Bagemaskine Test 2023 – Her er de bedste bagemaskiner

At bage ens eget brød er både sjovt, lækkert og ofte også billigere i det lange løb. Med en bagemaskine kan du gøre hele processen nemmere for dig selv.

Glæd dig selv, din kæreste eller familie med lækkert hjemmebagt brød, helt uden at du behøver at ælte dejen selv. Med en bagemaskine skal du bare komme ingredienserne i om morgenen, og kort tid efter er der friskt brød.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvilken bagemaskine du skal vælge. Der er mange modeller på markedet, og derfor har vi skrevet denne lille artikel. Vi har samlet de 5 bedste bagemaskiner, sammenlignet dem og beskrevet deres fordele og ulemper.

Til sidst i artiklen har vi inkluderet en FAQ, så du kan få svar på de hyppigst stillede spørgsmål. Alt sammen, for at du kan få det bedste udgangspunkt at vælge din næste bagemaskine ud fra.

Princess Wake Up

Bagemaskine med 15 programmer

Det, der får Princess Wake Up til at skille sig ud fra resten af bagemaskinerne i denne artikel, er, at den har hele 15 forskellige programmer.

Princess Wake Up-bagemaskinen er velegnet til den travle børnefamilie. Ud af de 15 programmer har maskinen 8 forskellige bageprogrammer. Det vil sige, at du med Princess Wake Up kan bage 8 forskellige slags brød.

De resterende programmer tillader dig at lave marmelade, yoghurt, ris og kager. Med Princess Wake Up får du med andre ord meget mere end blot en bagemaskine.

Timeren tillader, at du kan komme ingredienserne i maskinen 13 timer i forvejen. Det betyder, at du kan komme ingredienserne i om aftenen og vågne op til duften af nybagt brød.

Ulemper

En af ulemperne ved Princess Wake Up bagemaskinen er, at den ikke har nær så mange programmer som Panasonic SD-ZX2522. Princess Wake Up er på den måde en glimrende bagemaskine med mange muligheder, men kommer ikke i nærheden af bagemaskinen fra Panasonic.

Udvalgte detaljer:

 • 15 programmer
 • 8 bageprogrammer
 • Kan lave marmelade og yoghurt
 • Du kan komme ingredienser i 13 timer før bagning
 • Har ikke så mange programmer som Panasonic SD-ZX2522

OBH Nordica Inox 6544

Bagemaskine med 12 programmer

OBH Nordica Inox 6544 er en kundefavorit blandt OBH Nordicas kunder. Med en gennemsnitlig kundeanmeldelse på 4,5 stjerner ud af 5 er denne bagemaskine bestemt værd at tjekke ud.

Fordele

Med sine 12 madlavningsprogrammer er Inox 6544 en bagemaskine, der tillader, at du kan bage alt fra fuldkornsbrød til hurtigbagning. Faktisk kan du bage brød i to størrelser: 750/900 g.

Ligesom Princess Wake Up har Inox 6544 en timer, der tillader, at du kan komme ingredienser i maskinen 13 timer før bagning. Når du har bagt dit brød, kan bagemaskinen holde brødet varmt i 60 minutter.

Inox 6544 har også en marmeladefunktion og en kagebagningsfunktion, der gør, at du får rigtig meget ud af denne bagemaskine.

Ulemper

En udfordring ved Inox 6544 er, at den ikke har lige så mange madlavningsmuligheder som Princess Wake Up. Du får derfor ikke lige så meget værdi for dine penge, som du gør med Princess Wake Up.

Udvalgte detaljer:

 • 12 madlavningsprogrammer
 • Kan bage brød på enten 750/900 g.
 • Du kan komme ingredienser i 13 timer før bagning
 • Maskinen kan holde brødet varmt i 60 min.
 • Marmeladefunktion og kagefunktion
 • Har ikke så mange programmer som Princess Wake Up

Russell Hobbs 18036

En god bagemaskine til nybegynderen

Hvis du ikke har stor erfaring med bagemaskiner, eller hvis du gerne vil have en billig bagemaskine, er Russell Hobbs 18036 bestemt værd at kigge nærmere på.

Fordele

På samme måde som Inox 6544 har Russell Hobbs 18036 også 12 forskellige programmer til madlavning. Timeren gør det ligesom de to tidligere omtalte bageapparater i vores artikel muligt, at tilføje ingredienserne i maskinen 13 timer før bagning. Derudover kan varmefunktionen aktiveres for at holde brødet varmt i en time.

Med Russell Hobbs 18036 kan du lave brød i tre størrelser. Det betyder, at du har mulighed for at lave brød af 300, 444 og 600 g. mel.

Ulemper

Nogle af ulemperne ved Russell Hobbs 18036 er, at den ikke laver nær så godt brød som de andre bagemaskiner i denne artikel.

Derudover er ledningen kort, hvilket gør den besværlig at bruge, og den kommer ikke med de måleredskaber, man normalt får med en bagemaskine.

Udvalgte detaljer:

 • Velegnet til nybegynderen
 • 12 madlavningsprogrammer
 • Timeren tillader, at du kan komme ingredienser i 13 timer før bagning
 • Du kan holde brødet varmt i en time
 • Du kan lave brød i tre størrelser
 • Brødet er ikke i så god kvalitet som andre bagemaskiner
 • Kort ledning
 • Kommer ikke med måleredskaber

Unold 68511

Bagemaskinen med færrest programmer

Hvis du er interesseret i en enkel bagemaskine i rigtig god kvalitet, er Unold 68511 en bagemaskine, som du bestemt skal tjekke ud.

