Integreret Opvaskemaskine Test 2023 – Her er de bedste integrerede opvaskemaskiner

For de fleste danskere er opvaskemaskinen efterhånden uundværlig, når servicet og andet køkkengrej skal rengøres. Der stilles mange, store krav til denne afholdte maskine.

De seneste år er det imidlertid blevet meget populært at lade opvaskemaskinen forsvinde af syne.

I dag kan du få mange smarte løsninger, hvor din nye opvaskemaskine beklædes med en front, der matcher dit køkkens design. Dermed kan du have din elskede – men også store og markante – maskine tæt på, uden den stjæler opmærksomheden.

Her kan du læse om fem integrerbare opvaskemaskiner. Vi vil fremhæve alle kvaliteterne ved produkterne, men vi vil selvfølgelig også pointere forskellene samt eventuelle ulemper.

Under vores gennemgang kan du tjekke FAQ-afsnittet nederst i denne guide, såfremt du skulle savne svar på nogen af dine spørgsmål.

Siemens SN636X02AE

Simpel, brugervenlig og billig opvaskemaskine

Siemens tilbyder med sin SN636X02AE en maskine med en hårdfør motor, der kan klare din opvask på kort tid. Dette takket være varioSpeed Plus-funktionen, der barberer opvasketiden med op til 66 %.

Altså kan du få rene potter og pander på cirka en tredjedel af tiden, som det valgte program ellers ville have taget.

SN636X02AE byder også på AquaStop-funktionen, der sikrer dig mod vandskader i det tilfælde, at der skulle være en lækage på maskinen eller en vandslange.

Du kan med denne opvaskemaskine vælge programmet auto. Dette program er et intelligent program, der registrerer, hvor snavset din opvask er, ved hjælp af sensorer, der vurderer vandets renhed.

Med udgangspunkt i dette justerer programmet selv vandmængde samt -temperatur og dermed altså også varighed.

Siemens lover optimal levetid på motoren i SN636X02AE. Den kalder det iQdrive, og det resulterer i et lavere energiforbrug, lavere støjniveau og kortere programtider. Og det hele takket være en motor uden kul og derfor en motor, der er svær at slide op.

Denne opvaskemaskine ligger i energiklasse E, den rummer op til 12 standardkuverter, og ved hjælp af infoLight kan du se, hvornår maskinen er i gang, ved hjælp af et blåt lys, der rammer gulvet.

Udvalgte specifikationer:

 • Du får en stærk og holdbar motor.
 • Du kan køre dine programmer med varioSpeed Plus, der afkorter varigheden med op til 66 %.
 • Maskinen har et mekanisk låsesystem, der børnesikrer den under drift

Bosch SMV68MD02E

Fuld integrerbar opvaskemaskine.

Boschs opvaskemaskine rummer 14 standardkuverter og inkluderer en ExtraDry-funktion, der sikrer, at dit service er fuldstændig tørt ved slutningen af programmet – selv plastikservice.

Er der noget, man som husejer kan ligge vågen over natten over, så er det vandskader. Med AquaStop-funktionen i denne opvaskemaskine lover Bosch 100 % livstidsgaranti mod vandskader.

SMV68MD02E kommer med en såkaldt ActiveWater-teknologi, der sørger for, at opvaskemaskinen leverer hurtigere opvarmning af vandet, øget vandcirkulation samt en målrettet vanddistribution, der i sidste ende vil give dig en besparelse på vand og energi.

Bosch vil selvfølgelig også imødekomme det udbredte ønske om en støjsvag opvask. Dette forsøges med EcoSilence Drive-motorteknologien, der skal sikre et lavt lydniveau og godt vaskeresultat ved hjælp af en energibesparende og kulfri motor, der ifølge Bosch er svær at slide op.

Denne opvaskemaskine tilhører energiklasse E.

Udvalgte specifikationer:

 • Bosch sørger for et program, der skånsomt rengør dine fine glas og skrøbelige porcelæn.
 • Du får projiceret programstatus samt resttid på dit køkkengulv med TimeLight.
 • Med VarioFlex- og VarioDrawer-systemerne kan du justere højden på kurvene i maskinen for optimal fleksibilitet

Bosch SMV87PX00E

Fuldt integreret opvaskemaskine.

Når du investerer i denne Bosch-opvaskemaskine kaldet SMV87PX00E, vil du nyde godt af flere smarte funktioner. Den indbyggede maskine viser opvaskeprogrammets status og den tilbageværende tid ved at projicere en skærm ned på gulvet.

