Allergivenlig Pudder Test 2023 – Her er de bedste allergivenlige puddere

Mange kvinder bruger makeup hver dag eller flere gange om ugen, og de fleste glemmer at tænke over, hvad de forskellige produkter egentlig indeholder. Ved at købe allergivenlig makeup sikrer du dig, at dit makeup ikke indeholder unødig kemi og på den måde kan du passe meget bedre på dig selv og din hud.

De allergivenlige puddere er lavet på mineraler. Mineraler ligger let og naturligt på huden og er den makeuptype, som huden bedst kan ånde igennem. De beskytter derudover huden mod vind og frie radikaler og hjælper med at reducere tegn på ældning.

Vi har undersøgt de forskellige allergivenlige puddere, der findes på markedet og fundet dem der klarer sig bedst i test. Herunder finder du de 6 bedste allergivenlige puddere i forskellige prisklasser. Du kan læse lidt om hvert produkt og finde direkte links så du får det til den bedste pris.

Clinique Almost Powder Makeup SPF15

Clinique Almost Powder Makeup SPF15 er en meget fin pudder af mineraler, der beskytter din hud med både antioxidanter og solfaktor 15. Efter du har renset din hud og påført din dagcreme tilføjer du pudderen med en makeupbørste eller den medfølgende svamp. Den vil ligge meget let på huden, så du næsten ikke bemærker den. Pudderen er allergitestet og 100% parfumefri.

Denne pudder passer til alle hudtyper. Den ligger meget let på huden og giver et friskt og naturligt look med en let dækning.

Nilens Jord Mineral Foundation Compact

Med Nilens Jord Mineral Foundation Compact får du en mere kompakt pudder, der gør det muligt at opbygge dækkeevnen, så den kan bruges til både hverdag og fest. Den har et højt indhold af naturlige mineraler og er beriget med knuste halvædelsten. Pudderen påføres i cirkulære bevægelser. Den påføres med den medfølgende svamp for en maksimal dækkeevne og med en pudderbørste for et mere let og naturligt resultat. Pudderen er allergicertificeret og er uden parfume parbener og æteriske olier.

Med denne pudder fra Nilens Jord har du mulighed for at opbygge dækkeevnen. Den passer til alle hudtyper og vil altid efterlade dig med en smuk glød i ansigtet.

Jane Iredale PurePressed Base Mineral SPF20 Foundation

Med Jane Iredale PurePressed Base Mineral SPF20 Foundation får du en concealer, foundation og pudder i ét produkt. Den giver en fin, ensartet dækning og ligger flot på huden hele dagen. Den indeholder solfaktor 20 med UVA -og UVB-beskyttelse og påføres med en makeupbørste eller den medfølgende svamp i opadgående strøg. Pudderen er glutenfri, parabenefri, oliefri, vegansk og er desuden uden kunstige farve -og parfumestoffer.

Denne pudder passer til alle hudtyper. Den giver en medium dækning, som stadigvæk ser naturligt ud og holder hele dagen.

Miild Mineral Powder

Miild Mineral Powder er en økologisk ovnbagt mineralpudder, der er lavet på rene og naturlige ingredienser. Den er bagt ved svag varme i 24 timer, hvilket efterlader den med en helt silkeblød tekstur. Den påføres i cirkulære bevægelser, så mineralerne knuses og blendes lækkert ind i din hud. Mineral pudderen fra Miild er allergicertificeret, Svanemærket og ikke testet på dyr.

Denne økologiske mineralpudder føles naturlig og let på huden. Alt efter hvilket pensel der anvendes, kan dækkeevnen opbygges. Pudderen passer til alle hudtyper.

Tromborg Mineral Foundation

Tromborg Mineral Foundation fungerer nærmest som et fint lag af perfekt hud. Den efterlader din hud med et naturligt look og en flot glød. Her får du ét produkt med flere funktioner. Den kan nemlig både bruges som concealer, foundation eller pudder. Den tilstopper ikke dine porer og er fuldstændig vægtløs på huden. Pudderen er lavet på de bedste forarbejdede mineraler og er 100% naturlig. Den virker helende for din hud, er oliefri og indeholder solfaktor 15.

Denne mineralpudder er rigtig nem at lægge med en Kabuki brush og passer til alle hudtoner og -typer. Den er desuden egnet til problemhud, da den virker helende på huden på grund af sit indhold af mineraler. Den fås i 6 forskellige toner.

Youngblood Natural Loose Mineral Foundation

Youngblood Natural Loose Mineral Foundation er en letvægts mineralpudder, der både fungerer som concealer, foundation og pudder på samme tid. Når du skal lægge denne pudder er det en god idé at drysse lidt pudder ud i låget og dyppe din makeupbørste i. Derefter banker du forsigtigt den overskydende pudder af børsten og arbejder den ind i huden i små cirkelbevægelser. Denne mineralpudder fra Youngblood er uden parabener, parfume og talkum. Den er desuden oliefri.

Denne mineral pudder føles meget let og helt silkeblød på huden. Den har en god dækkeevne, der giver et smukt og ensartet look. Den er nem at påføre og passer til alle hudtyper.

Anbefalet Til Dig