Dagcreme Test 2023 – Her er de bedste dagcremer

Det er enormt vigtigt at bruge dagcreme hver dag, hvis du ønsker en fugtmættet, pæn og velplejet hud.

I vinterhalvåret, hvor din hud dagligt udsættes for kulde og vind har de fleste af os har tendens til tør og irriteret hud. Det er derfor ekstra vigtigt, at huske dagcreme på denne årstid.

Dagcreme er udviklet med henblik på at fugte og beskytte din hud mod alt det, den udsættes for i løbet af en dag som f.eks. kulde, vind og forurening.

Udvalget af dagcremer kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der findes rigtig mange forskellige og det kan være svært at gennemskue, hvilke cremer der er bedst.

Derfor har vi undersøgt udvalget lidt nærmere og fundet de 8 bedste dagcremer i verden. Du finder produkterne og en lille beskrivelse herunder.

Embryolisse Lait Crème Sensitive (100ml)

Velegnet til følsom og sensitiv hud

Embryolisse Lait Crème Sensitive 100ml

Vi starter ud med den populære Embryolisse Lait Crème Sensitive, der er kendt for at være en superlækker multifunktionel creme til sart og følsom hud.

Ansigtscremen er baseret på en 98% økologisk formel, der er proppet med gode ingredienser. Den har en cremet, men let konsistens, som giver en silkeblød overflade, samtidig med at den efterlader din hud gennemfugtet og velplejet.

Embryolisse Lait Crème Sensitive kan bruges som både dag- og natcreme, men fungerer også som primer, rensecreme eller som en reparerende maske. Cremen er allergivenlig og uden parfume, og på grund af den skånsomme formel kan den bruges af hele familien inklusiv børn og babyer.

MDerma Face 51 Anti-Blemish Cream (50ml)

Velegnet til uren hud

MDerma Face 51 Anti Blemish Cream 50ml

Velegnet til uren hud.

Med MDerma Face 51 Anti-Blemish Cream får du en effektiv og fugtgivende dagcreme, der er udviklet til uren og fedtet hud. Den kan dog også bruges på følsom hud.

Cremen er beriget med salicylsyre og Zink PCA, som modvirker og mindsker urenheder, hudorme og tilstoppede porer. Samtidigt indeholder den også niacinamid, der styrker elasticiteten i huden og modvirker rødme og irritation. Glycerinen i cremen sikrer, at huden fugtes skånsomt.

Denne dagcreme er Astma &Allergi certificeret og udviklet og testet af hudlæger. Den er desuden uden parfume og farvestoffer.

Ecooking Dagcreme Parfumefri (50ml)

Velegnet til alle hudtyper

Ecooking Dagcreme Parfumefri 50ml

Velegnet til alle hudtyper.

Ecooking Dagcreme Parfumefri er en plejende og fugtgivende dagcreme, som reducerer fine linjer og forebygger alderstegn. Den er velegnet til alle hudtyper.

Denne lækre dagcreme fra Ecooking tilføjer huden en masse fugt og har en opstrammende virkning. Den er beriget med økologisk olie fra abrikoskerner og solsikker, samt naturligt E-vitamin og sheasmør. Desuden indeholder den hyadisine, som øjeblikkeligt mindsker fine linjer og sørger for langvarig fugt.

Som det også fremgår af navnet, er denne dagcreme parfumefri. Den er 100% vegansk, allergicertificeret og dermatologisk testet.

Sanzi Beauty Moisturizing Day Creme SPF15 (50ml)

Velegnet til alle hudtyper

Revitalash Revitabrow Advanced Eyebrow Conditioner 3ml

Velegnet til alle hudtyper.

Sanzi Beauty Moisturizing Day Creme SPF15 er en ekstremt lækker og fugtgivende dagcreme med solfaktor 15, som beskytter din hud mod UVA -og UVB-stråler. Den er velegnet til alle hudtyper.

