Barbermaskine Test 2023 – Her er de bedste barbermaskiner

Er jagten gået ind på den helt rigtige barbermaskine? Så behøver du ikke at lede meget længere. Vi har nemlig samlet en guide til de mest populære barbermaskiner lige nu.

Det kan være en hel videnskab at finde frem til den rigtige barbermaskine. Vi har alle forskellige behov, når det kommer til den perfekte barbering – men ikke desto mindre er der en række egenskaber, som en rigtig god barbermaskine bør have.

Her er de bedste 5 barbermaskiner, der er både funktionelle og nemme at bruge. Du kan finde mere information om deres forskellige funktioner i deres individuelle præsentationer. Så slap af og læs med.

Nederst i guiden har vi også lavet en FAQ med de mest stillede spørgsmål om barbermaskiner.

Philips OneBlade QP2520

Funktionel barbermaskine med mulighed for barbering, trimning og styling

Den første barbermaskine, vi vil præsentere dig for, er den multifunktionelle Philips OneBlade QP2520. OneBlade er en smart og nyudviklet model, der både kan barbere, trimme og style skægget.

Philips OneBlade QP2520 er en utrolig effektiv barbermaskine. Dens skæreblade bevæger sig med 200 omdrejninger i sekundet, hvilket gør det muligt at barbere både lange skæghår og skægstubbe af med ét enkelt strøg med barbermaskinen.

Denne maskine er meget skånsom mod huden og følger dit ansigts konturer, således at du ikke kommer til at skære dig. Det dobbeltsidede skær gør det mere fleksibelt at barbere sig, da du både kan bevæge maskinen mod og med hårenes retning.

Denne barbermaskine giver dig ikke den tætteste barbering, men til gengæld er den meget skånsom mod hud og hårrødder.

Philips OneBlade QP2520 er vandtæt, og du kan derfor vælge at bruge den til en effektiv barbering, mens du bader. Dog kan maskinen både benyttes til tør og våd barbering, hvilket giver en større fleksibilitet i en travl hverdag.

Udvalgte detaljer:

 • Inkluderer skægtrimmere med 5 længdeindstillinger
 • Kommer med 3 stk. stubbekamme, man nemt klikker på
 • Er vandafvisende og fungerer til både våd og tør barbering
 • Har en opladningstid på 4 timer
 • Har en driftstid på 45 minutter

Braun Series 3 3040s

Tysk kvalitetsbarbermaskine med smart Wet & Dry-teknologi

Vi vil introducere modellen Braun Series 3 3040s i denne guide. Braun, det tyske elektronikmærke, er kendt for deres pålidelige maskiner, og denne barbermaskine er ingen undtagelse.

Braun Series 3 3040s er en praktisk og funktionel barbermaskine, der vil give dig en tilfredsstillende og tæt barbering efter brug – hver gang. Denne maskine kan både trimme skæggets skarpere kanter og barbere 3 dages stubbe væk med et tæt og blødt resultat.

Du kan anvende denne model på både tør og våd hud. Det giver dig en større fleksibilitet i forhold til barberingstiden.

De 3 skæreblade giver en tæt og præcis barbering, da de bevæger sig individuelt. Dermed bliver barberingen også mere præcis og minutiøs, fordi de 3 blades individuelle bevægelser dækker hele overfladen.

Udvalgte detaljer:

 • Har indbygget pop-up-præcisionstrimmer
 • Indbygget MicroComb-funktion
 • Kommer med rengøringsbørste, beskyttelseshætte og oplader
 • Har en driftstid på 45 minutter

Philips AquaTouch S5400

Præcis og behagelig barbermaskine, der beskytter huden

Den tredje barbermaskine, vi har inkluderet i denne guide, er Philips AquaTouch S5400. Denne model yder en stor beskyttelse og sørger for en tæt barbering, der ikke giver irriteret hud.

Med det smarte MultiPrecision-knivsystem får du ikke rifter eller røde knopper. Den afrundede hovedprofil og de specialindstillede skær giver dig en tæt barbering uden at skade huden.

Med Philips AquaTouch S5400 kan du også vælge, om du foretrækker en tør eller våd barbering, afhængigt af dine præferencer for dagen. Denne model har den innovative Aquatec Wet & Dry forsegling, som giver dig mulighed for at barbere dig både tørt og vådt – selv under bruseren.

Barbermaskinen kommer med en smart præcisionstrimmer, der gør det muligt for dig at trimme og style dit skæg derhjemme. Den er nem at klikke på og sørger også for, at du holder hygiejnen i top, når du trimmer skægvæksten.

Udvalgte detaljer:

 • Kommer med SmartClick-præcisionstrimmer til styling
 • Har MultiPrecision-knivsystem, som giver en tæt barbering
 • Fleksible hoveder med 5 drejninger giver stor fleksibilitet
 • Har en opladningstid på 1 time
 • Har en ledningsfri driftstid på 45 minutter

Philips Series 9000 S9711

En avanceret barbermaskine med mange smarte features

Den fjerde og næstsidste barbermaskine, vi vil præsentere, er modellen Philips Series 9000 S9711. Det er en af de mest avancerede modeller hidtil fra Philips, og maskinen garanterer dig en tæt kvalitetsbarbering hver gang.

