Ansigtsscrub Test 2023 – Her er de bedste ansigtsscrubs

Er du på udkig efter en god ansigtsscrub? Så er du havnet det helt rette sted.

Det kan være en god idé, at bruge en ansigtsscrub et par gange om ugen eller mere, efter du har fjernet din makeup og renset din hud.

En god ansigtsscrub sørger nemlig for at eksfoliere din hud i ansigtet og fjerner døde hudceller, så din hud efterfølgende vil fremstå blødere og mere modtagelig overfor øvrige hudplejeprodukter.

Der eksisterer mange forskellige ansigtsscrubs, hvilket kan være udfordrende at vælge en. Vi rådgiver dig til at overveje din hudtype og beslutte om du ønsker en ansigtsscrub med en kemisk eller fysisk virkning.

Ved en ansigtsscrub med kemisk afrensning, efterlades scruben på huden i lidt tid, hvor den får lov selv at arbejde. En scrub med fysisk afrensning er hvor man selv forsigtigt gnubber produktet rundt på huden. En fysisk afrensning er ofte lidt hårdere ved huden end en kemisk og man bør derfor være opmærksom, hvis man f.eks. har sensitiv hud.

Vi har fundet de 7 bedste ansigtsscrubs til dig lige her. Du kan læse mere om dem herunder og få inspiration til, hvilken ansigtsscrub du skal klikke hjem.

Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula (100ml)

Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula er en mild ansigtsscrub, der fungerer som peeling og skaber en fin, glat og silkeblød hud. Scruben er velegnet til alle hudtyper, herunder også sensitiv hud, men bør ikke bruges på hud med udbrud af urenheder.

Denne ansigtsscrub er beriget med aktive ingredienser, der renser huden for urenheder og fjerner døde hudceller og snavs. Den stimulerer desuden celledannelsen, mindsker fine linjer og øger hudens evne til bedre at kunne optage fugt og andre produkter efterfølgende.

Scruben har en lækker, cremet konsistens, der masseres forsigtigt og blidt ind i afrenset, fugtig hud. Undgå området omkring øjnene og skyl af med varmt vand. Husk at fugte din hud med en god fugtighedscreme efter brug.

Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula er udviklet af hudlæger og er dermatologisk testet. Den er desuden helt fri for parabener.

Ecooking Peel Maske (50ml)

Første ansigtsscrub på listen er den fantastiske Ecooking Peel Maske, som virker peelende og har en opstrammende og udglattende effekt på huden. Den kan bruges af alle hudtyper, men vær forsigtig, hvis du har sensitiv hud.

Scruben indeholder flere aktive syre-ingredienser, såsom mælkesyre og AHA, som opløser døde hudceller og giver en helt ren og forfrisket hud. Derudover er den beriget med planteekstrakter og E-vitamin, som mindsker fine linjer og rynker, og opstrammer huden, så den får et mere ensartet og ungdommeligt look.

Denne ansigtsmaske er yderst effektiv og kræver tilpasning. Den påføres som et tyndt lag på renset hud og skal være på huden i 4-6 minutter første gang, hvorefter den skylles af med vand. Stig gradvist tiden, så masken til sidst forbliver på huden i 10-12 minutter ad gangen.

Masken kan godt prikke lidt og det er ikke unormalt at huden bliver rød. Derfor anbefales det at du bruger den om aftenen. Masken bør højest anvendes 1 gang om ugen. Ecooking Peel Maske er 100% vegansk og parfumefri.

RazSpa Coffee Face Peel (100g)

Den helt unikke RazSpa Coffee Face Peel er en utrolig effektiv ansigtspeel til dig, der ønsker at dybderense og fornye din hud. Ansigtspeelen er velegnet til alle hudtyper, men er specielt god til normal og fedtet hud. Den efterlader huden med en smuk naturlig glød.

Den lækre peel er lavet på organiske ingredienser som for eksempel rørsukker, kaffe, kakao og cedertræ, som har en dybderensende virkning. Ydermere er den beriget med grapefrugt, som renser tilstoppede porer og får dem til at trække sig sammen, for at forhindre fremtidige udbrud af urenheder.

Peelen indeholder desuden E-vitamin, som binder fugten i huden og er med til at genoprette beskadiget hud og lindre akne og urenheder. Det er en effektiv antioxidant, som holder huden ung og reducerer cellenedbrydningsprocessen.

Produktet har en dejlig duft af kaffe og kakao, og er nem at anvende. Tá en teskefuld af produktet i hånden og opløs peelen med lidt vand. Inden påføring fugtes huden med varmt vand, hvorefter produktet blidt masseres ind i ansigtet og på halsen. Produktet skylles af med lunkent vand, og huden duppes tør med et håndklæde.

