Airfryer Test 2023 – Her er de bedste airfryers

Skal du ud at investere i en airfryer, men har svært ved at gennemskue, hvilken model der vil passe bedst til dig og din husholdning? Så kig med her.

En airfryer tilbereder fødevarer som grønsager, pommes frites, kød og fisk med varmluft og en smule eller slet ingen olie. Airfryers er et meget sundere alternativ til den traditionelle frituregryde, som bruger en masse olie til tilberedningen. Teknikken i en airfryer er en mellemting mellem stegning og brunning og giver et lækkert sprødt resultat.

Vi har kigger nærmere på de forskellige airfryers, der findes på markedet og undersøgt, hvilke modeller der klarer sig bedst i test. Vi har dermed fundet de 3 bedste airfryers som du kan læse mere om herunder.

Princess 182055 Digital Aerofryer XXL

Princess 182055 Digital Aerofryer XXL

Princess Digital XXL har en effekt på 1800W og kommer med 8 forskellige forprogrammerede programmer, så du bare kan trykke på det du gerne vil lave, og så klarer airfryeren arbejdet.

Denne model rummer op til 5,2 L, hvilket svarer til omkring 1500 g pommes frittes. Den har en lille digital touchskærm og en knappe så du har mulighed for manuelt at justere på temperaturen.

Takket være ”High Speed Air Convection”-teknologien cirkulerer varm luft på en sådan måde, at du får et lækkert og sprødt resultat uden at tilføje olie. Madlavningskassen er lavet med en non-stick belægning, så maden ikke brænder fast og den kan samtidig gå i opvaskemaskinen, så du ikke behøver at vaske op efter middagen. Der medfølger en smart Ø 22 cm. bageform til bagning af kage og tærter.

Denne airfryer har en stor kapacitet på hele 5,2 L og er derfor ideel til større familier eller middagsselskaber. Den giver dig mulighed for at bage, stege, koge, riste og fritere på en nem og praktisk måde.

Philips Avance Collection Airfryer XXL

Philips Avance Collection Airfryer XXL

Philips Avance Collection Airfryer XXL er en stor airfryer med en effekt på 2225W og en kapacitet på 1,4 L. Den er designet med den samme Twin TurboStar-teknologi som modellen ovenover, der kraftigt hvirvler den varme luft rundt i tilberedningsskuffen samtidig med, at den fjerner unødigt fedt fra din mad.

Den har et digitalt display, hvor du kan se de 5 forprogrammerede programmer, så du med ét enkelt tryk kan begynde din tilberedning. Med den runde drejeknap kan du vælge imellem programmer, temperatur og timer. Trykker du på knappen startes tilberedningen. Når tilberedningen af din mad er færdig, slukkes airfryeren automatisk.

Den smarte ”Hold varm”-funktion giver en fleksibel serveringstid og kan holde din mad varm i op til 30 minutter. Alle aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen, så du sparer tid på rengøringen.

Denne model fra Philips er ideel til familier. Den har en stor kapacitet, der passer til en hel kylling så du kan lave lækre sprøde måltider til hele familien. Den er brugervenlig og da alle de aftagelige dele kan komme i opvaskemaskinen sparer du tid på rengøring og oprydning, som du i stedet kan bruge på at nyde samværet med familie eller venner.

Philips Airfryer XXL HD9867

Philips Airfryer XXL HD9867

Philips Airfryer XXL HD9867 har en kapacitet på 1,4 L og en effekt på 2225W. Den kommer i et flot sort design med kobber detaljer. A

irfryeren er udstyret med en Rapid Air teknologi, der sikrer en jævn varmefordeling, som gør din mad sprød på ydersiden og mør på indersiden. Denne model samler og indfanger det overskydende fedt, så du kan nyde saftigt, mørt kød.

Med den intelligente sensorteknologi justerer den automatisk tid og temperatur så du blot skal vælge den madtype du ønsker at tilberede og trykke på knappen for at starte. Ønsker du at gemme dine yndlingsopskrifter, så det er nemt til næste gang, så kan du også det.

Tilberedningsskuffen er lavet i en non-stick belagt kurv, der nemt kan vaskes af og de udtagelige dele tåler opvaskemaskine.

Denne model har en betydelig kapacitet og er derfor perfekt til familier. Den er udstyret med den praktiske Sensing-teknologi og er den eneste airfryer, der automatisk tilpasser tid og temperatur under madlavning.

Anbefalet Til Dig