Allergivenlig Foundation Test 2023 – Her er de bedste allergivenlige foundations

Foundation er et makeupprodukt, som mange formentligt har i deres makeuppung. Den får vores hud til at fremstå mere ensartet og mat eller velfugtet, alt efter hvilket look du går efter.

Der findes virkelig mange forskellige slags foundations. Både i forskellige teksturer, med forskellige egenskaber og ingredienser.

For at finde en god foundation er det vigtigt at du er bevist om din hudtype og dine behov og ønsker til en foundation. Du kan f.eks. overveje om den skal være meget dækkende, naturlig, være mat, give glans eller om den skal passe til normal, tør, fedtet eller kombineret hud?

I denne artikel gennemgår vi foundations, der er allergivenlige. Efter at have undersøgt markedet, har vi udvalgt de 5 bedste foundations, som vi gerne vil dele med dig. Du kan se listen nedenfor og læse mere om hvert produkt.

BareMinerals Original Foundation SPF15 (onesize)

Nyt Projekt

BareMinerals Original Foundation SPF15 er en meget mild og naturlig foundation i pulverform. Den har en god dækkeevne, der kan opbygges og holder i op til 8 timer.

Tekst til omskrivning: Konsistensen er meget let og føles som satin på huden. Den giver en perfekt og skinnende satinlignende glød og skjuler acne, ujævnheder og ar uden vanskeligheder.

Den minimerer porerne og øger cellefornyelsen, så huden bliver blødere og får et yngre udseende. Samtidig beskyttes din hud let mod solens stråler, da den indeholder SPF15.

Med denne foundation får du et produkt, der er allergivenligt og dermatologisk testet. Den er ikke testet på dyr og indeholder ingen parabener.  

Nilens Jord Second Skin Serum Foundation

Nilens Jord Second Skin Serum Foundation

Nilens Jord Second Skin Serum Foundation er en flydende formel, der er fremstillet som en kombination mellem en foundation og et serum. Den har en let til medium dækkeevne og giver et meget naturligt og fint resultat.

Denne serum foundation indeholder blandt andet A-, C-, og E-Vitamin samt hyalouronsyre, der plejer og nærer huden. Den har en silkeblød og let konsistens, der hurtigt trænger ind i huden og efterlader den med en smuk og fejlfri finish.

En vandbaseret foundation, der er perfekt til dig, der søger et semi mat finish, som samtidig giver et naturligt og usminket look.

Denne foundation er både fri for olie, parabener, parfume og æteriske olier.

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF20

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF20

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF20 er en flydende foundation, der giver en medium til fuld dækning og holder i op til 24 timer. Den er perfekt til normal, kombineret og fedtet hud.

Denne lækre foundation er beriget med hyaluronsyre, salicylsyre og C-vitamin, der alt sammen er med til at fugte og genoprette hudens glød og struktur. Derudover indeholder den molekylet UP302, der modvirker pigmentforandringer.

Den ligger sig super fint på huden og sætter sig hverken i linjer eller porer og giver huden en mere ensartet og glat overflade.

Den er vandfast, sved -og fugtresistent og indeholder SPF20, så du er godt beskyttet mod solens skadelige stråler. Desuden er den fri for olie og parfumer og er testet af både øjenlæger og hudlæger.

Jane Iredale PurePressed Base Mineral SPF20 Foundation

Jane Iredale PurePressed Base Mineral SPF20 Foundation

Denne Jane Iredale PurePressed Base Mineral SPF20 Foundation er en mineralpudder, der giver dig en concealer, foundation og pudder i ét og samme produkt.

Den er meget mild og giver en fantastisk ensartet og naturlig dækning, der udstråler en sund og fejlfri hud. Produktet holder hele dagen og beskytter dig med SPF20 mod solens UVA -og UVB-stråler.

Pudderen af mineraler er både vegansk, glutenfri og uden olie. Derudover er der ingen parabener eller kunstige farver og dufte i den.

Youngblood Natural Loose Mineral Foundation

Youngblood Natural Loose Mineral Foundation

Youngblood Natural Loose Mineral Foundation er en ultrafin mineralpudder, som giver et jævnt og fejlfrit resultat på huden. Den kan give en meget let dækning, men kan også opbygges til en kraftigere dækkeevne.

Denne mineralfoundation kan som produktet ovenover både bruges som concealer, foundation og pudder på samme tid.

Den er nem at påføre og ligger helt let og silke-agtigt på huden, så du slet ikke mærker at du har makeup på. Den giver en smuk og meget naturlig glød.

Produktet er fri for olie, parabener, parfume og talkum.

Anbefalet Til Dig