RazSpa Orange Face Peel (100g)

RazSpa Orange Face Peel er en økologisk og meget blid ansigtspeeling, som både renser og fjerner døde hudceller samtidig med, at den opstrammer og giver en mere ensartet hud. Scruben er velegnet til alle hudtyper, men er specielt god til tør og sensitiv hud.

Den skånsomme ansigtspeeling er lavet på uraffineret rørsukker, som blidt eksfolierer huden mens indholdet af appelsin stimulerer cellefornyelsen og har en udglattende effekt på huden.

Produktet er desuden beriget med bergamotte, ingefær og E-vitamin, der styrker kredsløbet, hjælper med at holde på fugten i huden og genopretter beskadiget hud og lindrer akne.

Scruben bruges på våd hud og masseres blidt ind i huden med cirkulære bevægelser. Når peelingen kombineres med vand, dannes der en mild AHA frugtsyre, som eksfolierer huden. Produktet skylles til sidst af med varmt vand.

Skyn Iceland Nordic Skin Peel (60-pack)

Skyn Iceland Nordic Skin Peel er et produkt, der består af hele 60 peel pads, som effektivt og blidt eksfolierer huden, hvorved tør og død hud fjernes. Produktet er velegnet til alle hudtyper, men er særligt ideel til sensitiv eller stresset hud.

De små peel pads er beriget med AHA, som er en blid syre, der stammer fra majssukker og hjælper med at eksfoliere huden. De indeholder derudover blandt andet papaya, hvid birkebark, troldnød, jojobafrø-ekstrakt og grøn te-ekstrakt, som lindrer irritation, forebygger urenheder, genskaber elasticitet og beroliger samt opfrisker huden.

Efter afrensning af huden køres en peel pad over hele ansigtet for at fjerne det sidste snavs og olie, så porerne igen kan ånde. Huden efterlades blød og med en fornyet glød og ensartethed. Produktet kan bruges hver dag, men for sensitiv hud anbefales det at bruge produktet 3-5 gange om ugen.

Skyn Iceland Nordic Skin Peel er et 100% vegansk produkt, som både er cruelty free og dermatologisk testet. Det indeholder desuden ingen parabener, petroleum, mineralske olier, kemisk sulfater eller phthalater.

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (118ml)

Den verdenskendte Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant eksfolierer nænsomt huden og fjerner døde hudceller, både på overfladen og dybt inde i porerne. Produktet er velegnet til alle hudtyper, men da det indeholder flere aktive ingredienser, bør du være opmærksom på din hud ved brug.

Det eksfolierende produkt indeholder salicylsyre, som har en antiinflammatorisk egenskab og hjælper med at reducere udbrud af urenheder og hudorme. Ydermere indeholder det også grøn te-ekstrakt, som både har en lindrende og opstrammende effekt.

Den aktive formel kan bruges en til to gange dagligt efter rensning af huden. Det anbefales dog at du de første 4-6 uger langsomt tilvender huden til salicylsyre. Dette kan f.eks. gøres ved at du de første par uger anvender produktet to gange om ugen og herefter langsomt øger til hver aften og herefter oftere.

Kom produktet på en fugtet vatrondel, som forsigtigt køres rundt i hele ansigtet. Det skal ikke skylles af efterfølgende, men det er vigtigt at bruge en god fugtighedscreme med SPF 30 eller højere i dagtimerne, fordi salicylsyre efterlader huden mere følsom overfor solskader.

Dermalogica Daily Microfoliant (74g)

Det syvende og sidste produkt på listen er Dermalogica Daily Microfoliant, som er en meget mild og skånsom eksfoliering i pulverform, der er velegnet til alle hudtyper, herunder også sensitiv hud.

Det unikke risbaseret enzympulver består blandt andet af papain og salicylsyre, som opløser og fjerner døde hudceller og snavs. Det indeholder derudover lakridsrod og grapefrugt, som sammen reducerer pigmentpletter og skaber en mere ensartet og jævn hud med en flot naturlig glød.

Ved anvendelse skummes en lille mængde pulver op sammen med vand, indtil kornene er opløste. Produktet påføres på afrenset hud og masseres blidt ind i huden i 1-2 minutter, hvorefter produktet grundigt skylles af efterfølgende.

Produktet er så mildt at det kan anvendes hver dag. Det er 100% vegansk og er helt fri for farvestoffer, parabener og parfume.

Anbefalet Til Dig