GHD Glattejern Test 2021 – Her er de bedste GHD glattejern

Er du på udkig efter et nyt og godt glattejern fra GHD, men har svært ved at gennemskue, hvilket et der er bedst til dit hår og matcher dine behov?

GHD er et af de bedste hårstyling brands på markedet. Med beskyttelse og pleje af dit hår i højsæde sikrer GHD altid et produkt af høj kvalitet. Alle deres glattejern har en stabil temperatur og en særlig nano-silver belægning på varmepladerne, så du kan style dit hår uden at beskadige det unødigt.

Vi har undersøgt de forskellige GHD glattejern og fundet 4, som vi mener klarer sig bedst i test. Herunder finder du produkterne med direkte links til de hjemmesider, der forhandler dem billigst.

GHD IV Styler

926 DKK
929 DKK

Brugervenligt og klassisk glattejern i enkelt design til alle hårtyper.

GHD IV Styler kommer med en fast temperatur på 185 °C, hvilket ifølge GHDs egen forskning er den optimale temperatur. Selve opvarmningen tager kun ca. 30 sekunder for en jævn konstant temperatur. Glattejernet er designet så det ligger godt i hånden mens du bruger det og slukker automatisk efter 30 minutters inaktivitet, hvilket er gennemgående for alle GHDs stylere. Denne model er velegnet til alle hårtyper og kan også bruges til at lave krøller, selvom de nyere modeller er mere velegnede til dette. Det kommer derudover med en drejeledning på 2,8 m.

Denne model er alt i alt et godt og enkelt glattejern i god kvalitet. Derudover er det et af de mest budget-venlige glattejern fra GHD.

GHD Classic Gold Styler

1059 DKK
1069 DKK

Super lækkert Classic Gold glattejern, der er velegnet til alle hårtyper.

Denne model sikrer med dens duozoneteknologi altid et godt resultat. Med to avancerede varmesensorer sørger det for at opretholde en konstant temperatur på 185°C, så det altid har en jævn og ensartet varmepåvirkning. Opvarmningstiden er forbedret fra de ældre modeller til kun 25 sekunder, så du nemt og hurtigt kan style dit hår. Med automatisk dvalefunktion, sørger glattejernet selv for at slukke efter 30 minutters inaktivitet. Classic Gold kommer i et elegant og stilrent design med flotte runde kanter og tilhørende varmeresistent etui, der beskytter glattejernet, når du er på farten. Du kan både bruge glattejernet til at glatte og krølle dit hår.

Med GHD Classic Gold får du et glattejern i rigtig flot design, som hurtigt sørger for et glattere, blødere og sundere hår.

GHD V Gold Max Styler

1019 DKK

GHD Gold Max er velegnet til dig med langt, tykt hår eller krøller.

Dette glattejern er specielt godt til dig med tykt eller krøllet hår da varmepladerne er hele 5 cm brede og derfor kan glatte større sektioner ad gangen. Det har samme nano-silver belægning som de andre glattejern fra GHDs kollektion, hvilket gør at du kan passe bedre på dit hår mens du styler det. Glattejernet opvarmes på 30 sekunder og har en konstant temperatur på 185 ° C. Det har indbygget sleep-mode funktion, så det automatisk slukker efter 30 minutters inaktivitet. Glattejernet udmærker sig med et elegant design, hvor de gyldne og afrundede varmeplader gør det nemt at lave krøller eller glatte håret perfekt. Det har derudover en forbedret yderside, hvor glattejernet er blevet køligere at holde på og derfor også nemmere at arbejde med.

Et luksuriøst glattejern i den bedste kvalitet, der givet et vellykket resultat på ingen tid.

ghd Platinum+ Styler

1495 DKK

Ultimativt GHD PLATINUM+ glattejern til alle hårtyper.

Dette glattejern er testens premium valg og verdens første SMART glattejern. Det er udstyret med den nyeste og mest avancerede teknologi, der beregner dit hårs behov, tykkelse og tekstur imens du glatter det. Glattejernet opvarmes på kun 20 sekunder og har en konstant temperatur på 185 °C, hvor sensorerne opretholder ”safer-for-hair heat” fra rod til spids så du beskytter håret mod varmeskader og unødige knækkede hår. Glattejernet er også udstyret med en ”sleep-mode” funktion, der sikrer at glattejernet slukker automatisk, hvis det ikke bliver brugt i 30 minutter. Det er designet i ”wishbone hinge”, der sikrer at varmepladerne altid er på linje med hinanden og håret holdes perfekt på plads under hele stylingen. Det er ideelt til både at glatte og krølle dit hår.

Med dette eksklusive og elegante glattejern får du et stylingsværktøj, der både sikrer dig det absolut bedste resultat på rekordtid og som efterlader dit hår mere skinnende og smukt.

Andre Synes Godt Om Disse