Braun Barbermaskine Test 2023 – Her er de bedste Braun barbermaskine

De bedste barbermaskiner, om det er fire eller fem, er af mærket Braun. Braun har produceret barbermaskiner, i hvad der føles som en uendelighed.

Mærket har derfor perfektioneret sine barbermaskiner, så kunderne altid får et godt og nyttigt produkt.

Alle Braun-barbermaskiner er dog ikke lige gode for dig. Derfor får du her en test af de fire bedste barbermaskiner fra Braun.

En god barbermaskine skal kunne holde til at blive brugt på dit badeværelse. Det betyder, at den helst skal være vandtæt, den skal kunne trimme vådt og tørt hår. Den skal også kunne holde strøm og selvfølgelig være trådløs.

Disse kriterier vil derfor indgå i testen. Husk dog på, at Braun-barbermaskinerne ikke er rangeret. Lad os starte med det første produkt fra Braun!

Braun Series 3 3040s

Tysk kvalitetsbarbermaskine med smart Wet & Dry-teknologi

Den første barbermaskine fra Braun er Series 3 3040s. Den er batteridrevet og virker upåklageligt.

Braun Series 3 3040s er trådløs og kan både operere med vådt og tørt hår. Er du lige kommet ud fra badet, kan du bruge maskinen med det samme.

Den har tre skæreblade og giver en fin barbering på skægstubbe, der er tre dage gamle. Til længere skægstubbe bruger du trimmeren og bagefter barberfunktionen.

Specifikke funktioner

Efter brug rengør du maskinen med en rengøringsbørste og rindende vand. Den er vandtæt, så du skal ikke være bange for at rengøre den med vand.

Braun Series 3 3040s har et NiMH-batteri. Den kan både barbere og trimme. Den har selvfølgelig også en opladningsindikator, så du aldrig løber tør uden at vide det.

Brugervenlighed

Opladningstiden er en time, og køretiden er på 45 min. Det er muligt at lade Braun Series 3 3040s hurtigt op på kun 5 min med et fint resultat. Det anbefales dog at lade den fuldt op.

Du sætter den til strøm ved at indføre et stik og lader den stå. Du får flere indstillingsmuligheder, alt efter hvad dit skæg har af behov.

Udvalgte detaljer:

 • Vådt og tørt hår
 • Vandtæt
 • 45 min i driftstid
 • Flere indstillingsmuligheder

Braun Series 7 7898cc

Endnu et stærkt produkt fra Braun. Denne gang i et lidt mindre format, men lige så stor mulighed for en god barbering.

Braun Series 7 7898cc virker også på vådt og tørt hår. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvornår du vælger at barbere dig.

Vil du helst barbere dig efter bad, eller glemmer du at barbere, mens huden er knastør, så gør det ingenting. Du kan endda barbere dig i badet, hvis det er ønsket.

Specifikke funktioner

Der er igen rengøringsbørste med, men faktisk har Braun Series 7 7898cc også sit eget rengøringsprogram. Den har et selvrensende program, som du kan benytte efter brug.

Den er vandtæt som tidligere og giver dig mulighed for en barbering i badet.

Den er ultralet på under et kilo og føles derfor dejlig at bruge, det er næsten som at bruge en skraber. Den har et li-ion-batteri, som giver lang holdbarhed.

Brugervenlighed

Du lader Braun Series 7 7898cc ved at stille den i en ladestander. Den kan derfor ikke blive brugt, når den oplader.

Driftstiden er på 50 min, når den er fuldt opladt. Og den fulde opladning tager kun 60 min, så der er en lidt længere levetid på litiumbatteriet her. Der er en opladningsindikator.

En god barbermaskine, du trygt kan bruge i flere år uden nogen klager og udsving i barberingen.

Udvalgte detaljer:

 • Vådt og tørt hår
 • Vandtæt
 • 50 min i driftstid
 • Ultralet

Braun Series 9 9240s Wet&Dry

Videre til en barbermaskine, der kan lige lidt mere og yder det ekstra, når du barberer dig.

Braun Series 9 9240s Wet&Dry kan selvfølgelig barbere vådt og tørt hår. Den kan trimme og barbere.

Specifikke funktioner

Braun Series 9 9240s Wet&Dry har et væld af forskellige funktioner og ting, f.eks. fem barberelementer, som alle hjælper til at gøre den til en perfekt barbermaskine.

Den har en titaniumbelagt trimmer. Titanium gør, at den ikke ruster og generelt er stærk og holdbar.

