Fryseskab Test 2023 – Her er de bedste fryseskabe

At opstøve en fryser, der er alsidig og yder pålideligt, kan være mere udfordrende end man skulle tro. For hvilke specifikke ting er det, du skal være opmærksom på? Vi vil fortælle dig mere om det lige her.

Her er den omskrevne tekst: Vi har samlet de fire bedste fryseskabe på markedet i vores test. Vi giver dig en detaljeret gennemgang af deres styrker og eventuelle mangler, så du kan vælge det perfekte fryseskab til dine behov.

Nederst i guiden finder du vores FAQ-sektion. Den gør dig klogere på nogle af de klassiske spørgsmål, når det kommer til køb af et nyt fryseskab.

AEG AGB61911AW

MaxiLoad fryseskab af høj kvalitet og med en god og brugbar størrelse.

Vi starter med Electrolux EUF1900AOW, der er et mindre fryseskab med elektronisk styring. Her får du blandt andet en SuperFrys-funktion, der sikrer dig den mest optimale fryser, som hurtigt fryser friske madvarer.

Derudover rummer Electrolux EUF1900AOW også en temperaturalarm, der er din sikkerhed for korrekte indstillinger. Temperaturalarmen vil fortælle dig, hvis temperaturen er for høj, og det sker både ved lyd og på skærmen.

Fryseskabet er elektrisk temperaturstyret, så du nemt kan sætte den præcise temperatur. Til gengæld står du selv for afrimning af fryseren, da dette skal gøres manuelt. Fryseskabet måler 125×54,5×63,9 cm. Det er samtidig udstyret med justerbare stilleben foran.

Dette fryseskab er et godt valg, hvis du vil have en billig løsning med de forventede funktioner. Det er effektivt og har et lavt lydeffektniveau.

Udvalgte detaljer:

 • SyperFrys-funktion med mulighed for at forudindstille tiden
 • Indbygget temperaturalarm
 • Indfrysningskapacitet på 20 kg. pr. døgn
 • Lydeffektniveau på 40 dB(A).

Electrolux EUF1900AOW

A+ fryseskab med traditionel fryseteknologi.

Dette fryseskab fra AEG er perfekt til dig, der har brug for maksimalt 168 liter. AEG AGB61911AW består af forskellige fryseskuffer, og det store plus er det lave energiforbrug med energiklasse A+.

Her får du et lydniveau på 40 dB(A) samt et stort spænd i rumtemperaturen. Du kan vælge fra 10 grader til -43 grader.

Igen skal du selv sørge for afrimning, da der ikke er noget AntiFrost-funktion i skabet. Til gengæld er der også et elektronisk display og elektronisk temperaturstyring. Dette fryseskab måler også 125×54,5×63,9 cm.

AEG AGB61911AW er et nemt og overskueligt fryseskab, der kan det, som det skal kunne. Her får du til gengæld ikke så mange ekstrafunktioner, der giver dig øget sikkerhed.

Udvalgte detaljer:

 • Indfrysningskapacitet på 20 kg. pr. døgn
 • Vendbar dør
 • Store skuffer med god plads til fødevarer
 • Energiklasse A+.

Miele FN 28262 ws

Et dyrere fryseskab med NoFrost og løftehåndtag.

Miele FN 28262 ws ligger i den dyrere ende i vores fryseskabstest. Til gengæld får du også nogle ekstra funktioner, der gør hverdagen lidt nemmere.

Miele FN 28262 ws kommer med indvendig LED-belysning, der også er vedligeholdelsesfrit. Det giver dig et godt overblik over fryseren, så du altid kan se, hvad du har liggende.

Et stort plus er NoFrost-funktionen. Du slipper nemlig for manuel afrimning, for det klarer fryseren for dig. Du får også EasyOpen, der sørger for nem åbning af fryseskabet.

Også energiklassen er rykket et trin op. I stedet for A+, som de andre modeller falder inden for, er Miele FN 28262 ws i energiklasse A++. Desuden medfølger der et fryselegeme og en isterningbakke.

Fryseskabet bliver styret elektronisk med TouchControl. Her kan du få temperaturvisning og indstille den rette temperatur. Derfor er Miele FN 28262 ws et fryseskab for dig, der vil have lidt mere luksus og bekvemmelighed.

