Foundation Test 2023 – Her er de bedste foundations

Foundation er et makeupprodukt, som mange formentligt har i deres makeuppung. Produktet får vores hud til at fremstå mere ensartet, mat eller skindende, alt efter hvilket look man går efter.

Der findes enormt mange forskellige slags foundations. De fås både i forskellige teksturer, til forskellige hudtyper og hudfarver, med forskellige egenskaber og forskellige ingredienser.

For at finde en god foundation er det først og fremmest vigtigt, at du er bevist om din hudtype, samt dine behov og ønsker til en foundation. Du kan f.eks. overveje om den skal være meget dækkende, ligge naturligt, være mat, give glans eller om den skal passe til normal, tør, fedtet, sensitiv eller kombineret hud.

I denne artikel har vi undersøgt de mange forskellige foundations på markedet og kigget nærmere på hvilke foundations, der er populære lige nu og hvilke der klarer sig bedst i test generelt.

Vi har fundet de 5 bedste foundations til dig, som du kan læse mere om og blive klogere på herunder.

L’Oréal Paris True Match Liquid Foundation

Den første og mest budgetvenlige foundation vi har udvalgt, er True Match Liquid Foundation fra L’Oréal Paris. Denne foundation er specielt velegnet til tør hud, da den har et højt indhold af fugtgivende ingredienser som bl.a. E-vitamin og glycerin.

Samtidig med at denne foundation har en plejende og blødgørende effekt på huden, så giver den også et flot naturligt look og skaber et ensartet og jævnt resultat med en let dækkeevne.

True Match Liquid er en flydende foundation med en cremet og ultrablød konsistens, der ligger sig flot på huden og tilpasser sig hudens tone og tekstur. Den kommer i en glasbeholder med pumpe, som giver den perfekte dosering hver gang.

Formlen indeholder ingen parfume eller olie.

Clinique Even Better Makeup SPF15

Næste foundation på listen er Clinique Even Better Makeup SPF15, som er velegnet til kombineret og sensitiv hud. Den er udviklet til at forbedre hudens udseende og vil over længere tids brug gøre din hud mere ensartet.

Makeupproduktet er rig på C-vitamin og antioxidanter, som aktivt går ind og mindsker synligheden af pigmentforandringer og ar, hvilket giver en mere ensartet hudtone over tid.

Clinique Even Better Makeup SPF15 giver en smuk og strålende hud med en medium dækning. Den lægger sig ikke i fine linjer og modstår både sved og fugt, så du er sikret en smuk hud hele dagen.  

Formlen har en flydende og cremet konsistens, som kommer i en tube uden pumpe. Som det også fremgår af produktets navn, indeholder den SPF15, der beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler og fremtidige misfarvninger.

Denne foundation er allergivenlig og testet af øjenlæger. Den er 100% parfume- og oliefri, og derfor god til sensitiv hud.

Youngblood Natural Loose Mineral Foundation

Den populære Youngblood Natural Loose Mineral Foundation er en mineralpudder, der er velegnet til alle hudtyper, men særligt sart og følsom hud. Den fungerer som en concealer, foundation og pudder i én.

Produktet består af ultrafint mineralpulver, der giver en ensartet og jævn hud uden at tilstoppe porerne. Den er nem at påføre ved lette cirkelbevægelser med en makeupbørste og kan nemt opbygges fra en let til fuld dækning.

Mineralpudderen ligger som et let og silkeblødt lag over huden, så du slet ikke mærker, at du har makeup på. De naturlige mineraler beskytter huden mod solens skadelige UV-stråler og sørger for at huden ikke bliver udtørret, men altid bevarer en naturlig og smuk glød.

Natural Loose Mineral Foundation er uden olie og desuden fri for talkum, parabener, parfume og uorganiske farvestoffer.

BareMinerals Original Foundation SPF15

Næste udvalgte foundation er den prisbelønnede BareMinerals Original Foundation SPF15, som også er en mineralpudder, der velegner sig til alle hudtyper og særligt sensitiv hud.

Mineralpudderen har en ultralet og silkeblød tekstur, der ligger naturligt på huden uden at føles tung eller kaget. Den giver en flot glød og dækker både acne, ujævnheder og ar. Desuden øger den cellefornyelsen, så huden på sigt bliver mere ensartet og sund.

BareMinerals Original Foundation SPF15 giver en let til fuld dækning uden at tilstoppe porerne. Den indeholder SPF15, som sørger for en let beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler.

Denne foundation er allergivenlig og fri for parabener. Den er desuden dermatologisk testet og ikke testet på dyr.  

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation er den sidste foundation vi har udvalgt, men også den dyreste. Den utrolig lækre foundation er velegnet til alle hudtyper og giver et fejlfrit og mat resultat.

Dens flydende og silkebløde konsistens giver en medium til høj dækkeevne, der hverken tværer ud eller smitter af på tøjet. Samtidig med at den giver en perfekt finish sørger den også for at berige huden med en masse fugt, så din foundation sidder pænt hele dagen.

Formlen indeholder SPF10, der beskytter din hud mod solens skadelige stråler. Den kommer i en smuk glas beholder med guld låg, hvor du med fordel kan tilkøbe en pumpe til for nemmere at kunne dossere foundationen.

Double Wear Stay-In-Place er dermatologisk testet og indeholder ingen olie, parfume og gluten. Desuden er den fri for udtørrende alkohol og animalske ingredienser.

Anbefalet Til Dig