Fodcreme Test 2023 – Her er de bedste fodcremer

Trænger dine fødder til lidt ekstra pleje og kærlighed? Så er du havnet det helt rette sted.

Fodcreme er et hudplejeprodukt som alle burde have stående i badeværelsesskabet, men som de færreste af os husker at få brugt regelmæssigt. Hvis du ønsker at dine fødder skal forblive fine, bløde og velplejede er det vigtigt at forkæle dem en gang imellem.

Vi har undersøgt udvalget af fodcremer på det danske marked for at finde de bedste og mest populære fodcremer.

Vi har lavet en liste med de 6 bedste fodcremer til dig herunder, så du kan blive lidt klogere på produkterne og danne dig et overblik over, hvilken fodcreme der passer bedst til dig og dine fødder.

CeraVe SA Renewing Foot Cream (88ml)

Vi begynder med CeraVe’s SA Renewing Foot Cream, som er en økonomisk venlig creme til fødderne og er effektiv mod tør og sprukken hud.

Cremen er udviklet i samarbejde med dermatologer, og indeholder 3 essensielle ceramider, salicylsyre og ammoniumlaktat, som eksfolierer og fugter dine fødder for at reparere og berolige huden.

Formlen har en lækker konsistens, der ikke virker unødig fedtet og hurtigt absorberes ind i huden.

CeraVe SA Renewing Foot Cream er meget mild og kan derfor bruges af alle. Den er hypoallergen og indeholder ingen parfume.

Matas Striber Fodsalve Ekstra Plejende Uden Parfume (200 ml)

Vi hopper videre til Matas Striber Fodsalve Ekstra Plejende Uden Parfume, som er en fodsalve og ikke en creme. Forskellen er, at salver ofte har en mere fast og fed konsistens, hvilket gør produktet ideelt til meget tør hud og hælrevner.

Denne fodsalve er baseret på aktive ingredienser, som går ind og plejer fødderne, så hård/tør hud og hælrevner mindskes. Den indeholder blandt andet carbamid (15%), jojobaolie og aloe vera, som både fugter og plejer huden.

Som nævnt før har salven en mere fed og fast konsistens end almindelig fodcreme. Det er derfor en god idé at anvende cremen inden sengetid, så den har god tid til at trænge ind i huden, mens du sover. For at få den optimale effekt af produktet, bør den masseres ind i huden efter et bad eller fodbad, hvor huden stadig er en smule fugtig.

Fodsalven fra Matas Striber er et meget mildt produkt, som hverken indeholder parfume eller farvestoffer.

Pudderdåserne Alt i en Fodcreme (100ml)

Det næste produkt, som vi har udvalgt, er den prisvindende Alt i en Fodcreme fra Pudderdåserne. Cremen er formuleret og produceret til at hele og reparere revnede hæle, tør/hård hud samt afhjælpe dårlig lugt.

Fodcremen er baseret på forskellige aktive ingredienser, der indeholder alt hvad dine fødder behøver, for at blive velplejede og sunde. Indholdet af Carbamid, Acticire, Hydrasalinol og Gatuline Skin Repair har tilsammen en blødgørende, helende og fugtgivende virkning på huden.

Har du meget tørre hæle eller fødder anbefales det at Alt i en Fodcreme anvendes to gange dagligt – For eksempel morgen og aften. Cremen har en let konsistens, der trænger hurtigt ind i huden, så du for eksempel sagtens kan påføre den kort tid før du skal have strømper på om morgenen.

Pudderdåserne Alt i en Fodcreme er velegnet til alle. Det er en skånsom fodcreme uden tilsat parfume og parabener.

Raunsborg Nordic Feet & Heels (100ml)

Raunsborg Nordic Feet & Heels er en nærende og fugtgivende fodcreme til både hæle og fødder. Cremen går aktivt ind og blødgør hård hud og modvirker revner.

Denne fodcreme indeholder gode, aktive ingredienser, der sørger for at holde dine fødder sunde, velplejede og bløde. Den er blandt andet baseret på ekstrakter fra lind, agurk og vegetabilsk squalane samt sheasmør, rapsolie og olivenolie, som effektivt blødgør og opfrisker dine fødder.

Cremen har en mild og forfriskende duft af birk og salvie. Den påføres på rene og tørre fødder samt hæle – Gerne efter et bad eller inden du går i seng, så cremen har mulighed for at trænge godt ind og arbejde i de dybere hudlag.

Clarins Foot Beauty Treatment Cream (125ml)

Clarins Foot Beauty Treatment Cream er en rig og beroligende fodcreme til trætte og tørre fødder. Cremen lindrer hævede fødder efter en lang dag, og fornyer og beskytter huden, så den bevares sund og velplejet.

Formlen indeholder flere fugtgivende ingredienser som blandt andet cashewnøddeolie og sheasmør, der giver en masse næring og efterlader huden blød og fugtet. Arnika ekstrakt og myrra ekstrakt letter træthedsfølelsen og plejer samt styrker negle og neglebånd.

Selvom Foot Beauty Treatment Cream er en rig fodcreme, så har den en let og ikke-fedtende konsistens, der hurtigt trænger ind i huden og efterlader dine fødder bløde og smidige.

Fodcremen kan påføres både morgen og/eller aften efter behov. Den masseres blidt ind fra tæerne op til anklerne og absorberes, som nævnt, ind i huden på kort tid.

Ecooking Natcreme Til Fødder (100ml)

Sjette og sidste produkt på listen er Ecooking Natcreme Til Fødder. Denne fodcreme er specielt udviklet til både at eksfoliere, pleje og blødgøre samtidig med at den beskytter mod fodsvamp og bakterier.

Cremen er rig på en masse aktive ingredienser, som alle bidrager til sunde og velplejede fødder. Indholdet af naturlig carbamid, økologisk glycerin og økologisk olie fra mandel og sesam har en blødgørende effekt og binder fugt i huden, så du undgår udtørring.

Mælkesyre giver en blid eksfoliering og stimulerer hudens kollagenproduktion, mens indholdet af naturlig æterisk olie fra eukalyptus og naturligt mentol øger blodcirkulationen og har en kølende effekt.

Cremen er udviklet specielt til natbrug, da den giver alle de positive ingredienser god tid til at trænge dybt ind i huden og virke effektivt. Cremen har været igennem dermatologiske tests og er 100% vegansk og fri for parabener.

Anbefalet Til Dig