GHD Glattejern Test 2023 – Her er de bedste GHD glattejern

Leder du efter en ny og effektiv GHD glattejern, men har du problemer med at finde ud af, hvilken der passer bedst til dit hår og dine krav?

GHD er et af de bedste brands på markedet indenfor hårstyling. Med beskyttelse og pleje af dit hår i højsæde sikrer GHD altid et produkt af høj kvalitet. Alle deres glattejern har en stabil temperatur og en særlig nano-silver belægning på varmepladerne, så du kan style dit hår uden at beskadige det unødigt.

Vi har undersøgt de forskellige GHD glattejern og fundet 5, som vi mener klarer sig bedst i test. Du finder produkterne og en lille beskrivelse herunder.

GHD IV Styler er et brugervenligt og klassisk glattejern i enkelt design, som passer til alle hårtyper. Styleren har en konstant temperatur på 185 °C, hvilket ifølge GHDs egen forskning er den optimale temperatur. Selve opvarmningen tager kun ca. 30 sekunder for en jævn varme.

Glattejernet er designet så det ligger godt i hånden mens du bruger det. Det slukker automatisk efter 30 minutters inaktivitet, hvilket er gennemgående for alle GHDs stylere.

Denne model er ideel til at glatte hår, men kan også bruges til at lave krøller. Dog anbefaler vi en af de nyere modeller, der er mere velegnede til dette.

GHD Classic Gold Styler

GHD Classic Gold Styler
United States

Super lækkert Gold Styler i flot design, som hurtigt giver glattere, blødere og sundere resultater. Modellen er velegnet til alle hårtyper og kan bruges til både at glatte og krølle hår.

Denne model har to avancerede varmesensorer, som sørger for at opretholde en konstant temperatur på 185°C, så det altid har en jævn og ensartet varmepåvirkning på håret.

Opvarmningstiden er forbedret fra de ældre modeller til nu kun 25 sekunder, så du nemt og hurtigt kan style dit hår. Den automatiske “sleep-mode” funktion, sørger for at glattejernet slukker efter 30 minutters inaktivitet.

Classic Gold Styler kommer i et elegant og stilrent design med flotte runde kanter og tilhørende varmeresistent etui, der beskytter glattejernet, når du er på farten.

GHD V Gold Max Styler

GHD V Gold Max Styler

GHD Gold Max er designet med ekstra store varmeplader, der gør det muligt at glatte større sektioner ad gangen. Derfor er denne model specielt velegnet til dig med tykt hår eller krøller.

Ligesom de andre glattejern fra GHD´s kollektion, har dette glattejern også en nano-silver belægning, der passer bedst muligt på dit hår mens du styler det.

Glattejernet opvarmes på 30 sekunder og har en konstant temperatur på 185 ° C. Det har indbygget “sleep-mode” funktion, så det automatisk slukker efter 30 minutters inaktivitet.

Glattejernet udmærker sig med et elegant design, hvor de gyldne og afrundede varmeplader gør det nemt at lave krøller eller glatte håret perfekt. Det har derudover en forbedret yderside, hvor glattejernet er blevet køligere at holde på og derfor også nemmere at arbejde med.

Endelig er GHD PLATINUM+ det første smarte glattejern i verden, der anvender den seneste og mest innovative teknologi til at analysere, hvor tykt og tekstureret dit hår er, mens du glatter det. Derfor er denne model velegnet til enhver hårtype.

Glattejernet opvarmes på kun 20 sekunder og har en konstant temperatur på 185 °C, hvor sensorerne opretholder ”safer-for-hair heat”, så du beskytter håret mod varmeskader og unødige knækkede hår. Den smarte “sleep-mode” funktion sikrer at glattejernet slukker automatisk efter 30 minutters inaktivitet.

GHD PLATINUM+ er skabt med en “ønskeben hængsel”, hvilket sikrer, at varmepladerne altid er justerede og håret derfor forbliver på plads under hele stylingprocessen.

Modellen sikrer de absolut bedste resultater på rekordtid og er ideelt til både at glatte og krølle hår.

GHD Unplugged Cordless Styler

GHD Unplugged Cordless Styler

Unplugged Cordless Styler er det første trådløse glattejern fra GHD. Det bærbare stylingsredskab giver dig mulighed for at style dit hår uanset hvor du befinder dig.

Ligesom alle andre glattejern fra GHD, har denne model også en konstant stylingstemperatur på 185 ° C, som leverer smukke resultater uden ekstrem varme, der skader dit hår.

Glattejernet oplades på kun 2 timer og har herefter en brugstid på op til 20 minutter. Du oplader glattejernet med et USB-C stik, hvilket vil sige at du kan oplade det via din computer eller i bilen.

GHD Unplugged Cordless Styler kommer med et lille, ergonomisk og elegant design, der er beregnet til transportabel brug. Med dette stylingsredskab kan du style dit hår på farten lige som du ønsker det – uanset om det er flotte fyldige krøller eller smukt glat hår.

Anbefalet Til Dig