Bronzer Test 2023 – Her er de bedste bronzers

Er du på udkig efter en ny bronzer? Så er du havnet det helt rette sted!

En bronzer er et makeupproduk, der fuldender dit makeup look ved at give en masse glød og kulør til dit ansigt.

Der findes et hav af forskellige bronzers på det danske marked. Derfor har vi testet og udvalgt de allerbedste til dig lige her, hvad enten du leder efter en bronzer i pudderform eller med en cremet konsistens.

Nederst i artiklen finder du et FAQ-afsnit, som forhåbentlig besvarer de spørgsmål du måtte have.

Milk Makeup Mini Matte Bronzer

Den første bronzer vi skal kigge på er Milk Makeup Mini Matte Bronzer.

Den populære bronzer-stick fra Milk giver en øjeblikkelig, varm glød til ansigtet, og kan både bruges til at opbygge en kulør, men også til konturering af ansigtet.

Sticken har en helt utrolig blød konsistens, der nærmest smelter ind i huden, hvilket gør den meget let at arbejde med. Den er også mulig at opbygge i intensitet, alt efter hvilket resultat du ønsker.

Formlen er baseret på fugtgivende ingredienser såsom mangosmør og avokadoolie, hvilket også er med til at give produktet den smørbløde konsistens.

Bronzeren fås i to forskellige nuancer – Backed og Blaze, og den er både cruelty-free og vegansk. Desuden indeholder den ingen parabener og gluten.

Nilens Jord Compact Bronzing Powder

Vi går straks videre til den efterfølgende bronzing-pudder, som er Nilens Jord Compact Bronzing Powder.

Denne pudderbronzer er lavet på naturlige mineraler, som efterlader din hud ensartet og jævn med en naturlig og solkysset finish.

Formlen føles helt let og silkeblød på huden, så du knap nok bemærker, at du har makeup på.

Nilens Jord Compact Bronzing Powder fås i 3 forskellige nuancer, der alle er ideele til en sensitiv eller sart hudtype, da de er allergicertificeret og helt uden parfume og æteriske olier.

Vita Liberata Trystal Minerals Bronzer

Den næste bronzer vi har udvalgt er den helt fantastiske Vita Liberata Trystal Minerals Bronzer.

Mineralpudderen giver en super smuk glød til ansigtet, og indeholder samtidig selvbruner, som udvikles gradvist. Efter 3-5 dages brug får du opbygget en naturlig glød i huden.

Formlen er baseret på oliefrie mikrokrystaller, som efterlader din hud med en blød, jævn overflade og et strålende smukt udseende.

Vita Liberata Trystal Minerals Bronzer indeholder 80% økologiske ingredienser og er rig på naturlige ekstrakter. Desuden er produktet helt unden alkohol og parfume.

Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer Stick

Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer Stick skaber en øjeblikkelig solkysset glød, som ser meget naturlig ud på huden.

Bronzeren er fremstillet på beroligende ingredienser såsom lotus, gardenia og hvid vandlilje.

Den vægtløse konsistens er utrolig let at arbejde med og blende ud på kinder og i ansigtet. Den lægger sig flot og jævnt på huden, og kan opbygges efter ønske.

Desuden er bronzeren vandafvisende, så den holder sig flot på huden hele dagen uden at se fedtet eller kaget ud.  

Bronzer stiften fra Rare Beauty fås i 5 forskellige nuancer, hvor nogle er med en kølig undertone og andre med en gylden eller neutral undertone.

ILIA NightLite Bronzing Powder

Lad os hoppe videre til ILIA NightLite Bronzing Powder.

En super lækker pudderbronzer, der er beriget med blandt andet jojobafrøolie, som har en fugtgivende og nærende effekt på huden uden at tilstoppe porerne.

Bronzeren har en virkelig blød tekstur, og indholdet af perlemorspigment gør, at den nærmest smelter ind i huden og efterlader den med en afdæmpet og blød udstråling.

Denne pudderbronzer har et indbygget spejl i etuiets låg, hvorfor den er perfekt at have med i tasken, så du altid kan opfriske dit ansigt i løbet af dagen.

Den fås i farverne ”light to medium” og ”medium to deep tan” så den matcher alle hudtoner. Desuden er produktet både vegansk og fri for talkum.

Bobbi Brown Bronzing Powder

Så er vi kommet til den fantastiske Bobbi Brown Bronzing Powder.

Denne bronzepudder er berømt for sin silkeagtige og mat tekstur, der føles utrolig let og komfortabel på huden. Faktisk får den dig til at føle, at du slet ikke har makeup på.

Den matte bronzer er let at påføre og efterlader huden med en smuk og naturlig, solkysset glød.

Bronzeren fås i 5 forskellige nuancer, så der er en farve der passer til alle hudtoner.

Tromborg Baked Mineral

Tromborg Baked Mineral er et helt igennem fantastisk, multifunktionelt produkt, der er lavet på de reneste, bagte mineraler.

Bronzeren er blandt andet baseret på økologisk meadowfoam frøolie og sheasmør, som bidrager til en fugtet og blød hud. Produktet er altså en perfekt kombination af makeup og hudpleje i ét.

Det er en let tekstur, der kan smidigt fordeles på huden og skaber en flot glød på ansigtet med langvarig holdbarhed.

Bronzeren fra Tromborg fås i flere farver som passer til enhver hudtone. Desuden er den meget mild og kan bruges af alle hudtyper, herunder også sensitiv hud.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream

Den sidste bronzer vi har udvalgt i denne artikel er Chanel Les Beiges Healthy Glow Bronzing Cream.

En bronzer-creme med en helt let gelkonsistens, der med sin delikate og fløjlsagtige formel giver en naturlig solbrun glød til dit ansigt.

Modsat de andre bronzers i artiklen kommer denne i en stor krukke. Når du skal påføre bronzeren tages produktet op og fordeles på huden med en makeupbørste eller beautyblender.

Bronzeren kan benyttes i ansigtet, men også bryst, skuldre og dekolletagen for at få en ekstra glød, hvis du f.eks. skal i byen eller til fest.

FAQ – Spørgsmål og svar

  1. Hvad er forskellen på bronzer og contour?

    Bronzer og contour er ikke det samme, men når det så er sagt, så kan du godt bruge en bronzer til en let contouring af dit ansigt.u003cbru003eu003cbru003eEn bronzer har som hovedregel en varm nuance. Den bruges til at opfriske ansigtet og give en smuk glød til kinder, pande, næseryg og andre steder, hvor solen naturligt ville ramme. u003cbru003eu003cbru003eContour har derimod ofte en mere kold undertone og bruges til at fremhæve eller ændre strukturen i dit ansigt. Du kan f.eks. fremhæve dine kindben eller få din pande til at syne mindre med contouring.

  2. u003cstrongu003eSkal jeg vælge en bu003c/strongu003eronzeru003cstrongu003e i pudderform eller som flydende/cremet?u003c/strongu003e

    Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, og det handler derfor kun om hvad du selv bedst kan lide at arbejde med.u003cbru003eEn cremet bronzer kan både påføres og blendes ud med fingrene, en beauty blender eller med en makeupbørste. En pudderbronzer påføres derimod med en børste.

Anbefalet Til Dig