Siemens Opvaskemaskine Test 2023 – Her er de bedste Siemens opvaskemaskiner

En Siemens-opvaskemaskine er til dig, der er vild med et brugervenligt og højteknologisk design.

Alle Siemens-opvaskemaskiner har for eksempel en smart indbygget sensor, der fortæller dig om vandforbruget, temperaturniveauerne, og hvor beskidt servicet i opvaskemaskinen er. Hver vask bliver altså tilpasset indholdet, hvilket også sparer en god sjat på vandregningen.

Siemens-opvaskemaskiner er kendt for både at have en høj kvalitet og en høj levetid. Siemens har dog mange forskellige modeller at vælge mellem. At vælge den rigtige opvaskemaskine, der imødekommer dine behov, kan derfor være noget af en udfordring.

Vi har her fundet 4 forskellige modeller med hver deres fordele og ulemper. Du får alle relevante oplysninger om de forskellige modeller, så du lettere kan vælge din nye opvaskemaskine.

Siemens SN636X02AE

Simpel, brugervenlig og billig opvaskemaskine

Hvis du er på udkig efter en enkel opvaskemaskine, kunne Siemens SN636X02AE sagtens være den rette for dig.

Opvaskemaskinen har det legendariske infoLight-lys, der lyser blåt lys på gulvet, når programmet er i gang, og som slukker, når opvasken er færdig.

Du får her en utroligt simpel opvaskemaskine, som nemt kører på et autoprogram, der styrer hele opvaskeprocessen og giver et skinnende resultat. Desuden er du, som med de andre Siemens-modeller, beskyttet mod vandskader med den effektive AquaStop-funktion.

Ulemperne ved denne opvaskemaskine er, at den ikke har lige så mange fede funktioner, som Siemens er kendt for. Det skal også nævnes, at denne opvaskemaskine kun har plads til 12 standardkuverter og derfor ikke er den største model på markedet.

Udvalgte detaljer:

 • Plads til 12 standardkuverter
 • Vasker og tørrer 3 gange hurtigere – varioSpeed Plus
 • Energiklasse: A+++
 • Støjklasse: C
 • AquaStop – sikker beskyttelse mod vandskader

Siemens SN436S05IS

Suveræn opvaskemaskine til underbygning i rustfrit stål

Hvis du er ude efter lidt flere funktioner, kan du i stedet taget et kig på Siemens SN436S05IS. Denne model har plads til 13 kuverter og hører til den energibesparende energiklasse D.

Du får her en opvaskemaskine, der sørger for en grundig rengøring med hygienePlus-funktionen, som giver ekstra høje temperaturer. Funktionen er perfekt til blandt andet gryder, spækbrætter og sutteflasker, som kræver en antibakteriel opvask.

Opvaskemaskinen er effektiv, stille og tager sig også af den ekstra snavsede opvask. Som med de andre Siemens-modeller er det let at se, når opvaskemaskinen kører med infoLight-lyset.

De eneste ulemper ved denne opvaskemaskine er, at der findes modeller med endnu bedre teknologi. Derudover er denne opvaskemaskine i støjklasse C, hvilket stadig er stille, men ikke den mest støjsvage model på markedet.

Udvalgte detaljer:

 • Plads til 13 standardkuverter
 • Vasker og tørrer 3 gange hurtigere – varioSpeed Plus
 • Energiklasse: A+++
 • Støjklasse: C
 • AquaStop – sikker beskyttelse mod vandskader

Siemens SN658X06TE

Bemærkelsesværdig opvaskemaskine fyldt med den nyeste teknologi

Siemens SN658X06TE er ideel til dig, som vil passe ekstra godt på dine glas og minimere risikoen fra pletter og striber.

En kombination af det innovative BrilliantShine System og Zeolith®-tørringen sørger nemlig for, at alt fra glas til plastik får en grundig vask og en ekstra effektiv tørring.

