Hårtørrer Test 2023 – Her er de bedste hårtørrere

Er du på udkig efter en ny hårtørrer, men har svært ved at finde præcis den, der passer til dine behov?

I dag bruger de fleste kvinder en hårtørrer med jævne mellemrum. Enten til at tørre eller style håret. Der findes mange forskellige hårtørrer med forskellige funktioner og endda nogle, der henvender sig bedst til en specifik hårtype. Vi har undersøgt markedet og fundet de hårtørrer som vi mener klarer sig bedst i test.

Herunder kan du se de 5 bedste hårtørrer i forskellige prisklasser. Du kan under hvert produkt finde direkte links til de hjemmesider, der forhandler produktet billigst.

Remington Pro-Air Turbo D5220

Budget-venlig

Budget-venlig hårtørrer med innovative funktioner.

Med denne hårtørrer fra Remington, der ligger i den helt lave ende af prisskalaen, får du en rigtig god og kraftfuld hårtørrer. Den har en effekt på hele 2400W og en smart iongenerator, der gør at dit hår tørrer hurtigt samtidig med at det hindrer statisk elektricitet. Hårtørreren har 3 varme- og 2 hastighedsindstillinger, samt en ”cool shot” og turbo funktion. Der medfølger en koncentrator og en diffuser. Den kommer med en 1,8 meter lang ledning.

Alt i alt en super god og kraftfuld hårtørrer i flot og enkelt design.  

Remington Proluxe AC9140

Super smart hårtørrer fra Remington med ionisk teknologi.

Denne model fra Remington har, ligesom modellen ovenover, 3 varmeindstillinger, 2 forskellige hastigheder og en kold luft indstilling. Den er også udstyret med den smarte iongenerator, der fjerner statisk elektricitet samt en OPTIheat teknologi, der beskytter dit hår mens du føntørrer. Hårtørreren har en effekt på 2400W så du hurtigt og nemt kan tørre og style dit hår. Den har tilmed en ”Style Shot” funktion så du med kombinationen af varme og fønmundstykkerne kan opnå præcis den frisure du ønsker. Efter 60 minutters inaktivitet slukker hårtørreren automatisk. I pakken er der inkluderet to fønmundstykker og en diffuser.

Remington Proluxe AC9140 er en kraftfuld hårtørrer med en masse smarte funktioner og til en rigtig fin pris som de fleste kan være med på.

Eksklusiv og super smart GHD hårtørrer.

Med denne hårtørrer går vi op i den lidt dyrere ende prismæssigt, men du får samtidig en masse for pengene. Hårtørreren kan indstilles i 2 forskellige temperaturer samt kold luft og 2 forskellige blæsestyrker. Med en kraft på 1800-2100W sikrer du et hurtigt resultat. Luftfilteret kan nemt tages ud og er derfor nem at rengøre. Den smarte ION-teknologi forhindrer dit hår i at blive flyvsk og elektrisk. Denne model kommer i det flotteste ergonomiske design, som gør at den ligger godt i hånden og er nem at betjene. Med den 3 meter lange og kraftige ledning den er udstyret med er du sikker på altid at kunne nå en stikkontakt. I pakken er der inkluderet et fønnæb med en bredde på 8 cm.

Med en hårtørrer fra GHD er du sikret et produkt i den bedste kvalitet, som kan holde i mange år. Du får derudover en hårtørrer i et super flot design og med en masse smarte funktioner.

Ekstra kraftfuld GHD hårtørrer, der leverer 30% mere glans og salonglatte resultater.

Denne smarte hårtørrer er skabt af professionelle stylister og GHDs førende ingeniører. Den er designet med meget høj brugervenlighed, men giver samtidig resultater af salonkvalitet derhjemme. Hårtørreren er udstyret med Aeroprecis™ teknologi, der giver en mere koncentreret luftstrøm, mens den indbyggede børstefrie motor med længere levetid, skaber en kraftig blæsestyrke på hele 120km/t. Den har 2 forskellige blæsestyrker og 2 forskellige varmeindstillinger samt en koldlufts funktion, så den kan tilpasses præcis efter dine behov. Den kommer i et sort mat ydre med sølv detaljer og er udført i et ergonomisk design, der gør den nem at arbejde med. I pakken medfølger der et fønnæb.

GHD Helios tager stylingen af dit hår til helt nye højder. Du får alt i alt en ekstrem effektiv, lydsvag og kompromisløs hårtørrer i den aller bedste kvalitet.

Dyson Supersonic

Dyson Supersonic er testens premium hårtørrer.

Denne hårtørrer fra Dyson er en noget dyrere model end de andre ovenover, men den kommer med en masse fede funktioner. Med en kraftfuld digital motor på 1600W sørger Dyson Supersonic for lynhurtig tørring med intelligent varmekontrol, der vil beskytte dit hår og dets glans. Hårtørreren kommer med 3 forskellige hastigheder. Høj (til hurtig tørring og styling), medium (til normal tøring) og lav (til spredning). Du har derudover mulighed for at ændre imellem 4 varmeindstillinger (100°C, 80°C, 60°C og 28°C). I pakken medfølger en diffuser, en skridsikker varmemåtte, en udglattende dyse, en Styling Concentrator og et tilbehør til mild luft. Alle stylingstilbehør klikkes nemt af og på via magneter.

Med denne hårtørrer får du virkelig noget for pengene. En kompromisløs hårtørrer i ekslusivt design, hvor du får en masse fede funktioner og tilbehør så du kan style dit hår lige som du vil.

Anbefalet Til Dig