Fiskeolie Test 2023 – Her er de bedste fiskeolier

Fiskeolie har et højt indhold af essentielle omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA). Disse fedtsyrer er vigtige og nødvendige for et godt helbred, men kan være svære at få i de anbefalede mængder alene igennem kosten.

Fiskeolie som kosttilskud er derfor en nem måde at sikre, at man får den nødvendige mængde omega-3 fedtsyrer på. Fiskeolie bidrager til en normal hjertefunktion og normal udvikling af hjernen. Derudover bidrager det også til et normalt syn.

Fiskeolie er et af de mest almindelige kosttilskud man kan finde på det danske marked, men det betyder også at der er et enormt stort udvalg at vælge imellem. Det kan være svært at gennemskue, hvilke mærker der er bedst, men det er en god idé at gå efter fiskeolie kosttilskud der giver dig, mindst 600-1000 mg omega-3 fedtsyrer per daglig dosis. Du kan derudover gå efter bæredygtigt producerede mærker samt testet og certificeret af tredjeparts laboratorier for at sikre kvalitet og friskhed.

Vi har undersøgt markedet lidt nærmere og fundet de 4 bedste fiskeolier. Du finder dem herunder.

Bodylab Omega 3 (120 stk)

Disse fiskeolie kapsler er fra Bodylab, som er et dansk sports nutrition -og fit lifestyle-brand, der har eksisteret siden 2003. Brandet har stor fokus på kvalitet og god kundeservice, og sikrer deres kunder et godt produkt.

Fiskeolien fra Bodylab er produceret i Norge. Den indeholder 120 kapsler og hver kapsel indeholder 1000 mg. fiskeolie.

Næringsindhold i Bodylab Omega 3 Fiskeolie:

En daglig dosis af 3 kapsler indeholder:

Koncentreret fiskeolie3000 mg
Heraf Omega 3 fedtsyrer1950 mg
EPA990 mg
DHA660 mg

Pikasol Premium Omega 3 (140 stk)

Pikasol har eksisteret siden 1990 og har siden da sørget for højkoncentreret fiskeolie. Pikasols fiskeolie er fremstillet af sardiner og ansjoser, der fanges i Sydamerika, hvor fiskebestanden har et højt indhold af omega 3 på grund af den specielle type plankton, som fiskene spiser, fiskens formeringsmønster og vandtemperaturen. Brandet analyserer regelmæssigt for forurenede stoffer og garanterer rene og sikre produkter.

Fiskeolien bliver fremstillet i Norge og består af 140 kapsler.

Næringsindhold i Pikasol Premium omega 3 Fiskeolie:

En daglig dosis af 1 kapsel indeholder:

Koncentreret fiskeolie1000 mg
Heraf Omega 3 fedtsyrer660 mg
EPA320 mg
DHA240 mg

Puori O3 Omega-3 (120 stk)

Virksomheden Puori blev grundlagt i 2009 af Julius og Oliver og har siden da udvidet deres sortiment af kosttilskud. Trods udvidelsen har virksomheden stadig fokus på kun at anvende rene og naturlige ingredienser i deres produkter.

Puori tester hvert parti af deres produkter for renhed og styrke ved hjælp af Clean Label Project®. Testene inkluderer blandt andet påvisning af tungmetaller og pesticider samt kontrol af styrken i forhold til det, der er angivet på etiketten.

Virksomheden benytter uafhængige laboratorier til testning og offentliggør alle testresultater online. Puoris Omega 3 fiskeolie produceres ved anvendelse af bæredygtigt fanget ansjoser og sardiner fra Stillehavet.

Puori Omega 3 fiskeolie består af 120 bløde kapsler af gelatine med en forfriskende smag af citrus.

Næringsindhold i Puori Omega 3 Fiskeolie:

En daglig dosis af 3 kapsler indeholder:

Koncentreret fiskeolie2700 mg
Heraf Omega 3 fedtsyrer2000 mg
EPA1250 mg
DHA500 mg
Andre omega 3 fedtsyrer250 mg

Nordic Naturals Omega 3 (180 stk)

Nordic Naturals blev grundlagt af Joar Opheim tilbage i 1995. Brandet tilbyder produkter af høj kvalitet, der både er friske og rene, og som har en høj Omega 3 værdi. Fiskeolien er udvundet af ansjoser og sardiner, og stammer fra Norge, hvor Joar Opheim er opvokset.

Nordic Naturals Omega 3 fiskeolie består af 180 kapsler med en lækker smag af citrus.

Næringsindhold i Nordic Naturals Omega 3 Fiskeolie:

En daglig dosis af 2 kapsler indeholder:

Omega 3 i alt690 mg
EPA330 mg
DHA220 mg
Andre omega 3 fedtsyrer140 mg

Anbefalet Til Dig