Fryseskabet måder 185x60x63 cm.

Udvalgte detaljer:

 • Lydeffektniveau på 42 dB(A)
 • SuperFrost-funktion
 • Akustisk og optisk dør- og temperaturalarm
 • NoFrost-funktion, der sørger for automatisk afrimning
 • Vario Space.

Liebherr SGNef 3036

Fryseskab i stål med NoFrost-kølingsteknologi.

Liebherr SGNef 3036 er testens sidste og absolut dyreste fryseskab. Men her får du også alle de funktioner, som gør dit fryseskab lidt mere lækkert at have stående.

Du får den intelligente NoFrost-funktion, der sørger for automatisk afrimning af fryseren. Derudover får du Vario Space, som er et praktisk system, der giver dig ekstra plads i fryseren på en nem måde.

Liebherr SGNef 3036 har en børnsikring, og det bliver vist på det elektroniske display, når den er slået til. Desuden kan du glæde dig over SuperFrost-funktionen, der hurtigt fryser friske fødevarer og automatisk skifter tilbage til den oprindelige temperatur.

Fryseskabets døralarm begynder, hvis døren har været åben i mere end 60 sekunder. Samtidig får du SmartSteel-overflade, der reducerer synligheden af eksempelvis fingeraftryk.

Liebherr SGNef 3036 er for dig, der elsker luksus og vil have det bedste af det bedste. Fryseskabet måler 185,2x60x62,3 cm.

Udvalgte detaljer:

 • SuperFrost-funktion for effektiv nedfrysning og med mulighed for styring gennem app
 • NoFrost-funktion
 • Lydeffektniveau på 42 dB(A)
 • Digitalt display i MagicEye
 • Energiklasse A++

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvad er det bedste fryseskab?

  Der er mange muligheder for at finde et godt fryseskab. I vores test har vi valgt fire af de absolut bedste modeller på markedet lige nu. De fire modeller er: • Electrolux EUF1900AOW • AEG AGB61911AW • Miele FN 28262 ws • Liebherr SGNef 3036. For at vælge den rette model gælder det om at tænke på budget og behov for forskellige funktioner. Jo flere funktioner du vil have, desto højere en pris skal du betale. Det kan ofte være en god idé at betale lidt ekstra, hvis du vil slippe for manuel afrimning.

 2. Hvornår er det en god idé at vælge et fryseskab?

  I dag oplever mange, at der ikke er nok plads i den lille fryser. Det kan også være, at du gerne vil have et bedre overblik over din fryser, end hvad der er tilfældet i en klassisk kummefryser. Et fryseskab hjælper dig med at få det fulde overblik, hvor du nemt kan se alt det, du har i din fryser. Du kan også vælge at inddele forskellige fødevarer i de skuffer, som du finder i fryseskabet. Derudover gør fryseskabet, at du nemmere slipper for frost. Du får en alarmtone på langt de fleste, og denne advarer dig, hvis fryseren står åben.

 3. Hvad skal jeg kigge efter ved et fryseskab?

  Noget af det vigtigste, når du skal vælge fryseskab, er energiklassen og lydeffektniveauet. Ved at vælge en model, hvor begge dele er i top, slipper du for at bruge for meget strøm og for at høre på en summende lyd fra dit fryseskab. Derudover er de ekstra funktioner også noget, som du kan kigge nærmere på. Jo flere funktioner der er, desto nemmere bliver betjeningen for dig. SuperFrost er en god funktion, så du hurtigt kan fryse friske fødevarer ned og bibeholde alle de gode vitaminer i maden.

 4. Hvor stort skal et fryseskab være?

  Generelt for fryseskabe gælder det, at pladsen er udnyttet optimalt. Med skuffer fremfor et stort rum i kummefryseren er der rig mulighed for at opbevare meget i din fryser. For en familie på 2-4 personer er de mindre modeller en fin løsning. Dog bør du vælge et fryseskab, der har en højde, som gør det muligt for dig at stå oprejst. Det gør betjeningen nemmere, og du får et godt overblik.

Anbefalet Til Dig