Bluetooth Højtaler Test 2023 – Her er de bedste Bluetooth højttalere

En Bluetooth højttaler er et must-have stykke elektronik. Om du er ude og rejse, på picnic, ved stranden eller bare er på eventyr udenfor, så gør en Bluetooth højttaler oplevelsen så meget bedre, da de er nemme at transportere.

De bedste trådløse Bluetooth højttalere lyder endda næsten lige så godt som indendørs højttalere. Men de fleste af os har ikke råd til en ny højttaler for enhver begivenhed og alle Bluetooth højttalere er bestemt ikke skabt ens.

Derfor har vi lavet denne guide, der har til formål at hjælpe dig med at finde den bedste Bluetooth højttaler til dine behov og dit budget.

Vi starter ud med testens mest budget-venlige Bluetooth højttaler – Nemlig den lille og kompakte JBL Clip 4.

Den trådløse JBL Clip 4 er på grund af dens størrelse og lette vægt perfekt til enten at medbringe på farten eller placere på badeværelset, så du kan lytte til din yndlingsmusik, mens du er i bad.

Højttaleren er både vand- og støvsikret, og dens slidstærke design gør at det er muligt at vaske den under vand uden at den tager skade.

JBL Clip 4 giver dig op til 10 timers spilletid på en enkelt opladning, og kan derfor sagtens være med på farten en hel dag.

Google Nest Audio

Nyt Projekt (4)

Vi springer direkte videre til Google Nest Audio.

Denne Google Nest Audio højttaler er en stemmestyret smart-assistent, der er designet til enhver husholdning.

Ved blot at sige ”Hey Google” kan du få højttaleren til at afspille musik, radio eller podcast. Den kan desuden give information om vejret, mødenotifikationer, påmindelser, nyheder eller foretage håndfrie opkald. Derudover kan du tilføje ting til din huskeliste eller indstille en timer for din alarm.

Højttaleren giver dig selvfølgelig også mulighed for at afspille musik eller andet lyd direkte via Bluetooth.

Med Nest Audio kan du skabe et multi room-lydsystem, da højttaleren fungerer med andre Nest højttalere og skærme, og er Chromecast-kompatibel.

JBL Flip 6 er et godt valgt til den trofaste JBL-fan, der ønsker en lille og trådløs højttaler med stor lyd.

Flip 6 er en højttaler du kan tage med dig overalt. Den har et slidstærkt design og er IP67-certificeret, hvilket betyder at den er beskyttet fra vand og støv.

Højttaleren har desuden også USB-opladningsbeskyttelse, der giver dig besked, hvis opladningsstikket opfanger vand eller andre uønskede substanser.

På en enkelt opladning giver højttaleren dig op til hele 12 timers batteritid, så du kan nyde din musik hele dagen.

Med JBL Portable smart-appen kan du tilpasse din lydoplevelse, og både styre din musik og opdatere indstillingerne i din højttaler.

Flip 6 er PartyBoost-kompatibel, hvilket vil sige at du kan kombinere 2 højttalere ved hjælp af Bluetooth, så du opnår en endnu mere imponerende stereolyd.

Ultimate Ears Megaboom 3

Nyt Projekt (1)

Er du på udkig efter en trådløs højttaler, og er dit budget på omkring 1000 kr., så er Ultimate Ears Megaboom 3 garanteret noget for dig.

Ultimate Ears Megaboom 3 lader dig høre musik overalt, uanset om du er derhjemme, til fest udenfor, på ferie eller hygger dig ved poolen. Den er IP67-certificeret, hvilket både gør den vandtæt og støvtæt. Og så kan den sågar flyde.

Højttaleren er designet med en 360 graders lyd, som sikrer dig en fantastisk lydoplevelse uanset hvor i rummet du befinder dig.

En fuld opladning kan klares på blot to timer og 45 minutter, og giver dig herefter helt op til 20 timers spilletid, hvor du kan lytte til din yndlingsplayliste.

Har du højttaleren med på farten kan du betjene den via din smartphone med en afstand på helt op til 45 meter.

JBL Charge 5

Kraftfuld højttaler med ekstra funktioner.

JBL Charge 4
United Kingdom
United States

Det er på tide at vi bevæger os op imod de lidt større og mere kraftfulde Bluetooth højttalere. For lidt mere end 1000 kr. kan du få en JBL Charge 5, som er en super god højttaler i dette prisleje.

Med JBL Charge 5 får du en trådløs og transportabel højttaler med en dyb bas og en stor, rig lyd både indendørs og udendørs.

Du kan tage højttaleren med dig overalt på grund af det holdbare design. Uanset om det er ved poolen eller på det våde græs, behøver du ikke bekymre dig om Charge 5 – den er nemlig både fugt- og støvafvisende og kan endda vaskes under rindende vand.

