Garmin Ur Test 2023 – Her er de bedste Garmin ure

Det skal ikke være nogen hemmelig, at Garmin har taget verden med storm. Med smarte funktioner og intelligent tracking får du aktivitetsure på et helt nyt niveau.

Garmin giver dig nemlig muligheden for nøje at følge med i din træning og daglige aktivitet, og meget mere til.

I denne Garmin-ur test kigger vi nærmere på de fem bedste Garmin-ure på markedet lige nu. Vi gennemgår de vigtigste specifikationer, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Til sidst finder du en FAQ, hvor vi svarer på nogle af de vigtigste spørgsmål.

Garmin Vivoactive 4s

Et smart og alsidigt Garmin-ur med lækre funktioner.

Garmin Vivoactive 4s er det første ur i vores test, og der er meget at fremhæve. Her får du et alsidigt Garmin-ur, der giver dig alt det, du har brug for i et GPS-smartwatch.

Du får her mulighed for at downloade din favoritmusik direkte ned på dit ur. På den måde behøver du ikke have telefonen med, når du er udendørs. Du får samtidig mere end 20 forskellige forudindlæste sports-apps, som du kan supplere med Garmins app.

Garmin Vivoactive 4s giver dig også mulighed for at betale direkte fra dit ur. Du får op til syv dages levetid på én opladning, og så får du faktisk en personlig træner. Der er forudindstillede træningsprogrammer med animationer, som du ser direkte fra uret.

Kigger vi på tracking, får du Pulse Ox-sensor, der måler iltmængde i blodet hele døgnet rundt. Du får stressregistrering og Body Battery, der tracker dit energiniveau døgnet rundt. Du kan også registrere menstruationscyklus, væskeindtag og vejrtrækning.

Derudover får du et væld af muligheder for tracking ved løb. Du får distance, pace, puls, kadence og meget andet. Derfor er Garmin Vivoactive 4s et fantastisk valg, hvis du vil have et budgetvenligt Garmin-ur med et væld af funktioner.

Udvalgte detaljer:

 • Avanceret søvnovervågning samt stressmåling
 • Håndledsbaseret pulsmåling
 • Mindful vejrtrækning
 • Indbyggede sports-apps
 • Mulighed for at anvende Garmin Coach

Garmin Forerunner 645 Music

Avanceret pulsur med en masse fede funktioner. Ideelt til løberen.

Det næste ur er Garmin Forerunner 645 Music. Her får du et lidt mere avanceret Garmin-ur, der er ideelt til løbeturen eller andre aktiviteter. Særligt for uret er din mulighed for biomekaniske målinger. Det betyder selvfølgelig de klassiske som kadence, puls og distance, men også tid med jordkontakt pr. skridt, vertikale udsving og vertikale forhold. Det giver dig ideel mulighed for at forstå din løbestil og form.

I Garmin Forerunner 645 Music er der indbygget håndledspulsmåler, men det er også kompatibelt med en pulsmålerrem eller Running Dynamics Pod. Generelt hjælper uret dig med at overvåge træning og restitution. Du får blandt andet måling af anaerob træningseffekt og din samlede træningsbelastning.

Du kan nemt skifte mellem forskellige sportsgrene for den bedst mulige tracking. Samtidig er der sikkerheds- og sporingsfunktioner, hvis uret skulle forsvinde.

Garmin Forerunner 645 Music er det perfekte Garmin-ur for dig, der ønsker flere avancerede tracking-muligheder og god musik i ørerne.

Udvalgte detaljer:

 • Mulighed for tracking af menstruationscyklus, stressniveau og søvn
 • Accelerometer for mulig måling ved indendørsaktiviteter
 • Musikstyring med op til 500 forskellige sange
 • Garmin Pay
 • Livetrack for øget sikkerhed

Garmin Instinct Tactical Edition

Et kompakt Garmin-ur, der modstår vind og vejr efter militære standarder.

Har du brug for et Garmin-ur, der kan modstå selv de værste vejrforhold, er Garmin Instinct Tactical Edition lige sagen. Her får du et robust ur, der rummer stærke funktioner og et holdbart design.

Garmin Instinct Tactical Edition har taktiske funktioner som kompatibilitet med nattesyn og egner sig ideelt til brug i felten. Derudover får du multi-GNSS-satellitunderstøttelse og outdoor-sensorer. Men det er ikke det eneste, for du kan nemt få op til 14 dages batterilevetid.

Uret overholder Militærstandard 810. Den amerikanske standard forudsætter, at uret kan modstå varme og stød samt har en vandtæthed ned til 100 meter. Garmin Instinct Tactical Edition er også designet med Stealth-tilstand, der deaktiverer den trådløse forbindelse og din GPS-position.

Derudover egner det sig godt til dig, der elsker højder. Jumpmaster-tilstanden kan hjælpe dig med at navigere, når du er sprunget. Du får også Waypoints for at markere, hvor dit køretøj er placeret.

Med de smarte ABS-sensorer kan du måle blandt andet højdedata, trykhøjdemåling og overvåge vejret. Du får også TrackBack, der kan navigere dig tilbage ad samme rute.

Garmin Instinct Tactical Edition er for dig, der elsker at være i felten. Du får kompakt kvalitet med et væld af lækre funktioner udover de klassiske tracking-specifikationer.

Udvalgte detaljer:

 • Multi-GNSS-understøttelse
 • Håndledsbaseret pulsmåling
 • Smart-notifikationer
 • Mulighed for parring med hundesporingsenheder
 • Nattesynstilstand

Garmin Forerunner 945

Et dyrere Garmin-ur til den avancerede sportsudøver.

