper dig med klipningen.

Denne hårtrimmer er udviklet med en innovativ kam, der sørger for at skubbe det afklippede hår væk. På den måde kan du gøre klipningen mere effektiv, fordi du ikke hele tiden skal tømme kammen.

Philips Series 5000 HC5612 er designet med et zoomhjul. Zoomhjulet giver dig mulighed for at vælge mellem 0,5 mm og 28 mm. Denne funktion gør hårtrimmere optimale også at bruge i skægget.

En af fordelene ved denne hårtrimmer er, at den er lavet med selvslibende knive i rustfrit stål. Derfor skal du ikke bekymre dig om, om din hårtrimmer virker efter et par år – for det gør den.

Udvalgte detaljer:

 • Klippebredde: 41 mm
 • Indeholder 28 længdeindstillinger
 • Klipper mellem 0,5 mm og 28 mm
 • Holder i 75 minutter efter opladning

Philips Multigroom Series 7000 MG7720

En favorit med ekstraudstyr for perfekt trimning

Med Philips Multigroom Series 7000 MG7720 er du sikret en hårtrimmer, der kan bruges til hele kroppen. Som navnet antyder, kan hårtrimmeren ikke blot bruges til klipningen af håret – den kan også bruges til styling af skæg og trimning af brystet.

Philips Multigroom Series 7000 MG7720 er udviklet med DualCut-teknologi. Det betyder, at hårtrimmeren har dobbeltslibende blade med minimal friktion mellem sig. Derfor er bladene dobbelt så hurtige som andre modeller, hvilket sikrer dig en mere effektiv og jævn klipning.

Denne hårtrimmer bliver også kaldt for alt-i-et-trimmeren, fordi den kan bruges over hele kroppen. De 14 forskellige redskaber, der følger med, sørger for at give dig hele pakken, både klipning og trimning.

En yderligere fordel ved Philips Multigroom Series 7000 MG7720 er, at den kan holde i op til to timer på en fuld opladning. Derfor behøver du ikke bekymre dig om, at den løber tør for strøm lige med det samme.

Udvalgte detaljer:

 • Kan klippe i to retninger
 • Indeholder 14 redskaber til klipning
 • Kan lynoplades på fem minutter
 • Holder i op til 120 minutter efter opladning
 • Kan bruges under bruseren

Philips Series 9000 HC9450

Effektiv hårtrimmer med touch-skærm og titaniumknive

Vælger du en Philips Series 9000 HC9450, er du sikret en hårtrimmer, der forener teknologi og innovation. Med dens motordrevne trimmerkamme får du en effektiv og præcis klipning, hver gang du bruger den.

Philips Series 9000 HC9450 er designet med en touch-skærm, der gør det nemt for dig at vælge den klippelængde, du ønsker.

Med 400 længdeindstillinger er der rig mulighed for at eksperimentere med hårtrimmeren. Du kan nemlig ændre længden med 0,1 mm ad gangen, hvilket sikrer dig en maksimal præcision.

Den nye teknologi i denne hårtrimmer husker tre længdeindstillinger per kam. Ved at holde hukommelsesknappen inde kan du automatisk gemme de længder, der er blevet dine favoritter.

Efter en times opladning kan du bruge hårtrimmeren i to timer, uden at den løber tør for strøm. Det øger fleksibiliteten af hårtrimmeren, som du ligeledes kan tage med, hvis du skal ud at rejse.

Udvalgte detaljer:

 • Indeholder titaniumknive
 • Kommer med digital touch-skærm
 • Klippebredde på 41 mm
 • Indeholder motordrevne trimmerkamme
 • Holder i 120 minutter

Panasonic ER1611

Den professionelle hårtrimmer

Panasonic ER1611 er til dig, der gerne vil opnå en professionel klipning derhjemme. Denne hårtrimmer er nemlig ekstremt effektiv og er en favorit blandt mange professionelle frisører.

Hårtrimmeren er af meget høj kvalitet, hvilket sikrer dig et flot og professionelt resultat, hver gang du bruger den.

Panasonic ER1611 indeholder en motor, der har et omdrejningstal på 10.000 svingninger i minuttet. Det giver en konstant kraft, der effektivt klipper dit hår hurtigt.

I forhold til de andre modeller i vores guide indeholder denne hårtrimmer kun seks forskellige længdeindstillinger. Disse kan dog justeres meget præcist for at give det mest tilfredsstillende resultat.

Med sine kun 265 gram er Panasonic ER1611-hårtrimmeren meget nem at arbejde med. Den føles let i hånden, og du bliver derfor ikke træt i længden af at bruge den.

Udvalgte detaljer:

 • Kommer med tre afstandsstykker på 3-15 mm
 • Indeholder seks længdeindstillinger
 • Kan bruges efter en times opladning
 • Kan bruges i 50 minutter ad gangen

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvad koster en hårtrimmer?

  Det er meget forskelligt, hvad en hårtrimmer koster. De fås som regel fra et par hundrede kroner og op til flere tusinde.

 2. Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber en hårtrimmer?

  Før du køber en hårtrimmer, kan det være en god idé at undersøge, hvilke modeller der er på markedet. Der findes nemlig utrolig mange forskellige modeller, hvorfor det hurtigt kan virke forvirrende at vælge den rette. Derudover er det også en god idé at tænke over, hvilke behov og præferencer du har. Hvis du for eksempel kun sjældent bruger den, kan du med fordel købe en billigere model. Eller har du for eksempel meget kraftigt og tykt hår, så kan det være en god idé at investere i en dyrere model, der holder længere.

 3. Hvor længe holder en hårtrimmer?

  Det er meget individuelt, hvor længe en hårtrimmer holder. Det kommer ofte an på, hvor hyppigt den bliver brugt, og hvor lang tid den bruges ad gangen. En billig hårtrimmer kan sagtens holde længere end en dyrere model, hvis den ikke bliver brugt særlig tit. Og omvendt kan en dyrere model også holde længere end en billigere model, hvis denne ikke bruges særlig tit.

Anbefalet Til Dig