Aftersun Test 2022 – Her er de bedste aftersun

Sommeren er endelig over os og sommerferien står for døren. I sommerhalvåret tilbringer de fleste en del flere timer udendørs i solens stråler. Din hud har derfor brug for ekstra fugt og pleje.

Det er enormt vigtigt at huske at bruge solcreme hver dag, men er din hud alligevel blevet forbrændt eller irriteret, kan det være en god idé at smøre den ind i en lindrende og fugtgivende aftersun.

Aftersun hjælper din hud med at reparere sig selv og på den måde undgår du synlige skader f.eks. ved forbrænding.

Markedet for aftersun er stort og det kan være svært at vælge lige præcis den der passer bedst til dig. Derfor har vi fundet de 5 bedste aftersun, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over og vælge den der passer bedst til netop dig og din hud.

Derma Aftersun Lotion (200ml)

Svanemærket og AllergyCertified

45 DKK

Derma Aftersun Lotion er en fugtgivende og plejende aftersun som kan anvendes af både børn og voksne.

Denne aftersun har en lindrende og beroligende effekt og beskytter effektivt mod udtørring.Den indeholder Pentavitin og Glycerin, der fugter og blødgør huden. Derudover indeholder den E-vitamin og naturlige olier, som hjælper med at bevare hudens elasticitet og naturlige balance.

Derma Aftersun Lotion har en let konsistens, der er nem at smøre ud og som hurtigt absorberes i huden uden at fedte. Den er både Svanemærket og Astma-Allergi-mærket og desuden 100% fri for parafume, parabener og farvestoffer.

Avivir Aloe Vera After Sun (150ml)

Svanemærket og vegansk

Avivir Aloe Vera Aftersun forbereder, reparerer og plejer din hud. Den er derfor ideel at bruge før og efter ophold i solen.

Denne unikke aftersun lotion er med til at forbedre hudens evne til selv at danne pigment. Den er derfor oplagt at benytte allerede dagene op til en ferie for at klargøre huden.

Den er god til både at køle huden ned, forebygge rynker og forlænge din sommerglød.

Avivir Aloe Vera Aftersun er fremstillet i en miljøvenlig emballage, der er biologisk let nedbrydelig. Den indeholder desuden hele 89% økologisk Aloe Vera, er Svanemærket og vegansk.

Ecooking Aftersun (200ml)

Rig på antioxidanter, vitaminer og Aloe Vera.

Ecooking Aftersun køler og fugter din hud med omsorg efter en dag i solens stråler.

Denne aftersun fra Ecooking beroliger og hjælper med at bringe din hud tilbage i balance. Den indeholder nærende mandel -og olivenolie og er rig på antioxidanter, A -og E-vitamin og økologisk Aloe Vera. Den sørger for at gennemfugte huden samtidig med at den beskytter og gør huden smidig.

Den er derudover parfumefri og er derfor ideel til behandling af sart og irriteret hud.

Rudolph After Sun Shimmer Sorbet (100ml)

Med et strejf af guldstøv og rig på naturlige ingredienser

Rudolph After Sun Shimmer Sorbet fremhæver din sommerglød.

Denne aftersun skiller sig lidt ud i forhold til de andre. Den har nemlig en delikat konsistens, der føles som sorbet på huden og indeholder et strejf af guldstøv, der giver din hud en flot glød.

Den er beriget med naturlige ingredienser som ekstakt af jordbær, multebær, kokosolie, økologisk aloe vera og sheasmør der alt sammen er med til at køle, fugte og blødgøre huden.

Denne aftersun fordeles let og absorberes hurtigt i huden.

Karmameju Pre & After Sun Serum-Lotion (200ml)

Plejer huden både før og efter sol

Karmameju Pre & After Sun Serum-Lotion er yderst fugtgivende, vegansk og økologisk.  

Denne aftersun er velegnet til at pleje huden både før og efter sol. Du vil få en fugtmættet hud og en længerevarende farve og glød ved at bruge denne aftersun inden sol, da den går ind og forbereder huden til varme og UV-eksponering. Efter ophold i solen virker den styrkende på huden og giver fugt.

Denne aftersun indeholder antioxidanter, nærende planteolier, hyaluronsyre og helende og genopbyggende planteekstrakter. Den har en forfriskende duft af citrus, lavendel og mynte og en meget let konsistens.

Den er desuden både koralvenlig, vegansk og økologisk.

Andre Synes Godt Om Disse