Cremen er beriget med Sodium Hyaluronate og sheasmør, som virker blødgørende og fugter i dybden. Den indeholder derudover rødalger, som virker opstrammende og er rig på proteiner, vitaminer, antioxidanter, og fedtsyrer.

Den indeholder også allantoin, som beskytter og beroliger huden og har en effekt på fornyelse af cellerne.

Sanzi Beauty Moisturizing Day Creme SPF15 er vegansk og indeholder ingen parfume og parabener.

Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator (50ml)

Velegnet til tør/kombineret hud

Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid Replenishing Hydrator 50ml

Velegnet til tør/kombineret hud.

Den fugtgivende Clinique Moisture Surge Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator giver en dejlig, blød hud med en strålende glød. Den holder huden fugtet i op til 72 timer og er virkelig god til meget tør eller tør/kombineret hud.

Cremen har en gelcreme konsistens og indeholder aktivt aloe-vand og koffein, som giver huden et fugtboost. Derudover er den også beriget med hyaluronsyre, som sørger for at huden bedre kan optage fugt, samt cica, som har en beroligende og helende effekt.

Denne dagcreme er allergitestet og fri for parfume, olie, parabener og phtalater.

Lernberger Stafsing Day Cream (50ml)

Velegnet til alle hudtyper

Lernberger Stafsing Day Cream 50ml

Velegnet til alle hudtyper.

Lernberger Stafsing Day Cream er en svensk dagcreme af høj kvalitet, der er velegnet til alle hudtyper. Den virker utrolig nærende og fugtgivende på huden og giver en silkeblød og sund hud.

Cremen er en meget let formel, der er beriget med særlige fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre, polysakkarider og squalene. Indholdet af blommeekstrakt og niacinamid reducerer rødme og giver en mere ensartet hud. Som det sidste er den desuden rig på antioxidanter, der beskytter huden mod frie radikaler.

Denne dagcreme er parfumefri, vegansk og dermatologisk testet.

Dermalogica Skin Smoothing Cream (50ml)

Velegnet til normal/tør hud

Dermalogica Skin Smoothing Cream 50ml

Velegnet til normal/tør hud.

Med Dermalogica Skin Smoothing Cream får du op til hele 48 timers fugttilførsel til din hud. Cremen er god til normal/tør hud og sikrer en hud i balance og forebygger samtidig fine linjer.

Denne dagcreme har en medium-let konsistens. Den er tilføjet et særligt kompleks, der i op til 48 timer tilføjer fugt til huden for at forhindre fugttab og for at beskytte hudens naturlige lipidbarriere.

Formlen indeholder lindrende planteekstrakter, samt A-, C- og E-vitamin, som forbedrer hudens struktur og vedligeholder hudens fugtbalance. Derudover indeholder den hyaluronsyre og aloe, der giver fugt til huden og forebygger fine linjer.

Skin Smoothing Cream fra Dermalogica er udarbejdet i samarbejde med dermatologer og anbefalet af hudlæger. Den er vegansk og glutenfri, og indeholder ingen farvestoffer, parfume eller parabener.

RazSpa Face Cream Calm SPF30 (50ml)

RazSpa Face Cream Calm SPF30 50ml

Razspa Face Cream SPF30 Calm er en fantastisk creme, der sørger for at beskytte og pleje din hud dagligt. Produktet er specielt udviklet til at passe på sart og følsom hud og virker beroligende takket være sin enestående blanding af naturlige og virksomme ingredienser.

En ultralækker og eksklusiv dagcreme, der blandt andet er beriget med B3-vitamin, revling, brunalge og dybhavsmineraler. Den indeholder derudover solfaktor 30, som holder huden beskyttet mod solens skadelige stråler.

Cremen har en grønlig farve, som stammer fra et mineralsk grønligt pigment, der også kaldes SpectraFlex. Den grønne farve udjævner rødme og giver en flot, ensartet glød til dit ansigt. Den er som et ekstra plus både allergivenlig og Svanemærket.

Formlen kommer i en fin, lille og unik glaskrukke med en spatel, som gør det nemt at dosere en passende mængde creme.

Anbefalet Til Dig