Elkedel Test 2023 – Her er de bedste elkedler

Er du på udkig efter en ny elkedel, men er du usikker på hvilken model, der er den rette for dig?

Vi har kigget lidt nærmere på de forskellige elkedler, der findes på markedet og fundet 4 elkedler, der med hver deres forskellige funktioner og prisklasser passer til langt de flestes behov.  

Herunder kan du se en samlet liste over de elkedler vi mener er de bedste, hurtigste og sikreste.

Siemens TW86103

Elkedel i tidsløst og enkelt design med flere smarte funktioner.

Siemens TW86103 ser ved første øjekast meget klassisk ud, men den tilbyder faktisk flere smarte funktioner. Du har mulighed for selv at justere vandtemperaturen til enten 70, 80, 90 eller 100 grader. Den har også en “hold varm”-funktion, der tillader den at holde den ønskede temperatur i op til 30 minutter.

Når vandet når kogepunktet eller kanden fjernes fra basen, slukker den automatisk for strømmen. Elkedlen har en kapacitet på 1,5 liter og er produceret med en dobbeltvægget konstruktion, hvilket gør, at kedlen ikke bliver særlig varm udenpå. Dette skaber øget sikkerhed og isoleringsevne, så vandet kan holde sig varmt i længere tid efter kogning.

Du får her en rigtig god og brugervenlig elkedel, der opfylder de flestes behov til en lidt over middel, men helt fair pris.

Bosch TWK8613P

Særdeles god og vellykket elkedel fra Bosch.

Med denne 2400W kraftfulde elkedel kan du koge vand hurtigt og nemt. På soklen under elkedlen har du mulighed for selv at indstille temperaturen til enten 70, 80, 90 eller 100 grader. Her finder du også ”keep warm”- funktionen, der holder vandet varmt på den ønskede temperatur i op til 30 minutter.

Når det ønskede kogepunkt er nået eller du fjerner kedlen fra soklen slukker den automatisk. I toppen af kedlen finder du et kalkfilter, som nemt kan tages af og rengøres. Den dobbeltisolerede kedel sørger for både at holde på varmen indvendigt samtidig med at den forhindrer ydersiden i at bliver varmt.

Med TWK8613P fra Bosch får du rigtig meget elkedel for pengene. Den er både brugervenlig, sikker og ligger tilmed til en rigtig flot pris.

Med KLF03 fra Smeg får du en elkedel i rigtig flot retro-inspireret design.

Pryd dit køkken med denne smukke elkedel, som fås i en masse forskellige farver så den passer perfekt til dit hjem. Udover det smukke design er elkedlen også effektiv. Den er udstyret med et låg med push-åbning, aftageligt kalkfilter i rustfrit stål, skjult varmelegeme og gummifødder så den står fast på bordpladen. Kedlen rummer op til 1,7 liter vand og slukker automatisk når vandet koger ved 100 grader. Den har en effekt på 2400W.

Denne model er til dig der ønsker en effektiv, praktisk og elegant elkedel, som du med god samvittighed kan lade stå fremme i dit køkken.  

Sage BTM800UK

Premium valg

Denne Sage model er testens Premium elkedel.

Dette er en smart elkedel fra Sage, der udover at kunne koge vand også kan lave te. På det brugervenlige LCD-display har du mulighed for at skifte mellem de 15 forskellige forud installeret programmer til forskellige typer te, som blandt andet sort-, hvid-, grøn- samt urtete. Elkedlen sørger selv for at sænke teen ned i vandet og løfte den op igen når den har trukket præcis det den skal. Du kan indstille temperaturen fra 70 til 100 °C i 5-graders intervaller.

Derudover har den ”keep warm” funktion så den kan holde vandet eller teen varm i op til 60 minutter. Elkedlen er lavet i rustfrit stål og har en effekt på 2000W. Selve kedlen er i glas og kan rumme hele 1,5 L. Kurven til teen og låget dertil tåler opvaskemaskine, så den er nem at holde ren.

Med denne model fra Sage, der ligger i den lidt dyrere ende af prisskalaen får du en moderne og god elkedel, som kan det den skal og mere til.  

Anbefalet Til Dig