Foundation Test 2023 – Her er de bedste foundations

Foundation er et makeupprodukt, som mange formentligt har i deres makeuppung. Produktet får vores hud til at fremstå mere ensartet, mat eller skindende, alt efter hvilket look man går efter.

Der findes enormt mange forskellige slags foundations. De fås både i forskellige teksturer, til forskellige hudtyper og hudfarver, med forskellige egenskaber og forskellige ingredienser.

For at finde en god foundation er det først og fremmest vigtigt, at du er bevist om din hudtype, samt dine behov og ønsker til en foundation. Du kan f.eks. overveje om den skal være meget dækkende, ligge naturligt, være mat, give glans eller om den skal passe til normal, tør, fedtet, sensitiv eller kombineret hud.

I denne artikel har vi undersøgt de mange forskellige foundations på markedet og kigget nærmere på hvilke foundations, der er populære lige nu og hvilke der klarer sig bedst i test generelt.

Vi har fundet de 9 bedste foundations til dig, som du kan læse mere om og blive klogere på herunder.

L’Oréal Paris True Match Liquid Foundation

L'Oréal Paris True Match Liquid Foundation

Den første og mest budgetvenlige foundation vi skal kigge på er True Match Liquid Foundation fra L’Oréal Paris. En foundation specielt velegnet til tør hud, da den har et højt indhold af fugtgivende ingredienser som bl.a. E-vitamin og glycerin.

Samtidig med at denne foundation har en plejende og blødgørende effekt på huden, så giver den også et flot naturligt look og skaber et ensartet og jævnt resultat med en let dækkeevne.

True Match Liquid er en flydende foundation med en cremet og ultrablød konsistens, der ligger sig let på huden og tilpasser sig hudens tone og tekstur.

Den kommer i en glasbeholder med pumpe, som giver den perfekte dosering hver gang.

Maybelline Instant Age Rewind Perfector 4-In-1 Glow Makeup

Nyt Projekt (12)

Maybelline Instant Age Rewind Perfector 4-In-1 Glow Makeup er blevet vildt populær og du har formentlig støt på den på de sociale medier. Det er dog ikke uden grund, at den har fået så meget ros.

Det fantastiske 4-i-1 makeupprodukt fungerer som en let foundation, concealer, primer og highlighter.

Er du til en naturlig glød med en masse shimmer er dette produkt helt sikkert noget for dig. Instant Age Rewind Perfector 4-In-1 Glow er nemlig beriget med lysreflekterende pigmenter, der efterlader huden med den flotteste glød.

Produktet har en svampeapplikator indbygget, som gør det nemt at påføre. Svampeapplikatoren sørger også for en jævn og let dækning.

Clinique Even Better Makeup SPF15

Clinique Even Better Makeup SPF15

Næste foundation på listen er Clinique Even Better Makeup SPF15, som er velegnet til kombineret og sensitiv hud. Den er udviklet til at forbedre hudens udseende og vil over længere tids brug gøre din hud mere ensartet.

Makeupproduktet er rig på C-vitamin og antioxidanter, som aktivt går ind og mindsker synligheden af pigmentforandringer og ar, hvilket giver en mere ensartet hudtone over tid.

Clinique Even Better Makeup SPF15 giver en flot og glansfuld hud med middel dækning. Den undgår at samle sig i rynker samtidig med, at den tåler både sved og fugt, så du kan beholde en flot hud hele dagen.

Formlen har en flydende og cremet konsistens, som kommer i en tube uden pumpe. Som det også fremgår af produktets navn, indeholder den SPF15, der beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler og fremtidige misfarvninger.

Denne foundation er allergivenlig og testet af øjenlæger. Den er 100% parfume- og oliefri, og derfor god til sensitiv hud.

BareMinerals Original Foundation SPF15

BareMinerals Original Foundation SPF15

Næste udvalgte foundation er den prisbelønnede BareMinerals Original Foundation SPF15, som også er en mineralpudder, der velegner sig til alle hudtyper og særligt sensitiv hud.

