Body Scrub Test 2023 – Her er de bedste body scrubs

Er du på udkig efter en god body scrub? Så er du havnet det helt rette sted.

En god body scrub sørger for at eksfoliere huden og fjerner døde hudceller, så din hud efterfølgende vil fremstå blødere og udstråle en fornyet glød. Den sørger ydermere for at gøre huden mere modtagelig overfor øvrige hudplejeprodukter.

Der findes utrolig mange forskellige body scrubs og det kan være ret uoverskueligt blot at skulle udvælge én. Derfor har vi gjort arbejdet for dig og lavet en liste med de body scrubs der klarer sig bedst i test.

Du finder herunder de 6 bedste body scrubs på markedet samt en lille beskrivelse af hvert produkt, så du kan få inspiration og blive klogere på, hvilken body scrub der passer til dig og din hudtype.

Lad os starte med det første produkt!

Badeanstalten Bodyscrub Nectar (200ml)

Badeanstalten Bodyscrub Nectar 200ml

Bring wellness hjem i dit eget hjem og få fornemmelsen af luksus og forkælelse med den lækre Bodyscrub Nectar fra Badeanstalten. Den stimulerende saltskrub er baseret på fint middelhavssalt, som giver en skånsom eksfoliering af huden.

Skrubbens indhold af havsalt fjerner døde hudceller og stimulerer blodcirkulationen, så din hud får en frisk og fornyet glød. Den indeholder derudover dansk honning, morgenfrue og plejende olier fra mandel og raps, som efterlader din hud blød og glat.

Badeanstalten Bodyscrub Nectar er ren selvforkælelse og kan bruges i både brusebad og karbad. Den anvendes 2-3 gange om ugen og masseres blidt ind i huden med cirkelbevægelser. Huden duppes efterfølgende tør med et håndklæde og der afsluttes med en fugtgivende creme.

Skrubben indeholder æteriske olier fra citrongræs, appelsin og citron, hvilket giver den en fantastisk, forfriskende duft. Den er dansk produceret og helt uden parabener.

Ecooking Bodyscrub 02 (300ml)

Ecooking Bodyscrub 02 300ml

Næste bud på en super lækker saltskrub er den fantastiske Ecooking Bodyscrub 02, som er en ud af tre nye body scrubs fra Ecooking. Denne variant er meget skånsom og virker eksfolierende på skidt, snavs og døde hudceller, så din hud efterlades blød, gennemfugtet og velernæret.

Skrubben består af naturligt siciliansk salt, der stimulerer blodcirkulationen og eksfolierer uden at skade eller irritere huden. Dens indhold af økologiske planteolier sørger for at nære huden med sunde fedtstoffer og give den intensiv fugt helt ned i de dybe hudlag. Ydermere indeholder den naturligt E-vitamin, som beskytter huden mod frie radikaler såsom miljømæssige faktorer og tidlig aldring.

Produktet benyttes på våd hud og gnides forsigtigt ind i huden ved hjælp af cirkulære bevægelser. Efterfølgende skylles skrubben af med lunkent vand, og huden tilføres fugt ved hjælp af en kvalitets bodylotion.

Ecooking Bodyscrub 02 har en frisk og aromatisk duft af hvid peber, viol og citrus, som både stimulerer krop og sanser. Produktet er vegansk og dermatologisk testet.

SARDkopenhagen Face/Body Scrub Melon Peach Ecalyptus (200ml)

SARDkopenhagen Face Body Scrub Melon Peach Ecalyptus 200ml

Er du på udkig efter en skrub, der både kan bruges til ansigt og krop eller har du sart/ung hud med tildens til urenheder, så er Face/Body Scrub Melon Peach Ecalyptus fra SARDkopenhagen helt perfekt til dig.

Denne skrub er baseret på epsomsalt, der peeler huden let og øger blodcirkulationen, så huden føles blød og ren, og efterlades fuld af glød. Den indeholder desuden mandelolie samt melon, fersken og eucalyptusolie, der gennemfugter huden, så det hverken er nødvendigt at bruge creme eller olie efterfølgende.

Skrubben påføres på fugtet hud og fordeles på det område du ønsker at skrubbe. Massér blidt produktet ind i huden og skyl derefter af med lunkent vand. Du kan medfordel bruge denne skrub inden påføring af selvbruner eller til peeling af røde knopper på overarmene.

Produktet indeholder kun naturlige ingredienser og har en behagelig aroma af melon, fersken og eucalyptusolie, men findes også med andre duftvarianter.

RazSpa Body Scrub Mint (200g)

RazSpa Body Scrub Mint 200g

Fjerde skrub på listen er den vidunderlige og helt unikke Razspa Body Scrub Mint, som er perfekt til behandling af urenheder, begyndende appelsinhud eller tør/skællet hud.

Den saltbaseret skrub fjerner effektivt døde hudceller og snavs, og arbejder ikke kun på hudens overflade, men også i de dybere lag, så resultatet bliver en grundig rensning samt en silkeblød og glat hud. Den indeholder organiske ingredienser som f.eks. pebermynte og kamfer, der begge bidrager til dybderensningen af huden.

Ved anvendelse tages cirka en spiseskefuld af produktet i hånden, og der tilføjes lidt vand. Den fordeles på våd hud og er derfor ideel at bruge i badet. Skrubben masseres ind i huden, og skylles efterfølgende af med varmt vand og huden smøres ind i en god creme eller olie.

Razspa Body Scrub Mint kommer i en fin glaskrukke med skruelåg. Den er fairtrade og er beriget med et naturligt indhold af mint, der tilføjer en lækker og velduftende aroma til produktet.

Dermalogica Thermafoliant Body Scrub (177ml)

Dermalogica Thermafoliant Body Scrub 177ml

Sidste body scrub på listen er den virkelig lækre Dermalogica Thermafoliant Body Scrub, der er velegnet til alle hudtyper. Den har en eksfolierende, fugtende og forfinende effekt på huden, og du vil derfor altid opleve din hud mere blød og velplejet efter brug af denne skrub.

Skrubben er baseret på indisk bambusrør, mælkesyre og papain, som opløser døde hudceller og giver en lækker eksfoliering af huden, så den efterlades med en finere hudstruktur med mere glød. Den indeholder derudover antioxidanter og planteolier, som både styrker, renser og fugter huden i dybden.

Ved brug masseres skrubben ind på våd hud i blide, cirkulære bevægelser. Den skylles derefter af og huden fugtes med en olie eller bodylotion. Det anbefales at bruge skrubben 2-3 gange om ugen.

Dermalogica Thermafoliant Body Scrub er et vegansk og glutenfrit produkt, der hverken indeholder parabener eller kunstige farve- og duftstoffer.

Karmameju More Salt Body Scrub 03 (350ml)

Karmameju More Salt Body Scrub 03 350ml

Karmameju More Salt Body Scrub 03 er en dybderensende og opfriskende saltskrub, der er velegnet til alle hudtyper. Den giver en skånsom eksfoliering og efterlader huden blød, velplejet og med en fornyet glød.

Produktet består af mineralholdigt havsalt fra Himalaya samt nærende og fugtgivende olier. Den sørger for blidt at fjerne spændinger og stimulere lymfesystemet, som dermed modvirker cellulite og giver nyt liv til huden.

Skrubben er velegnet til brug i badet og masseres blidt ind i huden med cirkulære bevægelser. Skrubben skylles efterfølgende af med vand og huden smøres ind i bodylotion.

More Salt Body Scrub 03 fra Karmameju er et vegansk produkt, der ikke indeholder parabener, sulfater, kunstige dufte eller farvestoffer.

Anbefalet Til Dig