Aftersun Test 2023 – Her er de bedste aftersun

Sommeren er atter over os og for de fleste betyder det, at vi tilbringer en del flere timer udendørs i det skønne solskinsvejr, end vi gør resten af året.

Derfor har vores hud også brug for ekstra fugt og pleje for ikke at udtørre.

For at passe bedst muligt på dig selv og din hud er det vigtigt at bruge solcreme hver gang du opholder dig i solen, for at undgå at blive forbrændt.

Skulle det alligevel ske, kan en god og fugtgivende aftersun have en kølende og lindrende effekt, så du hjælper din hud med at reparere sig selv og på den måde undgår synlige skader.

Markedet for aftersun er stort og det kan være svært, at danne sig et overblik over, hvilken man skal vælge. Derfor har vi fundet de 7 bedste aftersun lige nu, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvilken der passer bedst til netop dig og din hud.

Derma Aftersun Lotion (200ml)

Svanemærket og AllergyCertified

Derma Aftersun Lotion er den første og mest budget-venlige aftersun på listen. Denne fugtgivende og plejende aftersun er meget mild og kan bruges af både børn og voksne.

Lotionen har en lindrende og beroligende effekt på huden, og beskytter desuden effektivt mod udtørring. Den indeholder pentavitin og glycerin, som fugter og blødgør huden, samt E-vitamin og naturlige olier, som hjælper med at bevare hudens elasticitet og naturlige balance.

Derma Aftersun Lotion har en let konsistens, der er nem at smøre ud og som hurtigt absorberes i huden uden at fedte unødigt. Den bærer det nordiske miljømærke, Svanemærket og Astma-Allergi-mærket og er desuden helt fri for parfume, parabener og farvestoffer.

Derma Aftersun Sorbet (200ml)

Den anden aftersun på listen er Derma Aftersun Sorbet, som er en must-have efter en lang dag i solen. Produktet kan anvendes til alle hudtyper og kan bruges af både børn og voksne.

Formlen er baseret på blandt andet aloe vera, glycerin og sheasmør, som giver en masse fugt og virker kølende og beroligende på din varme, soleksponerede hud. Den lette sorbet-konsistens er nem at fordele og trænger hurtigt ind i huden. Den efterlader med det samme huden velplejet, gennemfugtet og blød.

Med Derma Aftersun Sorbet får du en vegansk aftersun, som både bærer Svanemærket og er AllergyCertified. Den anbefales desuden af Asthma Allergy Nordic og indeholder hverken parfume eller farvestoffer.

Avivir Aloe Vera After Sun (150ml)

Svanemærket og vegansk

Den prisvindende Avivir Aloe Vera After Sun er udviklet specielt til at forbedre, reparere og pleje din hud. Den er meget mild og derfor velegnet til alle hudtyper.

Lotionen har en kølende og plejende effekt på soleksponeret hud. Den har et højt indhold af økologisk aloe vera og indeholder desuden et unikt saccharid-kompleks, som forøger dannelsen af melanin, som giver dig en naturlig, smuk sommerglød.

Avivir Aloe Vera Aftersun er vegansk og bærer det nordiske miljømærke, Svanemærket. Den er fremstillet i en miljøvenlig emballage, der er let biologisk nedbrydelig. Desuden er den 100% fri for parfume, parabener og farvestoffer.

La Roche-Posay Posthelios After Sun Antioxidant Hydra-Gel (200ml)

La Roche-Posay Posthelios After Sun Antioxidant Hydra-Gel har en øjebliklig beroligende og kølende effekt på soleksponeret hud. Den er velegnet til alle hudtyper, men er udviklet specielt til sensitiv og tør hud.

Gelen indeholder hele 76% termalsk kildevand fra La Roche-Posay, samt E-vitamin, som har en beroligende og antioxiderende virkning på huden. Den indeholder desuden glycerin, som giver en masse fugt og hjælper med at styrke og beskytte hudbarrieren.

La Roche-Posay Posthelios After Sun Antioxidant Hydra-Gel har en frisk og let gel-konsistens, der er let at påføre på kroppen eller i ansigtet, og som absorberes hurtigt uden at fedte. Gelen har en skøn duft og er desuden testet under dermatologisk kontrol.

Clinique After Sun Rescue Aloe (150ml)

Den femte udvalgte aftersun er Clinique After Sun Rescue Aloe, som er en ultra fugtgivende balm, der virker reparerende og kølende, mens den minimerer afskalning af huden. Denne aftersun kan bruges af alle hudtyper og velegner sig til både krop og ansigt.

Balmen har et højt indhold af aloe vera ekstrakt, som er kendt for sine beroligende, plejende og kølende egenskaber. Desuden hjælper det huden med at reparere sig selv, så dagens solbrændthed ikke bliver til synlige skader.

Clinique After Sun Rescue Aloe er allergitestet og fri for både parfume og olie. Den lækre balm er god til ansigtet, da den ikke tilstopper porerne og dermed modvirker urenheder.

Rudolph After Sun Shimmer Sorbet (100ml)

Med et strejf af guldstøv og rig på naturlige ingredienser

Leder du efter en aftersun, der fremhæver din smukke sommerglød lidt ekstra? Så er Rudolph After Sun Shimmer Sorbet lige noget for dig. Denne aftersun indeholder nemlig et strejf af guldstøv, som giver din hud en ekstra flot og skinnende glød.

Formlen er baseret på naturlige ingredienser, såsom jordbær-ekstrakt, multebær, kokosolie, økologisk aloe vera samt sheasmør, der tilsammen har en kølende, fugtgivende og blødgørende virkning på huden.

Rudolph After Sun Shimmer Sorbet bærer de nordiske miljømærke, Svanemærket og som det fremgår af navnet, har den en lækker, delikat konsistens, der føles som sorbet på huden. Sorbeten er let at fordele og absorberes med det samme uden at fedte unødigt.

Karmameju Pre & After Sun Serum-Lotion (200ml)

Plejer huden både før og efter sol

Den syvende og sidste aftersun på listen er Karmameju Pre & After Sun Serum-Lotion, som er yderst fugtgivende og beroligende. Denne pre- & aftersun forbereder og styrker huden inden varme og UV-eksponering, mens den giver en masse fugt efter ophold i solen.

Lotionen indeholder helende og genopbyggende planteekstrakter, antioxidanter, nærende planteolier og hyaluronsyre. Derudover har en meget let konsistens, der hurtigt trænger ind i huden og efterlader den med en skøn, forfriskende duft af citrus, lavendel og mynte.

Karmameju Pre & After Sun Serum-Lotion er både økologisk, vegansk og koralvenlig. Den kan med fordel bruges før påføring af solcreme og igen efter soleksponering for ekstra pleje af huden.

Anbefalet Til Dig