Denne smarte barbermaskine kan også bruges trådløst og har en driftstid på en enkelt opladning på helt op til 60 minutter. Du får altså stor fleksibilitet med denne maskine, da du også selv kan vælge, om den skal bruges i badet, med barberskum eller gel eller til en hurtig og tør barbering.

Med det digitale display kan du altid nemt tjekke opladningsstatus og batteribeholdning. Du risikerer derfor ikke pludselig at stå uden batteri på maskinen midt i en barbering.

Philips Series 9000 S9711 har et integreret dual-blade-system. Det vil sige, at bladene går ind og løfter skæghårene frem for at skære hen over dem. Dermed bliver barberingen endnu tættere end almindelige barberinger.

Udvalgte detaljer:

 • Inkluderer SmartClean Pro-rensestation, rensepatron, SmartClick-skægtrimmer og rejseetui
 • Det smarte ContourDetect-system har 8 fleksible hoveder
 • V-track sørger for at ramme håret ved bedste skæreposition
 • Har en opladningstid på 60 minutter og en driftstid på 60 minutter
 • Opladning samt driftstid vises på digitalt display

Braun Series 9 9390cc

Vandtæt og holdbar barbermaskine, der giver et blødt og tæt resultat

Den femte og dermed sidste barbermaskine, vi har med i denne guide om de mest populære maskiner lige nu, er Braun Series 9 9390cc. Den giver en ultrablød barbering, og røde knopper og irriteret hud hører fortiden til.

Denne barbermaskine giver dig også mulighed for at vælge, om du vil have en våd eller en tør barbering. Barbermaskinen kan både bruges i badet under bruseren, med barberskum eller direkte på huden alt efter behov og ønske.

Braun Series 9 9390cc er udviklet med en særlig SyncroSonic-teknologi, der gør det muligt at løfte hårstråene undervejs og dermed gøre barberingen tættere end nogensinde før. Selv de mest resistente hår bliver taget med, og dermed er du sikret en glat og tæt barbering efter et enkelt strøg.

Det er derudover let og hurtigt at sørge for en god hygiejne med rengøringen af denne barbermaskine. Den kommer nemlig med en smart rengøringsstation – eller du kan rense den direkte under vandhanen – som effektivt sørger for, at maskinen er klar til brug igen.

Udvalgte detaljer:

 • Inkluderer Clean & Charge-station, 1 rengøringspatron, rejseetui og brugsvejledning
 • Har fleksibelt barberhoved og kommer med en trimmer, der kan påsættes
 • Maskinen er vandtæt og kan derfor både bruges under vand og renses under vandhanen
 • Har opladningstid på 60 minutter og driftstid på 60 minutter

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvad kan jeg bruge en barbermaskine til?

  De fleste barbermaskiner kan bruges til at fjerne uønsket hårvækst hvor som helst på kroppen. Det kan for eksempel være skægvækst, armhuler, ben og intime områder. Men vær opmærksom på, om den specifikke model, du kigger på, er anbefalet til alle eller udvalgte områder på kroppen, og om den er skånsom mod huden. Hvis du ønsker at trimme hårene i stedet for at fjerne dem helt, skal du huske at købe en barbermaskine, der har trimmeegenskaber. Det er nemlig ikke alle modeller, der kommer med dette.

 2. Hvilken barbermaskine er den bedste at bruge?

  Det afhænger af den individuelle persons behov og ønsker til en barbermaskine, hvilken model der er den bedste at bruge. Det er en god idé at tage højde for parametre som batterilevetid og opladningstid, trimmeegenskaber og fleksibilitet, rengøring og ikke mindst design, når du skal vælge den helt rigtige barbermaskine for dig.

 3. Hvad er fordelene ved at bruge en barbermaskine?

  Den største fordel ved at bruge en barbermaskine er, at det er meget tidsbesparende og effektivt i forhold til at bruge en manuel barberskraber. En barbermaskine opsamler også hårene, således at det ikke kræver samme grad af rengøring efter en barbering, som hvis hårene landede i vasken. Derudover kan en barbermaskine også være mere skånsom mod huden. Det vil sige, at du ikke kan skære dig som med skraberen, og barbermaskiner vil ofte give langt færre røde knopper og irriteret hud end barberskraberen.

 4. Hvad er ulemperne ved at bruge en barbermaskine?

  Alt afhængig af hvilken barbermaskine du bruger, kan barberingen med en maskine blive mindre tæt end med en skraber. Dog er de fleste barbermaskiner på markedet i dag opgraderet til at lave væsentligt tættere og mere tilfredsstillende barberinger, end det tidligere var tilfældet.

 5. Kan jeg bruge en barbermaskine i badet?

  Det afhænger af den specifikke model, om du kan bruge barbermaskinen i badet. Hvis du køber en vandtæt og batteridreven barbermaskine, er det muligt at bruge den i badet. De fleste barbermaskiner har denne funktion i dag, men det er vigtigt at være opmærksom på det, når du køber den specifikke model, for at være på den sikre side.

Anbefalet Til Dig