Synes du, der mangler lidt plads til det pladskrævende service i den nederste kurv, så sørger Rackmatic-systemet for, at du nemt kan justere højden på den øverste.

SMV87PX00E byder på en tørreteknologi, der anvender zeolit, der er et naturligt mineral.

Integreret i denne opvaskemaskine – hvor det kaldes PerfectDry – sørger det for at omdanne fugten fra tidligere vaskefaser til en varm og tør luft, som altså kan tørre dit service. Alt sammen med et reduceret energiforbrug.

Denne Bosch-maskine er udstyret med den samme EcoSilence Drive-motor som det tidligere nævnte produkt og er kombineret med ActiveWater-teknologien for at give dig de bedste mulige vaskeresultater.

Du kan selvfølgelig også bruge et intelligent autoprogram, eller du kan benytte VarioSpeed Plus-funktionen for at afkorte programtiden. Alt sammen i en opvaskemaskine, der lægger sig i energiklasse D, og som rummer 13 standardkuverter.

Udvalgte specifikationer:

 • Du får et smart Rakcmatic-system, der lader dig justere på kurvenes højde for bedre pladsudnyttelse.
 • Du får en smart tørreteknologi via PerfectDry, der bruger zeolit

Siemens SX678X66TE

Her får du en maskine, der også benytter zeolit til tørring af dit service. Kombineret med Shine&Dry lover Siemens en optimal tørring i sin SX678X66TE-maskine. Samlet kalder Siemens systemet for brilliantShine.

Også denne opvaskemaskine tilbyder dig at afkorte programmer ved hjælp af varioSpeed Plus-funktionen. Du kan derudover vælge at vaske med det intelligente autoprogram.

SX678X66TE vil gerne kommunikere med dig på et lidt højere plan end mange andre opvaskemaskiner. Derfor er den udstyret med Home Connect-software, der – når den er tilsluttet wi-fi – kan snakke sammen med den tilhørende app på din smartphone.

Med Home Connect kan du overvåge din maskine, du kan sætte den i gang med et vaskeprogram, og du kan sågar fortælle den, hvor mange opvasketabs du har købt, hvorefter den vil minde dig om, at du skal købe flere, når den kan regne ud, at det er ved at være tid.

Opvaskemaskinen her har en stor kapacitet på 14 standardkuverter, og den scorer energimærke D.

Udvalgte specifikationer:

 • Du kan styre og overvåge denne opvaskemaskine ved hjælp af Home Connect-systemet.
 • Optimal tørring takket være brugen af zeolit kombineret med Shine&Dry

Miele G 6660 SCVi

Gode gamle Miele har med G 6660 SCVi lavet en integreret opvaskemaskine, der også vil give dit service den bedste tørreproces, inden du skal sætte det tilbage i køkkenskabene.

Med AutoOpen-funktionen vil maskinen efter endt program automatisk åbne lågen. Således lover Miele, at du slipper for mere eller mindre vådt service, når du skal tømme din opvaskemaskine.

G 6660 SCVi passer med sit PerfectGlasscare-program på dine sarteste glas og sparer dig for at se dem angrebet af glaspest.

En anden smart funktion, som du får med denne opvaskemaskine, er Mieles såkaldte 3D-bestikbakke.

Betegnelsen får bestikbakken – som i øvrigt er placeret øverst i maskinen – fordi den kan justeres i både bredde, højde og dybde. Dermed kan du altså få ekstra plads til de høje vinglas i kurven lige under.

Miele G 6660 SCVi rummer 14 standardkuverter.

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvad menes der med, at en opvaskemaskine er integreret?

  En integreret opvaskemaskine er en opvaskemaskine, der går i ét med dine køkkenelementer. Du får den leveret uden front og skal altså selv eksempelvis montere en køkkenlågefront.

 2. Kan jeg få en opvaskemaskine, der kan betjenes med min smartphone?

  Ja, det kan du sagtens. Dette bliver mere og mere udbredt og er helt sikkert den fremtid, vi kigger ind i. Blandt de fem maskiner, vi her har gennemgået, kan du vælge SX678X66TE-opvaskeren fra Siemens, der kommer med Home Connect.

 3. Jeg har brug for en stille opvaskemaskine, hvilken skal jeg vælge?

  En opvaskemaskine er ikke blandt de mest stille maskiner i hjemmet. Blandt de produkter, vi har gennemgået her, er de to maskiner fra Bosch samt SX678X66TE fra Siemens de mest stille. Men støjniveauet svinger vel at mærke ikke meget blandt disse fem produkter.

Anbefalet Til Dig