Glattebørste Test 2023 – Her er de bedste glattebørster

Er du på udkig efter en god glattebørste som et smart eller anderledes alternativ til et glattejern?

Glattebørsten er et nyere og innovativt stylingsværktøj til håret, som virkelig er blevet populært. Du får en fantastisk kombination mellem en hårbørste og et glattejern, så du langt hurtigere kan få smukke og glatte resultater i en travl hverdag.

Vi gennemgår herunder de 4 bedste glattebørster og lidt om hver deres egenskaber. Under hver glattebørste finder du direkte links, så du hurtig og nemt kan finde den til den bedste pris.

Babyliss HSB101E

Budget-venlig

Babyliss HSB101E

Babyliss HSB101E giver salonsmukt hår og er velegnet til alle hårtyper.

På blot 30 sekunder er glattebørsten opvarmet og klar til brug, hvilket er perfekt til travle hverdags morgener.

Du har mulighed for at vælge imellem 3 temperaturindstillinger (160°C, 180°C og 200°C) Børsten indstilles i forhold til din hårtype. Brug de høje temperaturer til krøllet eller tykt hår og de lavere temperaturer, hvis du har tyndt hår eller blot vil opfriske det.

Den unikke kombination af keramiske børster og silikone børster vil sørge for at dit hår får den bedste pleje og det bedste resultat. Børsten har en automatisk slukkefunktion så den slukker, når den ikke har været i brug i 30 minutter.

Den kommer med en 1,8 meter lang ledning og en varmeresistent måtte er inkluderet i pakken.

Denne glattebørste er velegnet til dig, der ønsker et budget-venligt stylingsværktøj, der giver smukt glat hår.

Remington Keratin Protect CB7480

Remington Keratin Protect CB7480

Remington Keratin Protect CB7480 sikrer skinnende og glatte resultater til alle hårtyper.

Takket være den ionteknologi som glattebørsten er udstyret med, vil dit hår blive perfekt glat og skinnende hver gang.

Glattebørsten tilbyder tre forskellige temperaturindstillinger, som du kan vælge mellem (150°C, 190°C eller 230°C). Hvis dit hår er krøllet eller tykt, bør du vælge en høj temperatur, og hvis dit hår er tyndt, bør du vælge en lavere temperatur.

Børsterne er keramisk beklædte og blevet tilføjet keratin og mandelolie, som sikrer en jævn varme og et blødt og godt resultat. Med denne glattebørste har du mulighed for at glatte større sektioner af dit hår på samme tid og komme tættere på rødderne så du får et voluminøst look.

Glattebørsten kommer med en praktisk 3 meter lang ledning, der gør at du kan style dit hår nærmest hvor som helst.

Denne model fra Remington er ideel til dig med krøller eller tykt hår da glattebørsten gør det muligt, at style større sektioner ad gangen.

Dafni Hair Straightening Ceramic Brush

Dafni Hair Straightening Ceramic Brush

Med DAFNI Hair Straightening Ceramic Brush får du en brugervenlig glattebørste i god kvalitet, der er velegnet til alle hårtyper.

Denne model er den originale glattebørste og er lavet med keramisk belægning i høj kvalitet. Den er utrolig brugervenlig og glatter dit hår på få minutter, hvilket gør den perfekt til travle hverdage.

Glattebørsten har en kapacitet på 400W. Den opnår varme på mindre end 1 minut og viser en grøn lys, når den er klar. Efterfølgende opretholder den en stabil temperatur på 185ºC, hvilket er den optimale temperatur til at style håret.

Børstens bagside er lavet af varmeresistent plastik så du ikke brænder dig mens du styler dit hår. De yderste sorte spidser på børsterne bliver heller ikke varme, således at børsten kan køres helt ned til hovedbunden, uden at man brænder sig.

Efter 15 minutters inaktivitet slukker glattebørsten automatisk og trænger den til en rengøring, kan den renses med en fugtig klud.

Glattebørsten kommer med en 2,2 meter lang ledning.

Glattebørsten fra DAFNI er velegnet til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Her får du altså et rigtig godt stylingsværktøj i god kvalitet, som skånsomt sikrer et godt resultat.

GHD Glide

Premium valg

GHD Glide

GHD Glide er testens premium valg og sikrer en brugervenlig glattebørste i den bedste kvalitet, der er velegnet til alle hårtyper.

Som ved GHD´s andre stylingsværktøjer får du også her en glattebørste i den aller bedste kvalitet.

Med en konstant temperatur på 185ºC sikrer du en skånsom styling af dit hår. Glattebørsten er udstyret med en keramisk teknologi med ioner, der kontrollerer og blødgør håret mens du glatter det.

Selve børstehovedet er en kombination af børster i forskellige længder, hvilket giver et luftigt og glat resultat.

For ekstra tryghed har børsten en ”sleep-mode” funktion, der gør at den slukker automatisk efter 60 minutters inaktivitet.

Glattebørsten kommer med en 2,7 meter lang drejeledning.

Denne glattebørste fra GHD er til dig, der ikke vil gå på kompromis. Her får du en glattebørste, der har det hele. En super god glattebørste, der garanterer lækkert og sundt hår og som samtidig er i den bedste kvalitet, der holder i mange år.

Anbefalet Til Dig