Bluetooth Højtaler Test 2023 – Her er de bedste Bluetooth højtalere

En Bluetooth højtaler er et must-have stykke elektronik. Om du er ude og rejse, på picnic, ved stranden eller bare er på eventyr udenfor, så gør en Bluetooth højtaler oplevelsen så meget bedre, da de er nemme at transportere.

De bedste trådløse Bluetooth højtalere lyder endda næsten lige så godt som indendørs højtalere. Men de fleste af os har ikke råd til en ny højtaler for enhver begivenhed og alle Bluetooth højtalere er bestemt ikke skabt ens.

Derfor har vi lavet denne guide, der har til formål at hjælpe dig med at finde den bedste Bluetooth højtaler til dine behov og dit budget.

Anker Soundcore Flare

Vi starter ud med et produkt fra Anker, som er et kinesisk mærke. Men dette mærke er ikke ligesom de fleste andre kinesiske mærker. Anker er faktisk kendt i verden for at lave kvalitetsprodukter og for at have en rigtig god kundeservice.

Derfor kan vi varmt anbefale Soundcore Flare fra Anker hvis du bare har brug for en ny Bluetooth højtaler og ikke at har lyst til at bruge alverdens penge.

Soundcore Flare er en trådløs Bluetooth højtaler som leverer 360° lyd så alle rundt om højtaleren kan høre lige godt.

Derudover har højtaleren et pulserende lys, så du kan holde festen kørende! Vælg mellem fem forskellige indstillinger for lys showet så du har noge til alle dage og stemninger.

Hvis du gerne vil tage festen ud til poolen eller stranden så kan du også det, da produktet er IP67 støv- og vandtæt. Det betyder at du endda kan synke det ned i vandet i op til 1 meters dybde.

Ifølge producenten holder batteriet op til 12 timer, men hvis du sætter det pulserende lys i gang så kan du regne med at det kan holde op til 8 timer. Hvis du holder det slukket så kan du sagtens regne med at højtaleren kan holde op til 12 timer.

Anker Soundcore Flare er kompatibel med alle typer enheder, som understøtter Bluetooth, herunder iPhone, iPad, Mac, bærbare computere, smartphones og dit TV.

Ultimate Ears Wonderboom 2

I omkring samme prisleje har vi de populære Ultimate Ears Wonderboom 2, som er lidt mindre og tykkere end Soundcore Flare højtaleren fra Anker.

Ultimate Ears er et amerikansk mærke som blev stiftet i 1995 og opkøbt i 2008 af Logitech. UE, som de også bliver kaldt, udgav Wonderboom 2 i midten af 2019 og har siden taget en stor del af de mere prisvenlige Bluetooth højtalere.

Hvis du ikke har meget plads i budgettet så kan vi helt klart anbefale denne højtaler til dig. Ligesom Anker’s højtaler, så understøtter denne højtaler også 360 graders lyd.

Ifølge Ultimate Ears, så holder Wonderboom 2 i op til 13 timer, men ifølge uafhængige tests, så kan du nok kun regne med ca. 10 timers batteritid, hvilket heller ikke er dårligt.

Denne trådløse Bluetooth højtaler er også vandtæt da den har en IP67 klassificering. Så tag du bare denne højtaler med til poolfesten eller stranden, da den er helt støvafvisende og vandafvisende i op til 1 meters dybde.

Hvis du har to af disse højtalere, så kan du nemt tilslutte dem hinanden så du får dobbelt så meget kraft. Så tilslut du bare din smartphone eller anden Bluetooth-kompatibel enhed og tag festen med dig.

Ultimate Ears Boom 3

Hvis der er lidt mere plads i budgettet, så er vores anbefaling at du får dig en Ultimate Ears Boom 3. Normalprisen er 1100 kr og denne højtaler er tit på tilbud så hvis du ser en god deal, råder vi dig til at slå til hurtigst muligt.