Det næste ur er dette Garmin Forerunner 945, som er for dig, der måske dyrker triatlon eller er en seriøs motionist. Her får du nemlig et ur, der er spækket med præstationsmålinger og rutevejledninger, så du nemt kan komme afsted på din tur.

Garmin Forerunner 945 har naturligvis beskyttelses- og overvågningsfunktioner, så du ikke behøver at uroe dig under din løbetur. Instrumentet er udviklet til toppræstationsløbere, og derfor har det kapabiliteter til at måle løbestil og VO2-Max, som giver dig en idé om, hvor meget ydeevne du kan forvente.

Du får også en komplet analyse af tempo, puls og pulsudvikling, der giver dig mulighed for at præstere efter din tilstand. Du kan også se, hvordan din træningseffekt påvirker udholdenhed, hastighed og styrke, som både gælder aerob og anaerob.

Derudover giver Garmin Forerunner 945 dig statistikker om træningsvolumen, restitutionstid, træningsstatus og meget andet. Du får også kortlægning i fuld farve samt ClimbPro-funktionen, der fortæller om kommende stigninger og højdeforøgelse.

Garmin Forerunner 945 er for dig, der er seriøs omkring din træning. Her er der ikke bare tale om et aktivitetsur, men et vaskeægte elite-ur, der hjælper dig med at optimere din træning.

Udvalgte detaljer:

 • Sving for sving-vejledninger, der giver dig besked inden det næste sving
 • Rundtursplanlægning med forslag til ruter
 • Pulse Ox-sensor for måling af iltmætningsniveau i blodet
 • Musik fra eksempelvis Spotify
 • Multi-GNSS-navigation

Garmin Fenix 6S Pro

Et garmin-ur til ski og ekstremsport.

Dette Garmin Fenix 6S Pro er det sidste ur i vores guide. Og vi kan sige, at der er meget at berette om. Her modtager du det perfekte ur til ekstremsport, skiløb og diverse aktiviteter.

Garmin Fenix 6S Pro giver dig mulighed for at forudindlæse skikort til mere end 2000 forskellige steder. Du får Dynamic PacePro, der hjælper dig med at bevæge dig smartere i forskellige typer af terræn for den optimale brug af dit ur.

Du får med Garmin Fenix 6S Pro muligheden for Offpiste-input, der hjælper dig godt på vej på din tur. Du får også funktioner som præstationsmåling, registrering af hydrering og adgang til CourseView-kort i farve for mere end 41.000 forskellige golfbaner over hele verden.

Skal du ud og vandre i højderne, får du ClimbPro, Multi-GNSS-understøttelse og ABC-sensorer. Du får også den særlige ekspeditionstilstand, der gør det muligt at forlænge urets levetid, så det holder i op til flere uger.

Og så byder Garmin Fenix 6S Pro også på topografiske kort, hvor du nemt kan se løbenavne og sværhedsgrader på skibakkerne. Du får rundtursplanlægning, hvor der kommer forslag til returruten, og du kan få besked inden det næste sving.

Når det kommer til et Garmin Fenix 6S Pro, er det også det absolut dyreste. Det overholder alle vigtige standarder, og det er for dig, der ikke vil undvære noget i dit Garmin-ur.

Udvalgte detaljer:

 • Mulighed for en batterilevetid på 34 dage
 • Solopgangs- og solnedgangstidspunkter
 • Body Battery-energiovervågning og afslapningspåmindelser
 • Gruppe-livetrack og mulighed for deling af livebegivenhed
 • Mulighed for brug af flere aktivitetstrackere på samme tid med TrueUp

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilket Garmin-ur er det bedste?

  Der er mange muligheder, når det kommer til et Garmin-ur. I vores test har vi præsenteret dig for fem muligheder, som vi mener er de bedste på markedet her og nu. Der er et væld af lækre funktioner, og de kan hver især noget helt særligt. De fem bedste Garmin-ure er: Garmin Vivoactive 4s • Garmin Forerunner 645 Music • Garmin Instinct Tactical Edition • Garmin Forerunner 945 • Garmin Fenix 6S Pro

 2. Hvad skal jeg gå efter, når jeg skal vælge et Garmin-ur?

  Du kan forvente, at alle fem ure indeholder de klassiske funktioner i forbindelse med tracking i hverdagen. Men når du skal vælge, skal du overveje, hvad du vil have ud af dit ur. Skal du bruge det til at tracke løb eller træning meget præcist, bør du vælge et ur med nogle specifikke funktioner. Skal du være udendørs, bør du vælge et robust ur med funktioner, der gør det muligt at følge din færden nøje. Det gælder også i forhold til den type af aktivitet, der er tale om.

 3. Hvad koster et Garmin-ur?

  Prisforskellene er store, når det kommer til Garmin-ure. Der er mange at vælge imellem, og priserne starter fra omkring 1500 kr. Vores test bygger på fem ure, der spænder mellem 2000-7000 kr. Der er stor forskel, men du betaler også for nogle helt bestemte funktioner, der gør træning og aktivitet bedre og nemmere.

 4. Hvad kan jeg bruge et Garmin-ur til?

  Et Garmin-ur kan bruges til meget. Du kan først og fremmest tracke din daglige aktivitet, se puls, måle din søvn og tracke eksempelvis menstruation. Derudover får du et fuldt overblik på din løbetur eller ved anden træning, hvor blandt andet distance, puls og kalorieforbrænding bliver målt. Vælger du de mere avancerede, kan du få en mere grundig analyse af din aktivitet. Du kan også lytte til musik, betale direkte med Garmin Pay eller nyde godt af de forskellige træningsprogrammer, der er installeret.

Anbefalet Til Dig