Ansigtsrens Test 2023 – Her er de bedste ansigtsrens

Til dagligt udsættes vores hud for lidt af hvert og det er derfor vigtigt at passe godt på den. Det kan du b.la. gøre ved at rense den med en ansigtsrens hver dag.

Ansigtsrens sørger ikke blot for at fjerne snavs og makeuprester, men også for at fjerne døde hudceller. På den måde mindskes sandsynligheden for bumser og urenheder.

Vi anbefaler at du renser din hud både morgen og aften. Hvis du døjer med urenheder, kan det være en god idé, at dobbelt rense om aftenen inden du går i seng. På den måde sørger du for, at alt skidt og snavs er fjernet og at din hud er renset helt i dybden.

Vi har undersøgt markedet og fundet de 6 allerbedste ansigtsrens. Læs mere om dem herunder og bliv klogere på, hvilken ansigtsrens der passer bedst til netop din hudtype.

Bioderma Sensibio H2O (500ml)

Denne mineralvand fra Bioderma er et helt fantastisk og meget mildt renseprodukt, som er udviklet særligt til sensitiv og intolerant hud.

Den fjerner effektivt snavs og makeup fra hudens overflade og sørger for at opretholde en naturlig balance i huden. Desuden indeholder den beroligende ingredienser, som modvirker at huden irriteres og udtørres.

Glemmer du sommetider at rense din hud eller synes du måske det er en smule tidskrævende i en travl hverdag, så er denne rensevand helt genial til dig.

Den påføres nemlig bare på en vatrondel som du med bløde strøg kører rundt i ansigtet. På få sekunder har du fået fjernet både snavs og makeup og kan gå i seng med god samvittighed og ren hud.

Bioderma Sensibio H2O kan anvendes til både ansigt og øjne. Den indeholder ingen parfume eller alkohol.

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam (150ml)

Sanzi Beauty Gentle Cleansing Foam er en dejlig og blid rensningsskum, som er egnet til alle typer af hud.

Skummen fjerner snavs, fedt og andre urenheder fra huden og minimerer tilstoppede porer. Den indeholder en masse gode ingredienser som f.eks. vitamin C, acai-ekstrakter, rød solhat og græskarkerner, som beskytter huden mod frie radikaler.

Start med at fugte dit ansigt med varmt vand og masserer derefter blidt renseskummen ind i huden. Lad den sidde i et par sekunder og skyl din hud ren med lunkent vand. Din hud efterlades både ren, blød og velplejet.

Denne renseskum fra Sanzi Beauty er vegansk og indeholder ingen parfume eller parabener.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm (125ml)

Take The Day Off Cleansing Balm er et produkt som alle burde eje. Det er en nænsom og mild rensebalm, der er velegnet til alle hudtyper og specielt god til dig med tendens til tør hud.

Rensebalmen opløser og fjerner både ansigts -og øjenmakeup samt fedt, snavs og andre urenheder uden at udtørre eller fedte huden. Din hud efterlades dejlig blød, velplejet og ren.

Den kompakte konsistens transformeres til en let, silkeblød olie, der blidt masseres ind i huden. Påfør lidt varmt vand og fortsæt massagen for at opløse makeup og urenheder. Skyl til sidst af med lunkent vand.

Denne rensebalm fra Clinique er vegansk, testet af øjenlæger, allergivenlig og 100% parfumefri.

Verso Acne Deep Cleanse (150ml)

Verso Acne Deep Cleanse er en fuldstændig uundværlig eksfolierende ansigtsrens til dig, som døjer eller har tildens til akne og uren hud.

Rensen indeholder Salicylsyre af høj kvalitet, Niciamid, der øger kollagen-produktionen samt gurkemeje, der genopbygger og beskytter huden mod frie radikaler.

Den høje koncentration af Salicylsyre trænger dybt ned i hudens porer og opløser døde hudceller og overskydende fedt. Dette forebygger udviklingen af akne og andre urenheder.

Rensen skummes op i hænderne med en smule lunkent vand og masseres ind i huden. Du kan med fordel bruge en konjacsvamp for ekstra eksfoliering. Lad rensen sidde på huden 1-2 minutter og skyl den derefter grundigt af.

RazSpa Cleansing Mask (200g)

Cleansing Mask er et helt genialt, multifunktionelt renseprodukt, som blandt andet kan anvendes som rens eller som en plejende maske. Den kan anvendes til både ansigt og krop og er velegnet til alle hudtyper.

Produktet er spækket med naturlige og organiske ingredienser som fyrrenåle, stjerneanis og marokkansk vulkanaske, der har et højt indhold af vitaminer og mineraler. Ingredienserne sørger for at efterlade din hud helt ren, velplejet og blød som aldrig før.

Det smarte ved dette produkt er at det kan anvendes på mange forskellige måder. Du kan anvende det som makeupfjerner, barbercreme, til at modvirke udtørret hovedbund, som renseprodukt eller som maske.

For brug, tages halvdelen af pulveret fra beholderen og den anden halvdel kan opbevares til senere. Tilsæt vand til den delvis fyldte beholder og shake indtil produktet er glat.

Dermalogica Special Cleansing Gel (250ml)

Den sidste ansigtsrens vi har udvalgt, er denne Special Cleansing Gel fra Dermalogica, som er en koncentreret gelé uden indhold af sæbe. Rensegeléen er velegnet til alle hudtyper og kan anvendes af selv meget sensitiv hud.  

Den skummende gelé fjerner blidt, men effektivt snavs, urenheder og overskydende talg uden at udtørre eller fjerne hudens naturlige fedtlag.

Den indeholder en masse fantastiske, aktive ingredienser som quillaja, lavendel ekstrakt og citronmelisse, der både styrker, beskytter og virker beroligende på huden.

Geléen er meget nem og hurtig at anvende. Den skummes op i fugtede hænder og masseres ind i ansigtet og på hals. Derefter skylles der med lunkent vand til produktet er fjernet.

Anbefalet Til Dig