Denne højtaler er, modsat Wonderboom 2, længere og tyndere og har også bedre og højere lyd end den billigere Wonderboom 2.

Her kan du også få 360 graders lyd, en dyb og præcis bass uden at det bliver for meget og så kan du regne med op til 15 timers batteritid ifølge producenten, men du kan nok nærmere regne med 10 timer under normal brug.

Boom 3 højtaleren er også meget mere holdbar end de forrige modeller vi har anbefalet, så hvis du tit taber dine højtalere eller har tænkt dig at tage dem med på cykelture så kan disse trådløse Bluetooth højtalere klart anbefales.

På selve højtaleren er der knapper til håndtering af playback, pause, forrige eller næste sang, så du behøves ikke at bruge din smartphone til at gøre det.

Og sidst men ikke mindst, så er er Ultimate Ears Boom 3 bare behagelig at se på! De er meget godt designet og to-toners tarverne spiller bare med hinanden. Du kan ikke finde noget bedre og flottere til denne pris.

JBL Charge 4

Kraftfuld højttaler med ekstra funktioner.

Hvis budgettet er 1000 kr. og du vil have den bedste trådløse højtaler for denne pris, så er det den flotte JBL Charge 4 du skal have.

Hvis du ikke kender JBL så får du lige en kort introduktion. JBL er et amerikansk firma og det blev grundlagt helt tilbage i 1946. Firmaet producerer lydudstyr, herunder højtalere og høretelefoner, og det er i øjeblikket ejet af et underfirma af Samsung.

Selve JBL Charge 4 blev udgivet i slutningen af 2018 og er siden blevet et populært valg for rigtig mange forbrugere verden over.

Især hvis man lide at høre høj musik ved poolen eller stranden, så er JBL Charge 4 et fornuftigt valg, da Bluetooth højtaleren er vandtæt i ned til 1 meters dybde med en IPX7 klassificering. Forskellen mellem IPX7 og IP67 er, at det ikke vides hvorvidt IPX7 højtaleren er tæt overfor solide objekter som for eksempel støv. Derfor er IP67 en bedre klassificering end IPX7. 

Ifølge JBL så kan batteriet holde i op til hele 20 timer, men det viser sig at være stærkt overdrevne tal og uafhængige tests har vist at det kan holde i op til 10-12 timer ved normal brug. Se video anmeldelsen ved at trykke på knappen foroven for at videre mere omkring dette.

Selve produktet er solidt bygget med slidstærkt stof og holdbart materiale, hvilket gør den meget transportabel.

JBL har alt i alt gjort et godt stykke arbejde med Charge 4 og vi kan varmt anbefale den hvis den passer ind i dit budget.

Næst i listen har vi danske Bang og Olufsen’s Beoplay A1, som er en lille og robust trådløs Bluetooth højtaler. Selvom de er betydeligt mindre en JBL Charge 4, så er den alligevel dyrere og det er der forskellige grunde til.

Bang & Olufsen, også kendt som B&O, er kendt for at lave kvalitetsprodukter i de højere prisklasser. Beoplay A1 er et af deres billigste produkter så hvis du absolut vil have B&O for rimelige penge, så er denne højtaler et godt fit for dig.

Den kan fås i mange forskellige farver: sølv, sort, sand, pink, mørkebrun, lysebrun og grøn.

Der er ikke så meget at sige om lydkvaliteten udover at den er helt i top for dens størrelse og du kan ikke finde en Bluetooth højtaler i denne størrelse der kan afspille så højt og klart som den her lille højtaler kan. Så selvom at den ikke er særlig stor, så er komponenterne i denne robuste højtaler nøje udvalgte og ekstremt gode.

Hvad angår batteritiden så påstår B&O at den kan afspille op til 24 timer før batteriet går ud, men tests har vist at den højst kan holde 10-12 timer. Den kan holde længere hvis du bruger AUX stik eller har den på lav lydstyrke, men det er der ikke noget sjovt i.