SyncroSonic-teknologi scanner dit skæg og giver en mere ligelig fordelt barbering de steder, hvor der f.eks. kræves en hårdere barbering.

I tråd med det har den 10-d. Tænk på de smarte 3d-skærme. Her er det bare trimmerens version. Den kan dreje, rotere og tilpasse sig den brug, du har behov for. Selvfølgelig er den også vandtæt.

Brugervenlighed

Braun Series 9 9240s Wet&Dry er utrolig let at bruge og indstille, selvom den besidder en masse avancerede funktioner. Den skal tændes, slukkes og lades op.

Den tid, det tager at oplade er 60 minutter, og den tidsperiode, hvor den kan bruges, er 50 minutter. Det overstiger gennemsnittet for en barbering, hvilket betyder, at du kan bruge den to eller flere gange uden at oplade.

Den har en opladestander, og du får selvfølgelig også en advarsel, når den er ved at løbe tør for strøm.

Udvalgte detaljer:

 • Vådt og tørt hår
 • Fem barberelementer
 • 50 min i driftstid
 • 10-d

Braun Series 9 9390cc

Vandtæt og holdbar barbermaskine, der giver et blødt og tæt resultat

Sidste Braun-barbermaskine er endnu en vandtæt maskine, som kører i vådt og tørt hår, og som trimmer og barberer.

Braun Series 9 9390cc har et smart og skinnende ydre. Du får et lille display, hvor du f.eks. kan se, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet.

Der er hele fire forskellige blade i barbermaskinen. Skulle du stå tilbage med skægstubbe efter en barbering, skal du kontakte producenten, for det burde være umuligt.

Specifikke funktioner

Du slipper ikke helt for at gøre barbermaskinen ren, men med Clean&Charge kommer du et godt stykke ad vejen.
Du skal stadig rengøre, når den har været brugt nogle gange. Funktionen er ikke helt så grundig, som du kan være med en rengøringsbørste og rindende vand.

Du får igen SyncroSonic-teknologi, så dit hår bliver barberet jævnt. Braun Series 9 9390cc er som de andre Braun-barbermaskiner selvfølgelig også vandtæt.

Brugervenlighed

Ladningstiden og driftstiden er en til en. Den skal lades i 60 min og kan bruges i 60 min. Det skyldes et stærkt litiumbatteri.

Du kan oplade den hurtigt på kun 5 min og bruge den til en trimning. De første 5 min af opladningen lader den nemlig ekstra hurtigt, så du kan skynde dig at blive barberet, inden du skal ud.

Den sættes i en opladestander, når den mangler strøm.

Udvalgte detaljer:

 • Vådt og tørt hår
 • Fire blade
 • 60 min i driftstid
 • Clean&Charge

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er en god barbermaskine?

En god barbermaskine er én, der fjerner dine skægstubbe uden besvær, og uden at du behøver være særlig vågen for at kunne klare det.

Alle Braun-barbermaskiner her i testen klarer det job til perfektion:

 1. Braun Series 3 3040s
 2. Braun Series 7 7898cc
 3. Braun Series 9 9240s Wet & Dry
 4. Braun Series 9 9390cc

Ydermere kan disse Braun-barbermaskiner også tåle vand og barbere dit våde og tørre hår. De kan klare barberingen trådløst og uden besvær.

Er Braun-barbermaskiner meget forskellige?

Braun-barbermaskiner er forskellige, ja. De udgives ikke alle sammen på én og samme gang. Så nogle kan mere, har flere funktioner og flere blade end andre. De vil angiveligt også ligge i forskellige prislejer.

Årsagen til, at fire Braun-barbermaskiner tages med her i testen, er, at du får en god variation her.

De er alle gode barbermaskiner, men nogle kan lidt mere end andre og vil være et bedre bud på en god barbermaskine for dig. Desuden er den nyere version ikke nødvendigvis bedre, hvis forbedringerne er gået på kompromis med andre kvaliteter.

Kan jeg skære mig med en Braun-barbermaskine?

Du skal være meget uheldig, hvis det skal lykkes dig at skære dig på en Braun-barbermaskine.

Bladene er stærke, skarpe og mange, men er dog ikke til at skære sig på. Når maskinen er i gang, vil de roterende knive ikke kunne ramme dig mod huden, så du skærer dig.

Det er mere sandsynligt, at du skærer dig, hvis knivene er blevet slidte efter flere års brug, og hårene bliver revet mere end skåret af.

Anbefalet Til Dig