Bodylotion Test 2023 – Her er de bedste bodylotions

Bodylotion er en vigtig del af din hudplejerutine, hvis du ønsker at passe bedst muligt på din hud.

Uanset hudtype og alder har din hud brug for fugt året rundt. Ved at bruge en god og fugtgivende bodylotion hjælper du med at bevare og tilføje fugt, så din hud kan holde sig stærk og smidig.

Der findes et hav af forskellige bodylotions på markedet og det kan være svært at gennemskue, hvilke der er bedst. Inden du køber en bodylotion, er det en god idé at overveje, hvilken hudtype du har, så du får fat i en god lotion, der passer til netop din hud og dine behov.

Vi har undersøgt markedets mange forskellige bodylotions og fundet de 5 bedste bodylotions på markedet. Du kan læse mere om dem herunder og få inspiration til hvilken bodylotion du skal have.

Biotherm Lait Corporel Body Milk (400ml)

Velegnet til normal til tør hud

Med den populære Biotherm Lait Corporel Body Milk får du en skøn og let bodylotion, der giver din hud fugt og næring i dybden. Den giver en langvarig silkeblød fornemmelse og styrker samtidig hudens eget forsvar.

Denne lotion indeholder E-vitamin, som virker genopbyggende. Den mælkehvide konsistens trænger hurtigt ind i huden uden at virke fedtende, og har en skøn og forfriskende duft af citrus.

Som et ekstra plus kommer denne bodylotion i en mere miljøvenlig emballage. Den nye emballageflaske er nemlig lavet af 100% genanvendt plast og er genanvendelig. Den har desuden en praktisk pumpe, så du får den perfekte mængde lotion som du har brug for.

La Roche-Posay Lipikar Lait (400ml)

Velegnet til normal til tør hud

La Roche-Posay Lipikar Lait er en skøn bodylotion/bodymilk, der plejer og virker nærende på huden. Den sørger for at genopbygge den naturlige beskyttelsesbarriere i huden samtidig med at den har en beroligende og beskyttende virkning.

Lotionen indeholder karitésmør, La Roche-Posay Termalsk kildevand, Niacinamid og fedtstoffer, der alt sammen er med til at blødgøre huden og reducere tørhed og irritation. Efter brug vil huden føles blød og smidig.

Produktet har en enormt let konsistens, der hurtigt absorberes. Den er testet under dermatologisk og pædistrisk kontrol og indeholder desuden ingen parfume.

Ecooking Bodylotion Parfumefri (300ml)

Velegnet til sensitiv hud

Den unikke Ecooking Bodylotion Parfumefri er perfekt til sart og sensitiv hud. Den gennemfugter din hud helt i ned dybden, øger elasticiteten og efterlader den smukkeste glød.

Denne bodylotion er beriget med en lang række skønne ingredienser såsom shea butter, olivenolie, aloe vera, arganolie, jojobaolie, E-vitamin og agurkevand. Desuden indeholder den hyaluronsyre og niacinamid, der fugter og styrker hudens dybere lag og modvirker appelsinhud og pigmentforandringer.

Lotionen har en let konsistens og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Den er 100% vegansk, allergicertificeret, parfumefri og dermatologisk testet.

Som et ekstra plus på kontoen er denne bodylotion vurderet som ”Et godt valg” af Forbrugerrådet Tænk Kemi og har fået en grøn kolbe i Kemiluppen, hvilket betyder at den er uden uønsket kemi.

MDerma MD31 Body Lotion (400ml)

Velegnet til sensitiv hud

MDerma MD31 Body Lotion er en rigtig skøn lotion, der effektivt giver en fugtmættet og velplejet hud. Den er ideel som basispleje og er god til normal eller let tør hud, men kan også anvendes på let atopisk hud, i stedet for en fed fedtcreme.

Den er beriget med et mindre indhold af fedtstoffer såsom glycerin, shea butter og allantoin, der alle er med til at berolige huden og modvirke tørhed og irritation.

Lotionen har en dejlig let mælkehvid konsistens, der er nem at påføre og fordele på kroppen. Den er anbefalet af Asthma-Allergy Nordic og AllergyCertified og kan anvendes af både nyfødte, børn og voksne. Desuden er den produceret i Danmark og indeholder hverken parfume eller farvestoffer.

Forbrugerrådet Tænk Kemi har vurderet denne bodylotion som ”Et godt valg” og givet den grøn kolbe i Kemiluppen, hvilket betyder at den er uden uønsket kemi.

Nilens Jord 481 Body Lotion (400ml)

Velegnet til alle hudtyper

Den glatte Nilens Jord 481 Body Lotion fugter huden rigeligt og fremmer hudens naturlige kollagenproduktion, hvilket har en strammende effekt.

Den er beriget med brunalgen Laminaria Ochroleuca, der er kendt for sine anti-age egenskaber. Desuden indeholder den naturlig shea butter, mandelolie, arganolie og vitamin E, C og F, som er med til at holde huden i balance og give den en masse fugt.

Lotionen har en behagelig silkeblød konsistens, der absorberes hurtigt og giver en virkelig lækker og blød hud. Den er AllergyCertified og er uden parfume, parabener og æteriske olier.

Forbrugerrådet Tænk Kemi har vurderet denne bodylotion fra Nilens Jord som ”Et godt valg” og givet den grøn kolbe i Kemiluppen. Dette betyder at denne lotion er uden uønsket kemi.

Anbefalet Til Dig