Solcreme Test 2021 – Her er de bedste solcremer

Sommeren står atter for døren og for de fleste findes der ikke noget bedre end at tilbringe dagen ude i det skønne solskinsvejr. For at passe bedst muligt på dig selv og din hud er det enormt vigtigt at benytte solcreme når du opholder dig udendørs.

Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man i Danmark benytter solcreme med en SPF faktor på mindst 15, men gerne 30 eller mere for at beskytte huden bedst muligt.

Vi har udarbejdet en test af markedets mange forskellige solcremer for at finde frem til de aller bedste. Vores test er blandt andet baseret på vurderinger fra Forbrugerrådet Tænk Kemi, så du sikrer dig en god og beskyttende solcreme uden uønsket kemi.

Du finder de 5 bedste solcremer herunder samt lidt om hvert produkt.

Derma Sollotion SPF30 (200ml)

100% vegansk og allergivenlig

Derma Sollotion SPF30 er allergivenlig, vegansk og specielt velegnet til dig med sart hud.

Denne solcreme har en høj UVA -og UVB-strålebeskyttelse, er vandfast og koralvenlig. Den er nem at påføre og absorberes hurtigt og nemt uden at fedte. Solcremen modvirker udtørring og efterlader huden blød og smidig.

Cremen er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den indeholder derudover ingen parfume og farvestoffer.

Nilens Jord 971 Body Sun Protection SPF30 (150ml)

Indeholder anti-age beskyttelse

Nilens Jord 971 Body Sun Protection SPF30 beskytter huden mod frie radikaler samtidig med at den har en høj beskyttelse mod solens stråler.

Denne solcreme fra Nilens Jord indeholder shea, der virker fugtgivende og som er med til at holde huden smidig og styrke dens elasticitet. Derudover er den beriget med brunalge, som er en anti-age beskyttelse. Til sidst men ikke mindst indeholder den agurkeekstrakt, som virker beroligende og som er med til at reducere fine linjer og rynker.

Solcremen beskytter både mod UVA -og UVB-stråler. Cremen virker vandafvisende og har en let konsistens, der hurtigt trænger ind i huden. Den er både parfumefri og AllergyCertified.

La Roche-Posay Anthelios Hydrating Body Lotion SPF30 (250ml)

Sand -og sved/vandresistent

185 DKK

La Roche-Posay Anthelios Hydrating Body Lotion SPF30 er en allround-lotion, der er ideel til sensitiv hud.

Solcremen fra La Roche-Posay er velegnet til både krop og ansigt, hvor den tilføjer fugt og beskytter huden mod UVA -og UVB-stråler. Den er både vandresistent samt sand -og svedresistent. Solcremen kommer i en innovativ ECO-tube, der er fremstillet i integreret pap, hvilket mindsker brugen af ny plastik med 45% pr. tube.

Den er let at smøre ud og efterlader ingen hvide streger og mærker. Desuden indeholder den ingen parfume.

Juhldal Sun Lotion SPF30 (150ml)

Højt indhold af økologiske ingredienser

162 DKK

Juhldal Sun Lotion SPF30 er en vegansk urte-solcreme med organiske solfiltre uden genskær.

Denne solcreme indeholder naturlige solfiltre, der kommer fra planter. Den er rig på antioxidanter, der er med til at forebygge hudens aldring. Den har et højt indhold af økologiske aktive ingredienser og er velegnet til både at beskytte krop og ansigt mod UVA -og UVB-stråler.

Cremen har en klar og vægtløs konsistens og lægger sig helt usynligt på huden uden at fedte. Den er vandafvisende og uden parfume og æterisk olie.

Ecooking Sunscreen SPF30 (250ml)

Styrker og hydrerer huden

Ecooking Sunscreen SPF30 er med 3 bredspektrede solfiltre, der beskytter huden mod solskader.

Solcremen fra Ecooking beskytter kroppen mod både UVA -og UVB-stråler. Den er beriget med Q10, der får hudens struktur til at fremstå mere fast og glat. Den indeholder derudover økologisk aloe vera, som hjælper med at fugte og styrke huden.

Cremen har en let konsistens, der gør at den hurtigt absorberes i huden uden at fedte eller efterlade hvide streger. Den er både vandafvisende, vegansk og AllergyCertified.

Andre Synes Godt Om Disse