Mineralpudderen har en ultralet og silkeblød tekstur, der ligger naturligt på huden uden at føles tung eller kaget. Den giver en flot glød og dækker både acne, ujævnheder og ar. Desuden øger den cellefornyelsen, så huden på sigt bliver mere ensartet og sund.

BareMinerals Original Foundation SPF15 giver en let til fuld dækning uden at tilstoppe porerne. Den indeholder SPF15, som sørger for en let beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler.

Denne foundation er skånsom for allergikere og fri for parabener. Den har også gennemgået dermatologisk testing og er ikke afprøvet på dyr.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10

Estée Lauder Double Wear Stay In Place Makeup SPF10

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation er en utrolig lækker foundation, som giver et fejlfrit og mat resultat. Den er perfekt til dig, som ønsker en medium til høj dækkeevne.

Dens flydende og silkebløde konsistens tværer hverken ud eller smitter af på tøjet. Samtidig med at den giver en perfekt finish sørger den også for at berige huden med en masse fugt, så din foundation sidder pænt hele dagen.

Formlen omfatter SPF10, som hjælper med at beskytte din hud mod de skadelige stråler fra solen. På den måde opnår du en let solbeskyttelse via din makeup.

Denne foundation kommer i en smuk glas beholder med guld låg, hvor du med fordel kan tilkøbe en pumpe til for nemmere at kunne dossere produktet.

Double Wear Stay-In-Place er dermatologisk testet og indeholder ingen olie, parfume og gluten. Desuden er den fri for udtørrende alkohol og animalske ingredienser.

Tromborg Mineral Foundation

Tromborg Mineral Foundation

Lad os springe videre til Tromborg Mineral Foundation. En løs mineral foundation, som både fungerer som foundation, concealer og pudder i én.

Foundationen giver en fuldstændig vægtløs fornemmelse på huden og vil efterlade den med en helt naturlig glød og et nærmest usminket look.

Foundationen er udelukkende baseret på mineraler, som er helt naturlige og har en helende effekt, hvilket gør at den er et ideelt valg til dig der enten ønsker et meget naturligt look eller til dig som har sensitiv hud.

Som et ekstra plus indeholder Tromborg Mineral Foundation fysiske solfiltre, som beskytter huden mod solens stråler ved at reflektere dem. På den måde passer du bedre på din hud mens du opholder dig udendørs.

Lancôme Teint Idôle Ultra Wear Foundation SPF35

Nyt Projekt (14)

Den yderst lækre Lancôme Teint Idôle Ultra Wear Foundation SPF35 passer til alle hudtyper og indeholder plejende ingredienser, der giver fugt og næring til huden.

Foundationen har en rigtig fin dækkeevne og efterlader huden med en naturlig og fejlfri finish. Den giver et mat look, der holder hele dagen, så hvis du er til det, så er denne foundation helt sikkert noget for dig.

Med Lancômes Airwear teknologi tillader foundationen, at huden ikke får problemer med at ånde i løbet af dagen og dermed ikke bliver tilstoppet.

Som det fremgår af produktets navn indeholder den SPF35, som sikrer din hud imod solens skadelige stråler. Desuden er den beriget med både moringa og E-vitamin, som har en fugtgivende og beskyttende effekt på huden.

Lancôme Teint Idôle Ultra Wear Foundation SPF35 findes i et hav af forskellige toner og nuancer, så det er bare med at finde dén, der passer til dig.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Nyt Projekt (15)

Lad os kigge på den sidste foundation på listen – Nemlig Giorgio Armani Luminous Silk Foundation. En flydende foundation af højeste kvalitet, som nærmest smelter sammen med huden og sikrer høj komfort.

Denne foundation giver en medium dækkeevne og dækker effektivt små urenheder og rødme i huden. Samtidig kan den opbygges alt efter hvor dækkende du ønsker den.

Den indeholder Armani´s eksklusive Micro–fil™-teknologi, som forbedrer hudens tekstur og udvisker små skønhedsfejl og ujævnheder. Det unikke ved teknologien er, at pigmenterne er flade og derfor er nemme at arbejde med samt giver et naturligt og strålende resultat.

Luminous Silk Foundation findes i øjeblikket i hele 18 forskellige nuancer for at matche alle unikke hudtoner.

Anbefalet Til Dig