Concealer Test 2023 – Her er de bedste concealere

En concealer er et must-have i din makeuppung. Den bruges til at dække alt lige fra mørke rander til rødme, urenheder og ujævnheder i huden.

Concealer bruges efter du har lagt din foundation, så du kan dække de steder din foundation ikke skjuler nok, eller hvor du gerne vil have lysnet lidt op. Ønsker du et mere naturligt look kan du med fordel springe din foundation over og i stedet kun bruge en anelse concealer på udvalgte spots i ansigtet.

Som så mange andre makeupprodukter, fås concealere også i mange forskellige teksturer og med forskellige formål. De kan bl.a. være flydende eller som en fast konsistens. Ligeledes kan de både være meget dækkende eller helt lette.

De højpigmenterede concealere med en tyk konsistens bruges typisk til at dække f.eks. urenheder og rødme, mens de mere lette concealere er gode til at skjule mørke rander og opfriske øjenområdet.

Vi har undersøgt og udvalgt de 7 bedste concealere på markedet lige nu. Du finder dem herunder, hvor du kan læse mere om hvert produkt og få inspiration til, hvilken concealer du skal investere i.

Maybelline Instant Anti Age Eraser Eye Concealer

Den første og mest budgetvenlige concealer vi har udvalgt, er den populære Maybelline Instant Anti Age Eraser Eye Concealer, som er perfekt til området omkring øjnene.

Denne concealer har en let og flydende konsistens, der kommer i en applikator med en indbygget svamp for nem applikation.

Den unikke formel indeholder farvede pigmenter, der er perfekt til at skjule mørke rander under øjnene og reducere forekomsten af fine linjer. Den er desuden beriget med gojibær, der giver huden en masse fugt.

Maybelline Instant Anti Age Eraser Eye Concealer sørger for at lysne øjenområdet op, så du ser mere frisk ud og giver et fejlfrit finish.

Nilens Jord Duo Concealer

Med den geniale Nilens Jord Duo Concealer får du hele to concealere i ét produkt. På den måde får du et makeupprodukt, der kan anvendes på flere forskellige måder alt efter hvilket resultat du gerne vil ende ud med.

I den ene ende af stiften er der en flydende og silkeblød concealer, der med sin lette formel er nem at arbejde med. Denne concealer er specielt god til at dække mørke rander under øjnene og give en ensartet og jævn hud. I den anden ende af stiften er der en mere fast og cremet concealer, der effektivt dækker mindre ujævnheder, ar og urenheder.

Concealeren er rig på plejende E-vitamin, der beskytter, fugter og reparerer huden under brug. Der er desuden tilsat havsalt, som har en opstrammende effekt.

Nilens Jord Duo Concealer er AllergyCertified og indeholder ingen parfume, æteriske olier og parabener.

Clinique Airbrush Concealer

Andet produkt er den allergivenlige Clinique Airbrush Concealer, der camouflerer mørke pletter og områder samtidig med at den mindsker fine linjer og blødgør huden.

Concealeren har en meget let og cremet konsistens, der påføres nemt og præcist ved hjælp af den unikke applikator pen.

Formlen er perfekt til brug ved øjenområdet da den indeholder lysreflekterende pigmenter, der skjuler mørke render under øjnene og hjælper med at lysne området op, så du øjeblikkeligt ser meget mere frisk ud. Den giver et smukt og naturligt resultat med en flot glød, der holder hele dagen.

Clinique Airbrush Concealer er allergivenlig og testet af øjenlæger. Den er desuden fri for parfume, parabener og phthalter.

NARS Radiant Creamy Concealer

NARS Radiant Creamy Concealer er både god til at skjule mørke rander og reducere synligheden af rødme og ujævnheder i huden.

Denne concealer har en virkelig lækker og luksuriøs tekstur, der giver en god dækning. Den flydende konsistens duppes nemt og forsigtigt rundt på de områder i ansigtet du ønsker, med den medfølgende stick.

NARS Radiant Creamy Concealer har lette pigmenter, der reflekterer lys og skjuler alt fra urenheder til små rynker og mørke rander. Det tilfører også fugt til huden, og resulterer i en ensartet og flot finish.

Concealeren er non-comedogen og er helt uden parabener, alkohol og syntetisk parfume.

Miild Concealer Duo

Den økologiske Miild Concealer Duo består af to concealere, som er fremstillet af de reneste mineraler og sheasmør.

Concealerne har en fast, men meget blød og cremet konsistens, der med en finger eller pensel nemt kan blendes ind i huden.

Den ene concealer har en rødlig undertone og er specielt god til at mindste mørke rander under øjnene. Den anden har en mere gullig farve og fungerer perfekt til at dække rødme, urenheder, ar eller pigmentfejl. Du kan med fordel påføre den rødlige concealer først og herefter påføre et tyndt lag af den gullige ovenpå – På den måde opnås en perfekt farvekorrektion og dækkeevne.

Denne lækre mineralconcealer er både AllergyCertified og Svanemærket. Den er desuden ikke testet på dyr.

Yves Saint Laurent Touche Éclat

Næste concealer på listen er den helt fantastiske Yves Saint Laurent Touche Éclat, der både fungerer som concealer og highlighter på én gang.

Concealeren har en flydende konsistens og kommer med en praktisk applikator pen, som er nem at anvende og arbejde med. Desuden har den en perfekt størrelse, som er nem at have med i tasken til et touch-up, hvis der skulle blive behov for det.

Produktet indeholder lysreflekterende pigmenter, der både bruges til at skjule eller fremhæve bestemte dele af ansigtet. Slip f.eks. af med de mørke rander under øjnene og fremhæv dine kindben, øjenkroge, næseryg osv.

Ved brug af Yves Saint Laurent Touche Éclat efterlades din hud med et ensartet, smukt look med en strålende og naturlig glød.

Tarte Shape Tape Contour Concealer

Den meget populære Tarte Shape Tape Contour Concealer hjælper øjeblikkeligt med at lysne, glatte og give huden et mere fast og ensartet look.

Concealeren har en flydende, men tyk og cremet konsistens, der påføres med den medfølgende applikator pen. Den har en høj dækkeevne og er meget drøj i brug, da man kun behøver en smule produkt til at dække de ønskede steder.

Produktet er nemt at duppe ind i huden og blendes fint sammen med andre makeupprodukter. Den giver en flot og mat finish, og virker stadig let på huden selvom den har en komplet dækkeevne.

Denne concealer er et vegansk produkt, der er helt uden ingredienser af animalsk oprindelse.

Anbefalet Til Dig