Garmin Smartwatch Test 2023 – Her er de bedste Garmin smartwatches

Har du lyst til at investere i et Garmin Smartwatch, men er i tvivl om, hvilket Garmin Smartwatch der kan præcis dét, du har brug for? Så finder du i denne guide information om de bedste Garmin Smartwatches.

Et Garmin Smartwatch er til dig, der kan se værdien i at bære en minicomputer på dit håndled. Du vil have de nyeste, moderne og populæreste gadgets.

Vi har udvalgt de to bedste Garmin Smartwatches lige nu – begge med fokus på, at du kan bruge uret til at afspille musik. Herunder vil vi gennemgå egenskaber, evt. begrænsninger og bedste features.

Nederst i vejledningen har vi inkluderet en FAQ, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om valg af Garmin Smartwatch.

Garmin Venu Sq Music Edition

Smartwatch med musikafspiller, sportsfunktioner og livsstilsmålinger i et stilet, moderne design.

Garmin Venu Sq Music Edition giver dig, som er aktiv sportsudøver, et smartwatch i et flot, moderne design. Du kan vælge lige den farve og stil, som matcher din smag.

Med et væld af livsstilsmålinger kan du overvåge din samlede sundhed og dit helbred direkte på håndleddet. Uret hjælper dig således med at tracke dit vandindtag, søvn, vejrtrækning, stressniveau m.m.

Samtidig får du alle de nyttige funktioner, som et Garmin-pulsur giver; træningsprogrammer, pulsmålinger, GPS, skridttæller, intensitetsminutter og kalorietæller. Så lad uret planlægge din træning. Hop i løbeskoene med trådløs musik i ørene takket være den indbyggede musikafspiller.

Uret har en god 1,3” LCD-touchskærm. Skærmen er en anelse lille, men farverne er flotte, og urets skærm er let at aflæse udendørs i solskin. Uret ligger ikke i den dyreste prisklasse, men koster en lille smule mere end Garmin Venu Sq (uden musikafspiller), som til gengæld har et bedre display.

Udvalgte detaljer:

 • Musikafspiller – kan synkroniseres med Deezer og Spotify
 • Livsstilsmålinger: bl.a. stressniveau, vejrtrækning, pulsmåler, søvnkvalitet og vandindtag
 • Garmin Pay – kontaktløs betalingsløsning
 • Vandtæt op til fem ATM – kan holde til et brusebad og en svømmetur
 • Batterilevetid: op til seks dage i smartwatch-tilstand

Garmin Forerunner 645 Music

Avanceret pulsur med en masse fede funktioner. Ideelt til løberen.

Avanceret smartwatch med masser af fede funktioner til den dedikerede løber.

Garmin Forerunner 645 Music er det ideelle Garmin Smartwatch til dig, som er seriøs med din træning og aktiv sportsudøver, men samtidig vil have et ur med de nyeste smartfunktioner såsom SMS, opkald, kontaktløs betaling, tilpasset udseende og musikafspiller.

Garmin Forerunner 645 Music har først og fremmest alle de klassiske sportsfunktioner, som du kender fra et pulsur, såsom skridttæller, aktivitetstracker, sportsprofiler (fx ski, løb, fitness m.fl.), indbygget optisk pulsmåler og søvntracker.

Derudover har uret en lang række avancerede smartwatch-funktioner, som giver dig den optimale løbeoplevelse. Kort og godt kan du nu efterlade din telefon derhjemme, når du snører løbeskoene, sætter Bluetooth-højttalerne til (købes separat) og begiver dig ud på løbeturen med musik i ørerne.

Selv med telefonen liggende hjemme på køkkenbordet går du ikke glip af SMS, opkald og notifikationer fra dine sociale medier. De kommer nemlig direkte til dit Garmin Smartwatch. Uret er ikke udstyret med touchskærm, men styres vha. knapperne på siderne.

Alle de avancerede funktioner, som dette Garmin Smartwatch har, gør også, at det ligger i den øvre prisklasse. Tilbehør som Bluetooth-høretelefoner sælges separat.

Udvalgte detaljer:                            

 • Garmin Pay – kontaktløs betalingsløsning
 • GPS-tracking til dine løbe-, gå- og cykelture
 • Aktivitetsmåler – holder bl.a. styr på dit stressniveau, søvnkvalitet, kalorieforbrænding, din krops restitution og avanceret løbedynamik
 • Musikafspiller med plads til 500 sange – synkronisér med Deezer eller Spotify
 • Vægt: Kun 42 g
 • Batterilevetid: Op til syv dage i smartwatch-tilstand

FAQ – spørgsmål og svar

Hvordan vælger jeg den rette model for mig?

Når du skal vælge et Garmin Smartwatch, er det vigtigt, du overvejer dine behov, dit budget og din smag. Som minimum bør et godt smartwatch kunne vise dig SMS’er og notifikationer fra din smartphone.

Derudover er der i listen herunder en række nyttige overvejelser, du kan gøre dig:

 • Understøtter smartwatchet de apps, jeg benytter?
 • Vil jeg have touchskærm?
 • Hvilken stil og hvilke farver fås uret i?
 • Skal mit smartwatch have plads til SIM-kort, så jeg kan tage opkald direkte på uret?
 • Er det kompatibelt med min smartphone?
 • Hvor høj vandtæthed har jeg behov for?
 • Der er mange overvejelser, du kan gøre dig, når du skal vælge et Garmin Smartwatch.

Find ud af, hvilke punkter der har størst betydning for dig.

Hvad koster et Garmin Smartwatch?

Et Garmin Smartwatch kan fås til meget forskellige priser. Det store prisspænd kan forklares med den forskel, der er på skærmens kvalitet og størrelse, de indbyggede funktioner, udseende og batterilevetid.

Et Garmin Smartwatch kan i dag indeholde alt, hvad en lille computer kan, med musikafspiller, telefon, pulsmåler, livsstilstracker, kontaktløs betaling, notifikationer fra sociale medier og meget, meget mere.

Det er helt op til dine personlige præferencer og din pengepung, hvor mange moderne teknologiske funktioner der skal være i dit nye Garmin Smartwatch. Du får som regel den kvalitet, du betaler for. Et godt smartwatch af god kvalitet kan du altså have glæde af i mange år frem.

Er et Garmin Smartwatch pengene værd?

For at du skal blive rigtig glad for dit nye Garmin Smartwatch skal du vælge det ud fra dine egne behov og stil. Det er nemlig ikke alle smartwatches, der passer til enhver.

Så selv om du kan tilpasse interfacets udseende og installere smarte widgets, du foretrækker, får du først det optimale ud af dit Garmin Smartwatch, når det passer til dine behov. Men hvis du har sat dig grundigt ind i, hvad dit smartwatch skal kunne, og har valgt et, der matcher din stil, er vi sikre på, at du vil synes, at investeringen er alle pengene værd.

Hvad kan jeg bruge et Garmin Smartwatch til?

Et smartwatch er en meget populær gadget. Og med god grund. Med et Garmin Smartwatch på armen har du nemlig næsten alle de funktioner, du finder på din smartphone. Dit smartwatch fungerer som en lille, selvstændig minicomputer, som du bærer på dit håndled.

Du kan således både bruge dit Garmin Smartwatch som sportstracker, til at tracke, hvor sund din livsstil er, og samtidig sikre dig, at du ikke går glip af vigtige e-mails, opkald, sms’er og andre notifikationer, når du ikke har mulighed for at tjekke din smartphone.

Anbefalet Til Dig