Fordele

En af de store fordele ved Unold 68511 er, at den kan bage brød på helt op til 1800 g. Faktisk kan du bage to brød ad gangen takket være de to bageforme i maskinen.

Alle de forskellige bageprogrammer er velegnede til dig, der gerne vil bage glutenfri brød, og du kan indstille maskinen til at give dit brød tre forskellige former for skorpe.

Ligesom de andre bagemaskiner i denne artikel har Unold 68511 en timer, der gør, at du kan komme ingredienserne i maskinen 13 timer før, du skal bage.

Ulemper

En af de store ulemper ved Unold 68511 er, at den kun har 9 forskellige programmer. Det er selvfølgelig ikke nødvendigvis en ulempe, men det begrænser dens anvendelighed betydeligt.

Hvis du er interesseret i en bagemaskine, der bare skal kunne det væsentlige, er Unold 68511 et rigtig godt bud.

Udvalgte detaljer:

 • Kan bage brød på op til 1800 g.
 • Kan bage to brød på én gang
 • Timeren tillader, at du kan komme ingredienser i 13 timer for bagning
 • Har kun 9 programmer

Panasonic SD-ZX2522

Den bedste bagemaskine

Som den sidste bagemaskine i vores artikel kommer Panasonic SD-ZX2522. Den er uden sammenligning den bagemaskine, der har flest programmer, og er derfor den bagemaskine, der giver dig mest værdi for pengene.

Fordele

Med sine 37 programmer kan Panasonic SD-ZX2522 lave en lang række brød, marmelader og kager. Mere specifikt har Panasonic SD-ZX2522 20 bageprogrammer, der gør det muligt for dig at lave en lang række brød. Du kan lave brød i tre størrelser, og du har også mulighed for at vælge mellem tre skorpefarver.

Derudover har Panasonic SD-ZX2522 15 forskellige dejprogrammer. Det betyder, at du kan lave alt fra glutenfri pasta til kagedej og meget, meget mere.

Endeligt har Panasonic SD-ZX2522 8 marmeladeprogrammer og 6 kompotprogrammer, der sikrer, at du kan lave lige præcis den topping til dit brød som du vil have.

Ulemper

Fordi Panasonic SD-ZX2522 er så veludstyret med programmer og muligheder, er den også klart den dyreste bagemaskine i denne artikel. Det er derfor også en bagemaskine, du skal købe, hvis du bager ofte i hverdagen.

Hvis du bare vil have en bagemaskine til brug en gang imellem, er Panasonic SD-ZX2522 ikke bagemaskinen for dig.

Udvalgte detaljer:

 • 37 programmer
 • Brød i tre størrelser
 • Tre skorpefarver

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken bagemaskine er bedst til prisen?

  Hvis du vil have en bagemaskine, der leverer meget værdi til pengene, anbefaler vi, at du køber Princess Wake Up. Vi vil ikke nævne priser i denne artikel, fordi priser altid kan ændre sig. Ikke desto mindre tilbyder Princess Wake Up 15 forskellige madlavningsprogrammer for en meget overkommelig pris.

  Du får 8 bageprogrammer, og du kan bruge maskinen til at lave marmelade, ris, kage og meget, meget mere. Du får med Princess Wake Up den bedste bagemaskine til prisen.

 2. Hvad skal jeg kigge efter i en bagemaskine?

  Hvad du leder efter i en bagemaskine, afhænger selvfølgelig helt og holdent af dine egne behov og præferencer. Ikke desto mindre er der nogle kriterier, som man kan holde øje med, når man leder efter en bagemaskine.

  Det er vigtigt, at din bagemaskine har flere forskellige bageprogrammer, så du kan bage flere forskellige slags brød. Vær opmærksom på, at glutenfrit brød skal bages anderledes end almindeligt brød, og derfor skal brødmaskinen have et eller flere bageprogrammer til glutenfrit brød.

  Ofte vil bagemaskiner også have madlavningsprogrammer, hvor du kan lave marmelade eller pasta. Ofte vil bagemaskiner med mange programmer koste flere penge. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvor stort dit bagebehov er, sammenlignet med dit budget. Hvis du kun bager brød en gang imellem, er der ingen grund til at bruge penge på en dyr bagemaskine med mange funktioner.

 3. Hvilken bagemaskine er den bedste?

  Den bagemaskine med absolut flest programmer og funktioner er Panasonic SD-ZX2522. Hvis du bager hver dag og gerne vil gøre bagningen mere effektiv og simpel for dig selv, er Panasonic SD-ZX2522 bagemaskinen for dig. Med Panasonic SD-ZX2522 får du hele 37 programmer, hvoraf 20 er bageprogrammer, 15 er dejprogrammer, 8 er marmeladeprogrammer og 6 er kompotprogrammer.

  Det betyder, at du får en bagemaskine, der kan bage næsten alt og lave næsten enhver form for marmelade og kompot. For bagenørden, der gerne vil lave lækkert brød i en travl hverdag, er Panasonic SD-ZX2522 et rigtig godt valg.

Anbefalet Til Dig