Alt i alt en meget solid højtaler, som er alle pengene værd. Hvad synes du om B&O’s fede Beoplay A1 højtaler?

Bose SoundLink Revolve Plus

Nu er det på tide at bevæge sig op imod de større og mere kraftfulde Bluetooth højtalere, som kan holde hele festen kørende. For under 2000 kr. kan du få en Bose SoundLink Revolve Plus, som er den bedste i dette prisleje.

Bose er også et verdenskendt mærke, som er kendte for blandt andet deres højtalere og høretelefoner. Det amerikanske firma blev stiftet i 1964. Bose’s lydisoleringsteknologi er kendetegnet ved at være et af verdens bedste, men det gør sig naturligvis kun gældende for høretelefoner.

Hvad angår lydkvalitet, så har Bose mange årtiers erfaring og SoundLink Revolve Plus leverer suveræn 360 graders lyd til hele festen. Lyden er meget balanceret så lige meget hvilken type musik du har lyst til at høre, så reproducerer højtaleren lyden meget korrekt. På toppen af højtaleren er der forskellige knapper, hvor du kan styre lydstyrken, Bluetooth forbindelsen og playback.

Højtaleren har også et håndtag i stof, som gør det nemt at transportere den rundt. Den er dog ikke IPX7 eller IP67 klassificeret så den kan ikke tåle at komme ned i vand. I stedet er den IPX4 klassificeret, hvilket betyder at den kan tåle vand der sprøjter på den. Så den kan godt klare at være ude i regnen.

Selve batteriet kan holde op til 16 timer ifølge Bose, men tests har vist at det kun kan holde i ca. 10-11 timer ved normal brug. Batteriet tager 4 timer at oplade via mikro-USB stikket, men du kan godt benytte dig af højtaleren mens den oplader.

Højtaleren har også en indbygget mikrofon så du kan bruge lyd-kommandoer og foretage opkald. Denne højtaler kan det hele så hvis budgettet tillader det, så kan vi varmt anbefale denne fantastiske Bluetooth højtaler.

Til at runde listen af, har vi det dyreste produkt, Sonos Move.

Sonos blev stiftet i 2002 og er en forholdsvis ny spiller på markedet, men deres smarte højtalere er blandt de bedste på markedet. Sonos Move understøtter både Google Assistant og Amazon Alexa så kan nemt afspille musik, tjekke nyhederne, sætte alarmer eller få dine spørgsmål besvaret via lyd kommandoer.

Derudover er Sonos Move også en WiFi højtaler udover at være en Bluetooth højtaler. Så du kan forbinde højtaleren til dit WiFi netværk derhjemme eller på farten, og så behøves du ikke engang at bruge Bluetooth og være begrænset af din enheds signal til højtaleren. AirPlay 2 understøttes også, så hvis du har en Apple enhed, kan du nemt tilslutte dig højtaleren og afspille ethvert medie.

Sonos Move er en ideel højtaler til både ude og hjemme med en præcis og fantastisk gengivelse af lyd. Højtaleren er også formet således at du nemt kan samle den op og tage den med dig, så festen kan holdes i gang lige meget hvor du er.

Den er også vandtæt med en IP56 klassificering, hvilken gør den resistent over for fugt, regn, sne, UV stråler og ekstrem varme og kulde. Batteriet kan holde i op til 10 timer og det passer også med resultaterne, som tests foretaget af tredjeparter. Batteriet oplades med en USB-C oplader.

Sonos Move er også meget holdbar så hvis du kommer til at tabe den fra hylden eller bordet, så går den ikke nødvendigvis i stykker.

Alt i alt er Sonos Move den højtaler, som kan levere den bedste lyd til prisen og har de fleste egenskaber. Hvis du vil have en højtaler, som kan holde i mange år, så er dette produktet for dig.

Anbefalet Til Dig