Farvet dagcreme Test 2023 – Her er de bedste farvede dagcremer

Farvet dagcreme, også bedre kendt som BB Cream, er en kombination af primer, dagcreme, foundation og solcreme. En genial opfindelse, som gør den daglige hudpleje -og makeuprutine meget hurtigere at komme igennem.

Der findes rigtig mange forskellige typer af farvet dagcreme. De har hver sine egenskaber og passer til forskellige hudtyper.

Vi har undersøgt udvalget lidt nærmere og fundet de 6 bedste farvede dagcremer. Du finder dem herunder, hvor du kan læse mere om hvert produkt.

Lad os starte listen!

Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF25

Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator er velegnet til alle hudtyper og er perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis med din farvede dagcreme.

Cremen er beriget med flere fugtgivende ingredienser som b.la. hyaluronsyre og aloe vera vand, som sikrer en gennemfugtet hud i op til 12 timer. Den indeholder derudover antioxidanter, som beskytter huden imod forurening, pollen og andre urenheder i luften.

Indholdet af SPF 25 sikrer at din hud er beskyttet imod solens skadelige stråler i løbet af dagen. Cremen giver en meget naturlig og fin finish og fås i 5 forskellige hudtoner.

Denne creme er allergitestet og testet af øjenlæger. Den er 100% parfumefri og indeholder ingen olie.

Vita Liberata Beauty Blur Skin Tone Optimizer

Vita Liberata Beauty Blur Skin Tone Optimizer passer til alle hudtyper og sikrer at du opnår en helt fantastisk glød og et strålende udseende.  

Den indeholder sheasmør og aloe vera, som holder på fugten i huden og virker blødgørende. Den er desuden rig på vitamin E og C, som har en opstrammende effekt.

Cremen kan bruges som primer eller foundation og dækker både ujævnheder, pletter og rødme. De lysreflekterende ingredienser giver et ”high definition” finish, som gør at den også er velegnet som contour eller highlight.

Denne formel fås i 4 forskellige hudtoner og giver et smukt og skinnende resultat. Den er økologisk og fri for både parfume, parbener og alkohol.

BareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF30

BareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream er velegnet til alle hudtyper og giver en sund og lækker kulør.

Den rige og fugtgivende creme efterlader din hud med en fornyet energi og et strålende udseende. Udover fugtgivende ingredienser indeholder den antioxidanter, som beskytter din hud mod miljømæssige stressfaktorer som f.eks. forurening.

Cremen har en enormt lækker og let konsistens, der nemt fordeles på huden og giver en let til medium dækning. Den indeholder SPF 30, som beskytter din hud mod solens skadelige stråler i løbet af dagen.

Cremen fås i mange forskellige hudtoner. Den er dermatologisk -og allergitestet og uden parabener.

Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF25

Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream er en mineralbaseret creme, der passer til alle hudtyper. Den tilpasser sig din individuelle hudtone og minimerer porer, samt skjuler pigmentpletter og rynker.

Denne creme tilføjer fugt til huden og efterlader et fløjlsblødt og ensartet resultat. Den indeholder SPF 25, der beskytter din hud mod solens skadelige UV-stråler. Desuden er den vandafvisende i op til 40 minutter.

Cremen har en lidt tykkere konsistens end de andre og er meget drøj i brug. Den fås i mange forskellige nuancer, så du kan finde en der passer til netop din hudtone.

Den er vegansk og fri for gluten og indeholder ikke nogen parabener.

Estée Lauder Day Wear Sheer Tint Release Anti-Oxidant Moisturizer SPF15

Estée Lauder Day Wear Sheer Tint Release Anti-Oxidant Moisturizer er velegnet til normal/kombineret hud og er specielt god til yngre hud, da den forebygger og mindsker de første synlige ældringstegn.

Cremen indeholder et meget effektivt og eksklusivt antioxidant-kompleks, der mindsker fine linjer, svækket elasticitet og pigmentforandringer. Desuden indeholder den SPF 15, der giver en let beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Formlen har en let konsistens, der giver huden en flot glød og efterlader blød og strålende. Den fås i mange forskellige nuancer og er dermatologisk testet.

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula er en nærende creme, der er velegnet til alle hudtyper, men specielt sensitiv/kombineret hud med tendens til rødme.  

Den fantastiske Rosalique creme er en meget effektiv og nærende creme, der dulmer og beskytter din hud. Den er beriget med a-bisabolol, Zeolit, Provitamin B5 og sheasmør, som virker beroligende på irritation og rødme.

Den indeholder desuden en solbeskyttelsesfaktor 50, som beskytter huden mod frie radikaler og skadelige UV-stråler fra solen. Den grønne mikrosfærer neutraliserer rødme og efterlader din hud med en utrolig flot og jævn glød.

Cremen er vegansk og cruelty free. Den er meget mild og indeholder ingen parfume, parabener eller paraffin.

Anbefalet Til Dig