Blush Test 2023 – Her er de bedste blushes

Er du på udkig efter en ny blush?

Blush er et makeupprodukt, der fuldender dit makeup-look ved at give en masse glød og lidt farve til kinderne.

Der findes et hav af forskellige blushes på det danske marked. Derfor har vi testet og udvalgt de allerbedste til dig lige her, hvad enten du leder efter en blush i pudderform eller med en cremet konsistens.

Nederst i artiklen finder du et FAQ-afsnit, som forhåbentlig besvarer de spørgsmål du måtte have.

Nilens Jord Simply Blush

Nilens Jord Simply Blush

Vi springer direkte videre til Nilens Jord Simply Blush.

Blushen er en højtpigmenteret pudderblush, der giver dine kinder en fantastisk, smuk glød, og får din hud til at stråle af sundhed.

Formlen er baseret på mineraler, hvilket gør at den føles helt vægtløs og silkeblød på huden, samtidig med at den blender naturligt sammen med din hudtone. Grundet den høje pigmentering kan blushen opbygges i farven, alt efter hvor intens du ønsker den skal være.

Den er desuden beriget med antioxidanter og hyaluronsyre, som har en anti-age effekt på huden, samt naturlig voks og mandelolie, som sørger for at give en masse fugt.

Blushen fås i 3 forskellige nuancer og kan bruges af alle hudtyper da den er allergicertificeret og hverken indeholder parabener, parfume eller æteriske olier.

MAC Powder Blush

MAC Powder Blush

MAC Powder Blush er endnu en lækker blush i pudderform.

Denne blush er, ligesom den fra Nilens Jord, også en højtpigmenteret blush, der giver et smukt, fløjlsblødt og mat look.

Blushen er nem at arbejde med, og vil efterlade din hud med en dejlig varm og frisk kulør. Den kan opbygges i intensitet, alt efter hvordan du bedst kan lide det.

MAC Powder Blush fås i hele 7 forskellige farver og nuancer, der også varierer i konsistens og tekstur. Derfor er der rig mulighed for at du kan finde lige præcis dén, som passer perfekt til din hud.

Milk Makeup Lip + Cheek Werk

Milk Makeup Lip + Cheek Werk 1

Vi starter ud med en populær, cremet blush-stick fra Milk.

Blushen har flere anvendelsesmuligheder og kan både bruges på kinder og læber.

Den fugtgivende formel er baseret på mangosmør og avokado, som sikrer en blød og cremet konsistens.

Blushen påføres på huden og blendes ind i huden med en makeupbørste eller beautyblender. Den er helt utrolig let at arbejde med og kan opbygges i intensiteten.

Produktet fås i 8 forskellige nuancer, således at der er en farve der passer til alle hudtoner. Sticken er desuden vegansk, cruelty-free og helt fri for parfume.  

Ecooking Blush

Ecooking Blush

Vi hopper videre til den lækre blush fra Ecooking.

Denne blush-stick er baseret på en utrolig plejende sammensætning af ingredienser såsom økologisk abrikoskerneolie, kokosolie, mandelolie og E-vitamin, der sørger for at huden bliver fugtet og beskyttet mod frie radikaler.

Blushen har en dejlig, blød og cremet konsistens, som er let at fordele og blende ind i huden. Ønsker du et mere intens look tilføjer du bare mere produkt og på den måde kan du få et endeligt resultat lige som du vil have det.

Du kan få blushen fra Ecooking i 4 forskellige smukke farver, som er perfekt både til hverdag og til fest.

Ecooking Blush er meget mild og kan anvendes af de fleste hudtyper. Den er både dermatologisk testet, vegansk og parfumefri.

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush

Vi har selvfølgelig også udvalgt den helt fantastiske og populære Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush.

Blushen har i det forgangne år vundet stor popularitet, og der er gode grunde til dette.

Blushen har en utrolig let og cremet konsistens, som nærmest smelter ind i huden og efterlader den med en blød og frisk rødme.

Den er spækket med stærke pigmenter, der holder hele dagen, og kan opbygges for at få lige præcis det look du ønsker.

Produktet fås i 7 forskellige nuancer, alt efter hvilken farve du er til og hvordan du ønsker dit endelige makeuplook.

Blushen er vegansk og er derfor helt uden ingredienser af animalsk oprindelse.  

Miild Mineral Blush

Miild Mineral Blush

Miild Mineral Blush er en pudderblush af økologisk oprindelse, fremstillet af de mest rene mineraler.

Blushen giver en masse friskhed og glød til dit ansigt, men den kan faktisk også bruges på læberne enten under eller ovenpå en neutral læbepomade.

Produktet har en høj pigmentering og kan derfor bygges op, alt efter hvor intens du ønsker din blush farve.

Miild Mineral Blush kommer i 4 forskellige nuancer, der alle har en god basis farve, som passer til de fleste hudtoner.

Blushen er ideel til dig med en sensitiv eller sart hudtype, da den er meget mild og både er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS ORGANIC. Desuden er den også 100% vegansk.

Jane Iredale Glow Time Blush Stick

Jane Iredale Glow Time Blush Stick

Den næste blush vi har udvalgt er Jane Iredale Glow Time Blush Stick.

Denne blush-stick har en virkelig lækker og cremet konsistens, der nærmest glider hen over huden på grund af den meget lette formel, og som efterlader huden med en flot og meget naturlig farve på kinderne.

Blushen er baseret på fugtgivende ingredienser såsom jojoba-frø-olie, som har en udglattende effekt på huden.

Blush-sticken er, udover en blush, også et multifunktionelt produkt, der også kan bruges på læberne eller øjenlågene for et mere sammenhængende makeup-look.

Blushen fås i 5 forskellige nuancer, der alle giver en smuk og strålende glød til ansigtet. Den er både fri for parabener og gluten, og er samtidig 100% vegansk.

ILIA Multi Stick

ILIA Multi Stick

Nu til det sidste produkt, som er intet mindre end den helt fantastiske ILIA Multi Stick.

Denne blush-stick har en fuldstændig utrolig smøragtig konsistens, som nærmest smelter ind i huden, og efterladen dig med en smuk glød.

Som produktets navn indikerer, så er det et multifunktionelt produkt, der både kan bruges på kinder og læber.

Blushen er baseret på nogle lækre, fugtgivende ingredienser såsom avokado-olie, E-vitamin, økologisk kakao- og sheasmør, der også bidrager til produktets bløde konsistens.

Multi sticken fra ILIA fås i 8 forskellige farver og nuancer.

FAQ – Spørgsmål og svar

  1. Hvilken nuance passer til min hudtone?

    Har du en lys hudtone anbefaler vi, at du går efter en blush i pink/lyserøde farver eller en sart peach. Har du en medium hudtone anbefaler vi, at du i stedet går efter en mere varm peach-farve. Har du derimod en mørk hudtone vil vi anbefale dig, at du går efter mere stærke farver som pink, orange eller rød. Du kan også gå efter de mere brunlige farver.

  2. Skal jeg vælge en blush i pudderform eller som flydende/cremet?

    Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, og det handler derfor kun om hvad du selv bedst kan lide at arbejde med. En cremet blush kan både påføres og blendes ud med fingrene, en beauty blender eller med en makeupbørste. En pudderblush påføres derimod med en børste.

Anbefalet Til Dig