Dagcreme Test 2021 – Her er de bedste dagcremer

Det er enormt vigtigt at bruge dagcreme hver dag, hvis du ønsker en pæn og velplejet hud. Dagcreme er udviklet med henblik på at fugte og beskytte din hud mod alt det, den udsættes for i løbet af en dag som f.eks. forurening, kulde, varme eller vind.

Udvalget af dagcremer kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der findes rigtig mange forskellige og det kan være svært at gennemskue, hvilke cremer der er bedst.

Derfor har vi undersøgt udvalget lidt nærmere og fundet de 6 bedste dagcremer til dig. Du finder dem herunder, hvor du kan læse mere om hvert produkt.

MDerma Face 51 Anti-Blemish Cream (50ml)

Velegnet til uren hud

Med MDerma Face 51 Anti-Blemish Cream får du en effektiv og fugtgivende dagcreme, der er udviklet til uren og fedtet hud. Den kan dog også bruges på følsom hud.

Cremen er beriget med salicylsyre og Zink PCA, som modvirker og mindsker urenheder, hudorme og tilstoppede porer. Samtidigt indeholder den også niacinamid, der styrker elasticiteten i huden og modvirker rødme og irritation. Glycerinen i cremen sikrer, at huden fugtes skånsomt.

Denne dagcreme er Astma &Allergi certificeret og udviklet og testet af hudlæger. Den er desuden uden parfume og farvestoffer.

Ecooking Dagcreme Parfumefri (50ml)

Velegnet til alle hudtyper

198 DKK

Ecooking Dagcreme Parfumefri er en plejende og fugtgivende dagcreme, som reducerer fine linjer og forebygger alderstegn. Den er velegnet til alle hudtyper.

Denne lækre dagcreme fra Ecooking tilføjer huden en masse fugt og har en opstrammende virkning. Den er beriget med økologisk olie fra abrikoskerner og solsikker, samt naturligt E-vitamin og sheasmør. Desuden indeholder den hyadisine, som øjeblikkeligt mindsker fine linjer og sørger for langvarig fugt.

Som det også fremgår af navnet, er denne dagcreme parfumefri. Den er 100% vegansk, allergicertificeret og dermatologisk testet.

Sanzi Beauty Moisturizing Day Creme SPF15 (50ml)

Velegnet til alle hudtyper

187 DKK

Sanzi Beauty Moisturizing Day Creme SPF15 er en ekstremt lækker og fugtgivende dagcreme med solfaktor 15, som beskytter din hud mod UVA -og UVB-stråler. Den er velegnet til alle hudtyper.

Cremen er beriget med Sodium Hyaluronate og sheasmør, som virker blødgørende og fugter i dybden. Den indeholder derudover rødalger, som virker opstrammende og er rig på proteiner, vitaminer, antioxidanter, og fedtsyrer.

Som det sidste indeholder den også allantoin, der beskytter og beroliger huden, mens det har en cellefornyende effekt.

Sanzi Beauty Moisturizing Day Creme SPF15 er vegansk og indeholder ingen parfume og parabener.

Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator (50ml)

Velegnet til tør/kombineret hud

199 DKK
218 DKK

Den ekstremt fugtgivende Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator giver en dejlig, blød hud med en strålende glød. Den holder huden fugtet i op til 72 timer og er virkelig god til meget tør eller tør/kombineret hud.

Cremen har en gelcreme konsistens og indeholder aktivt aloe-vand og koffein, som giver huden et fugtboost. Derudover er den også beriget med hyaluronsyre, som sørger for at huden bedre kan optage fugt, samt cica, som har en beroligende og helende effekt.

Denne dagcreme er allergitestet og fri for parfume, olie, parabener og phtalater.

Lernberger Stafsing Day Cream (50ml)

Velegnet til alle hudtyper

Lernberger Stafsing Day Cream er en svensk dagcreme af høj kvalitet, der er velegnet til alle hudtyper. Den virker utrolig nærende og fugtgivende på huden og giver en silkeblød og sund hud.

Cremen er en meget let formel, der er beriget med særlige fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre, polysakkarider og squalene. Indholdet af blommeekstrakt og niacinamid reducerer rødme og giver en mere ensartet hud. Som det sidste er den desuden rig på antioxidanter, der beskytter huden mod frie radikaler.

Denne dagcreme er parfumefri, vegansk og dermatologisk testet.

Dermalogica Skin Smoothing Cream (50ml)

Velegnet til normal/tør hud

Med Dermalogica Skin Smoothing Cream får du op til hele 48 timers fugttilførsel til din hud. Cremen er god til normal/tør hud og sikrer en hud i balance og forebygger samtidig fine linjer.

Denne dagcreme har en medium-let konsistens. Den er tilføjet et særligt kompleks, der i op til 48 timer tilføjer fugt til huden for at forhindre fugttab og for at beskytte hudens naturlige lipidbarriere.

Formlen indeholder lindrende planteekstrakter, samt A-, C- og E-vitamin, som forbedrer hudens struktur og vedligeholder hudens fugtbalance. Derudover indeholder den hyaluronsyre og aloe, der giver fugt til huden og forebygger fine linjer.

Skin Smoothing Cream fra Dermalogica er udarbejdet i samarbejde med dermatologer og anbefalet af hudlæger. Den er vegansk og glutenfri, og indeholder ingen farvestoffer, parfume eller parabener.

Andre Synes Godt Om Disse