Denne model er stor og rummelig, da den har plads til hele 14 standardkuverter. Opvaskemaskinen er nede på en støjklasse B, som gør den yderst lydsvag.

Du kan tilmed styre og starte opvaskemaskinen gennem Home Connect-appen, uanset om du er hjemme eller ej.

Ulempen ved denne model er, at den ligger i den højere prisklasse. Desuden kan al den teknologi virke forvirrende for nogle mennesker.

Udvalgte detaljer:

 • Plads til 14 standardkuverter
 • Vasker og tørrer 3 gange hurtigere – varioSpeed Plus
 • Energiklasse: A+++
 • Støjklasse: B
 • AquaStop – sikker beskyttelse mod vandskader
 • BrilliantShine System – perfekt opvask og tørring af glas
 • Effektiv Zeolith®-tørring
 • Home Connect – Wi-Fi-tilsluttede hvidevarer

Siemens SN657X02ME

Luksusopvaskemaskine med højteknologiske egenskaber

Siemens opvaskemaskiner er som regel hurtigere end mange andre mærker, og Siemens SN657X02ME er ikke en undtagelse. En indbygget opvaskemaskine er den optimale opvaskeløsning, der passer perfekt til dit nybyggede køkken.

Du får her alle de fedeste teknologier fra Siemens med undtagelse af app-løsningen, hvilket nogle mennesker foretrækker. Opvaskemaskinen er stor og rummelig og passer perfekt til en familie på 4-5 mennesker.

Opvaskemaskinen efterlader både alt dit service tørt efter vask og dine glas ekstra skinnende. De mange fede funktioner fra Siemens sikrer dig, at du altid får en god og ren vaskeoplevelse.

Ulempen ved denne opvaskemaskine er, at fordi det er en integreret model, så ligger den også i den dyrere ende af prisskalaen. Til gengæld får du rigtig meget opvaskemaskine for pengene.

Udvalgte detaljer:

 • Plads til 14 standardkuverter
 • Vasker og tørrer 3 gange hurtigere – varioSpeed Plus
 • Energiklasse: A+++
 • Støjklasse: B
 • Effektiv Zeolith®-tørring
 • AquaStop – sikker beskyttelse mod vandskader
 • BrilliantShine System – perfekt opvask og tørring af glas

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilken Siemens opvaskemaskine er bedst?

  Det kommer helt an på dit behov og dine krav til en opvaskemaskine. De fire ovenstående bud fra Siemens har hver deres egenskaber, fordele og ulemper. Ud fra denne artikel kan du derfor danne dig et overblik over dine muligheder og vælge den, der imødekommer dine behov bedst muligt. Den første model er for eksempel klart den billigste, men den har til gengæld ikke lige så mange funktioner som de andre opvaskemaskiner på listen.

 2. Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber ny opvaskemaskine?

  Først og fremmest skal du vælge en opvaskemaskine, der størrelses- og typemæssigt passer til dit køkken. Hvis du er ved at bygge nyt køkken eller er ved at renovere, kan du med fordel vælge en integreret opvaskemaskine, så du kan indbygge den i dit nye køkken. På den måde skjuler du fronten og siderne, som i stedet vil matche køkkenbordets design. Derefter kan du vurdere en opvaskemaskine på forskellige parametre, herunder; design, plads, energiniveau, støjniveau, funktioner og pris.

 3. Hvad koster en opvaskemaskine?

  En god opvaskemaskine koster fra 2999 op opefter uden at være på tilbud. Det kan i nogens ører lyde af meget. Men husk på, at de moderne opvaskemaskiner er billigere i drift, og at du derfor vil spare penge på længere sigt. Desuden er de nye modeller også mere skånsomme mod dit service og især mod glas, hvilket også kan spare dig penge i længden. Jo flere højteknologiske egenskaber en opvaskemaskine besidder, jo dyrere vil den generelt være.

Anbefalet Til Dig