Håndmixer Test 2023 – Her er de bedste håndmixere

En ordentlig håndmixer er praktisk talt en uundværlig ting i et køkken.

Der findes rigtig mange forskellige håndmixere på det danske marked i dag. De kommer i alverdens farver, størrelser og former. Den skal gerne kunne gøre arbejdet lettere og hurtigere, og kommer den i et lækkert design er det bare et ekstra plus.

Vi har herunder samlet en liste over de håndmixere, der har klaret det bedst i test. Under hvert produkt er der direkte links til de hjemmesider, der forhandler produktet billigst.

Bosch MFQ4030

Budget-venlig

Kraftfuld håndmixer til budget-venlig pris.

Dette Bosch model ligger i den økonomiske ende af prisskalaen, men klarer sig trods det ekstremt godt. Den har en kraft på hele 500 W og kan derfor også håndtere de lettere blandinger. Den har 5 forskellige hastighedsniveauer, hvilket giver dig mulighed for at justere hastigheden efter behov. Håndmixeren er meget støjsvag med en lydstyrke på kun 56,4 DB. Der følger de påkrævede drejekroge og piskeris med, hvor der er monteret små kugler, der giver et mere fyldigt og luftigt resultat. Der er også mulighed for at tilkøbe ekstra tilbehør som for eksempel blenderstav og minihakker.

Samlet set en fin og brugervenlig håndmixer med et neutralt og klassisk udseende.

Kenwood kMix HMX750

Håndmixer i flot og stilfuldt design, der passer perfekt ind i et moderne køkken.  

Med denne kMix HMX750 fra Kenwood får du en brugervenlig og samtidig flot og moderne håndmixer. Designet gør den let og behagelig at holde ved mens du pisker. Håndmixeren har en effekt på 350W og har 5 forskellige hastigheder, som gør, at du kan tilpasse maskinen til dit brug.

Den har også en pulsfunktion, der sikrer dig det ønskede resultat. Selve håndmixeren er lavet i støbemetal, der tilfører noget ekstra vægt, men som også gør den ekstra holdbar. Den medfølgende dejkrog og piskeris er af rustfrit stål, så de nemt kan rengøres i hånden eller komme i opvaskemaskinen.  

Denne håndmixer er til dig, der ønsker en velfungerende og fiks lille håndmixer, der kan klare de fleste opgaver i køkkenet, og som samtidig har et flot design og en god holdbarhed.

Dualit Hand Mixer

Denne flotte håndmixer i krom fra Dualit gør arbejdet i køkkenet meget hurtigere og nemmere.

Håndmixeren er i høj kvalitet og har en motorstyrke på 400W. Den har 4 forskellige hastighedsindstillinger, som du nemt kan skifte imellem på håndmixerens håndtag. Der er i designet både taget højde for ergonomi og funktionalitet. Med dens vægt på 1,5 kg er der sørget for en god vægtfordeling, så den ikke føles tung i hånden selvom du bruger den i længere tid.

Den har et smart indbygget ledningsoprul, der giver dig en justérbar ledningslængde, mens den er nem og praktisk at opbevare. I pakken medfølger et almindeligt sæt ballonpiskeris, et sæt dejkroge og et sæt fladpiskere.

Du får her alt i alt en stærk model i elegant og funktionelt design i høj kvalitet, der kan holde i mange år.

Kitchenaid 5KHM9212

9 hastighedstrin

Denne 5KHM9212 fra Kitchenaid er testens premium håndmixer.

Den kommer i et rigtig flot og klassisk design, hvor der er fokus på enkelthed og elegance. Modellen er lille og kompakt så den passer ind i selv de mindste køkkener, og fås i flere forskellige farver, således den passer til lige netop dit hjem og din personlighed.

Derudover er den udformet ergonomisk, så den er behagelig og blød at holde og føles samtidig velafbalanceret i hånden på trods af dens vægt på 1,4 kg. Håndmixeren har et brugervenligt LED-display samt 9 forskellige hastighedsgrader så den kan justeres efter dit behov. Der medfølger et sæt piskeris, et sæt dejkroge og et sæt flade piskeris.

Med denne model fra Kitchenaid, som ligger i den dyre ende af prisskalaen får du en rigtig solid og god håndmixer i fantastisk flot design. Den arbejder rigtig godt og brillerer især når det kommer til de tungere blandinger.

Anbefalet Til Dig