På en enkelt opladning kan du få glæde af helt op til 20 timers musiktid. Desuden har højttaleren indbygget powerbank, så du kan oplade din smartphone eller tablet, når du er på farten.

Højttaleren er, ligesom JBL Flip 6, også PartyBoost-kompatibel, hvilket vil sige at du kan forbinde flere JBL højttalere sammen for en endnu bedre lyd.

Sonos One SL

Nyt Projekt (2)

Den næste højttaler på listen er Sonos One SL. Denne højttaler kommer i et rent og moderne design, som hellere end gerne må stå fremme, hvor den kan ses fordi den simpelthen er så fin og nærmest smelter ind i enhver husholdning.

Højttaleren betjenes via kontrolknapperne på toppen af højttaleren eller gennem Sonos app, hvor du både har mulighed for at benytte stemmestyring og administrere al din musik fra din smartphone.

Du kan forbinde din One SL med andre Sonos højttalere og skabe et kraftfuldt stereoanlæg, hvor alle højttalerne enten kan afspille den samme musik i alle rum eller forskellig musik i hver sit rum.

Desuden kan du forbinde højttaleren til dit TVs Sonos Playbar eller Sonos Playbase for at opnå en kraftfuld hjemmebiograf oplevelse.

Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen (sort)

Nyt Projekt (3)

Vi skal kigge på endnu en trådløs Bluetooth højttaler – Nemlig den danske Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen, som er en lille og robust højttaler. Selvom den er betydeligt mindre end f.eks. JBL Charge 5, så er den alligevel dyrere og det er der forskellige grunde til.

Bang & Olufsen, også kendt som B&O, er kendt for at lave kvalitetsprodukter i de højere prisklasser. Beosound A1 2nd Gen er et af deres billigste produkter, så hvis du absolut vil have B&O for rimelige penge, så er denne højtaler et godt fit for dig.

Højttaleren er designet i en stærk, beskyttende skal, som gør den velegnet til brug på farten. Den er vandsikret og fuldt resistent overfor støv og sand.

B&O Beosound A1 2. Gen tilbyder op til 18 timers batteritid, så den kan sagtens klare længere ture, hvis du medbringer den på farten.

Uanset hvor du placerer Beosound A1 2nd Gen kan du nyde en fremragende lyd takket være den banebryende 360° lyd, der garanterer en kraftig og god lydudsendelse.

Som det sidste har højttaleren indbygget Alexa stemmeassistent, som gør at du med stemmen kan få den til at afspille din favoritpodcast, skifte sang, justér lydstyrken, få information om dine møder, vejrudsigten eller trafikinformation, foretag opkald og meget mere.

Bose SoundLink Revolve Plus

Bose SoundLink Revolve Plus
Denmark
United States
United Kingdom

Lad os hoppe videre til Bose SoundLink Revolve II Plus.

En fantastisk højttaler, der både kan bruges derhjemme eller tages med på farten. Designet er IP55-vurderet, hvilket vil sige at højttaleren er vand- og støvresistent, og derfor sagtens kan medbringes til stranden eller parken uden, at du skal bekymre dig om at beskadige den.

Højttaleren har en batteritid på op til 17 timer på en enkelt opladning, hvorfor du altså sagtens kan have højttaleren med dig hele dagen.

Den 360° Sound-højttaler skaber en fremragende lydkvalitet uanset, hvor i rummet du befinder dig. For en endnu federe lydoplevelse kan du parre 2 Bose højttalere, og skifte mellem hvem der styrer musikken.

SoundLink Revolve II Plus er kompatibel med Siri, Google Assistant og Amazon Alexa, som gør det muligt at få håndfri kontrol over højttaleren. Du kan bl.a. få den til at afspille bestemte sange, foretage opkald osv.

Til at runde listen af, har vi det dyreste produkt – Nemlig Sonos Move.

Sonos Move er en WiFi højtaler samt en Bluetooth højtaler. Det vil sige at du kan forbinde højtaleren til dit WiFi-netværk derhjemme eller medbringe den på farten.

Sonos Move understøtter både Google Assistant og Amazon Alexa, så du nemt kan afspille musik, tjekke nyheder, sætte alarmer eller få dine spørgsmål besvaret via lyd kommandoer. Desuden understøtter den også AirPlay 2, som gør det nemt at tilslutte dig og afspille ethvert medie, hvis du har en Apple enhed.

Højttaleren er vandtæt med en IP56 klassificering, hvilken gør den resistent over for fugt, regn, sne, UV stråler og ekstrem varme og kulde.

Batteriet kan holde i op til 10 timer på en fuld opladning, så det er ikke den højttaler med den længeste batteritid, men til gengæld leverer den, den bedste lyd til prisen og er derudover et produkt, som du vil kunne have i mange år.

Anbefalet Til Dig