Ansigtssolcreme Test 2022 – Her er de bedste ansigtssolcremer

Sommeren er atter over os og for de fleste findes der ikke noget bedre end at tilbringe dagen ude i det skønne solskinsvejr. For at passe bedst muligt på dig selv og din hud er det enormt vigtigt at benytte solcreme når du opholder dig udendørs.

Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man i Danmark benytter solcreme med en SPF faktor på mindst 15, men gerne 30 eller mere for at beskytte huden bedst muligt.

Vi har udarbejdet en test af markedets mange forskellige ansigtssolcremer for at finde frem til de aller bedste. Du finder de 5 bedste ansigtssolcremer herunder samt lidt om hvert produkt.

Derma Face Sun Cream SPF30 (50ml)

Svanemærket og fri for parabener, parfume og farvestoffer

75 DKK

Derma Face Sun Cream er en meget mild og skånsom ansigtssolcreme, der er ideel til sart og følsom hud.

Solcremen har en høj beskyttelsesfaktor og beskytter effektivt mod både UVA -og UVB-stråler. Den har en meget let konsistens, der hurtigt absorberes i huden. Dette gør også at den er perfekt til brug under makeup.

Den indeholder aloe vera, E-vitamin og naturlige olier, der alt sammen er med til at give din hud en masse fugt og gøre den smidig.

Cremen indeholder ingen parfume, parabener eller farvestoffer. Den er desuden deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og bærer Svanemærket.

La Roche-Posay Anthelios Ultra Comfort Cream SPF30 (50ml)

Allergivenlig og fri for parfume og parabener

La Roche-Posay Anthelios Ultra Comfort Cream er en vandfast ansigtssolcreme, der er ideel til følsom og tør hud.

Denne ansigtssolcreme beskytter effektivt mod solens UVA -og UVB-stråler. Cremen har en lækker blød konsistens, der er behagelig på huden. Den absorberes hurtigt uden at fedte og er både vand -og svedresistent.

Cremen går ind og tilføjer en masse fugt samtidig med at den beroliger huden, så den er forberedt på solens stråler.

Den er allergivenlig og uden parfume og parabener.

Ecooking Sunscreen for the Face SPF50 (50ml)

Vegansk og allergivenlig

Ecooking Sunscreen for the Face er en virkelig lækker ansigtssolcreme, der er velegnet til alle hudtyper.

Cremen har en meget høj beskyttelsesfaktor og beskytter både mod UVA -og UVB-stråler samt forurening. Den har en lækker konsistens, der hverken fedter eller efterlader en hvid overflade.

Den er beriget med naturlige svenske alger, der giver huden en masse fugt. Derudover indeholder den også aloe vera, som sørger for at fugte, så huden styrkes og elasticiteten forbedres.

Denne ansigtssolcreme kan med fordel bruges som din almindelige dagcreme i sommerhalvåret. Den fås både med SPF15, SPF30 og SPF50.

Cremen er vandafvisende, vegansk, allergivenlig og parfumefri.  

Karmameju Sun Face Cream SPF30 (50ml)

Vegansk, økologisk og koralvenlig

Karmameju Sun Face Cream er en økologisk og naturlig ansigtssolcreme, der er velegnet til alle hudtyper.

Denne ekstremt lækre solcreme beskytter mod UVA -og UVB-stråler og er perfekt til hverdagsbrug. Den er let at fordele på huden og hverken fedter eller tilstopper porrerne. Cremen fås både som SPF15 og SPF30.

Den er produceret med økologiske, bæredygtige og klinisk dokumenterede ingredienser og har en forfriskende duft af citrus, lavendel og mynte.

Derudover er cremen koralvenlig og vegansk.

Rudolph Care Sun Face Cream SPF30 (50ml)

Højt indhold af naturlige og økologiske ingredienser

Rudolph Care Sun Face Cream er en rig og nærende ansigtssolcreme, der er velegnet til alle hudtyper.

Denne fantastiske solcreme har en beskyttelsesfaktor 30 og beskytter optimalt mod solens skadelige UVA -og UVB-stråler. Produktet har en let konsistens og fungerer perfekt som dagcreme i sommermånederne. Den fås både med SPF15, SPF30 og SPF50.

Cremen indeholder økologisk kamille, der beroliger og lindrer huden. Den økologiske agurkeekstrakt opstammer og tilføjer fugt mens indholdet af hvedekim og æbleekstrakt har en naturlig antioxidant effekt, der stimulerer hudens celleproduktion og vedligeholder dens elasticitet.

Den er desuden Svanemærket, vegansk og koralvenlig.

Andre Synes Godt Om Disse