Siemens Kombiovn Test 2023 – Her er de bedste Siemens kombiovne

Leder du efter en Siemens-kombiovn, men er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Så er du havnet det helt rette sted. I vores guide kan du læse mere om, hvilke modeller der er bedst på markedet lige nu.

Siemens kombiovne er praktiske og fleksible til køkkenet og er ideelle, hvis du har brug for en ovn og en mikrobølgeovn i en. Kombiovnen fra Siemens har lignende egenskaber, men varierer i specifikationerne.

I vores guide vil vi gennemgå de fire bedste Siemens-kombiovne og dermed ruste dig til at vælge den, der passer bedst til dine behov.

Nederst i guiden finder du desuden en FAQ, som giver dig svar på de mest relevante spørgsmål i forhold til Siemens-kombiovne.

Siemens CM633GBS1S

Kompaktovn med mikro i rustfri stål

Kompaktovn med mikro i rustfri stål.

Siemens CM633GBS1S er den perfekte kombiovn til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken din ovn eller din mikrobølgeovn. Den forener de to kvaliteter på bedste vis og sikrer dig dermed en uovertruffen oplevelse, hver gang du laver mad.

Funktionen med 4D-varmluft sikrer, at varmen kommer rundt i hele ovnen. På den måde kan du have én, to eller tre plader i kombiovnen på samme tid, uden at du skal være nervøs for, at noget af maden ikke bliver tilberedt. 

Siemens CM633GBS1S indeholder funktionen varioSpeed, som giver dig mulighed for at lave mad på den halve tid. VarioSpeed kombinerer mikrofunktionen med ovnfunktionerne, så tilberedningstiderne bliver betydeligt kortere.

Udvalgte detaljer:

 • Ovnvolumen: 45 liter
 • Seks ovnfunktioner: 4D-varmluft, øko varmluft, varmluft/impulsgrill, lille variogrill, stor variogrill, forvarmning af tallerkner
 • Andre opvarmningsmetoder: mikrobølger, varmluft i kombination med mikro
 • Temperaturinterval: 30 °C-275 °C
 • Ekstra funktioner: temperaturforslag, opvarmningskontrol, viser aktuel temperatur, cookControl

Siemens CM633GBW1

Kompaktovn med mikro i hvid

Med en Siemens CM633GBW1 er du sikker på at få en kombiovn, der forener ovn og mikrobølgeovn på bedste vis. Du behøver således ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan bage, lave popcorn eller tilberede en kylling i kombiovnen – for det kan du uden problemer.

Siemens CM633GBW1 indeholder utroligt mange gode funktioner – blandt andet lynopvarmning. Med denne funktion kan du varme din ovn op til 175 °C på kun fem minutter, og ovnen bruger ikke mere energi, når den benytter sig af lynopvarmningsfunktionen.

Det særlige ved Siemens CM633GBW1 er, at der er en indbygget kogebog i ovnen, som hedder cookControl. Hvis du bruger cookControl-funktionen, kan du tilgå 14 automatiske programmer, som sikrer dig den perfekte tilberedning af din mad. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste madens vægt og det ønskede program.

Siemens CM633GBW1 er en del mindre end mange andre kombiovne på markedet. Med sine 45 liter er den ofte mellem 10-20 liter mindre end andre modeller, der findes på markedet.

Udvalgte detaljer:

 • Ovnvolumen: 45 liter
 • 6 ovnfunktioner: 4D-varmluft, øko varmluft, varmluft/impulsgrill, lille variogrill, stor variogrill, forvarmning af tallerkner
 • 14 automatiske programmer
 • Temperaturinterval: 30 °C-275 °C
 • Ekstra funktioner: temperaturforslag, cookControl, viser aktuel temperatur, opvarmningskontrol

Siemens HS636GDS2

Kombiovn med dampfunktion

Siemens HS636GDS2 er en stor, innovativ kombiovn, der sikrer dig madlavning ud over det sædvanlige. Ovnen indeholder en dampfunktion, som giver dig mulighed for at dampe grøntsager, fisk eller andre madvarer i ovnen.

Derudover kan dampfunktionen også anvendes, når du bager brød i ovnen. Med dampskud skaber funktionen nemlig sprøde skorper på dit brød, samtidig med at kernen bliver både blød og saftig.

Ovnen indeholder også funktionen roastingSensor Plus, som har tre forskellige målepunkter. Det giver dig en bedre fornemmelse af, hvad temperaturen i ovnen er, så du på den måde nemmere kan brillere med din madlavning. Funktionen hjælper dig blandt andet, når du skal tilberede kød, eller når du skal bage.

Udvalgte detaljer:

 • Ovnvolumen: 71 liter
 • Ovnfunktioner som 4D-varmluft, optøning, stegesensor, coolStart, hurtig opvarmning og øko varmluft
 • Barnesikret, automatisk frakobling og blæserkølesystem
 • Indeholder en dampfunktion
 • Temperaturinterval: 30 °C-250 °C

Siemens HM676G0S6

Kombiovn med Home connect og Pyrolyse

Med Siemens HM676G0S6 får du en kombiovn, som du kan styre fra din smartphone. Ovnen indeholder en HomeConnect-funktion, som gør det muligt for dig at tilgå ovnen fra din smartphone. På den måde kan du tænde ovnen, når du eksempelvis er på vej hjem fra arbejde. Du kan ligeledes tjekke, om den er slukket, når du ikke er hjemme.

En af fordelene ved Siemens HM676G0S6 er, at den kommer med en funktion, der kaldes pyrolyse. Denne funktion sørger for, at ovnen kan rengøre sig selv, når du har brugt den.

Kombiovnen har en god størrelse på 67 liter, hvilket gør den essentiel til både madlavning, bagning og som mikrobølgeovn.

Siemens HM676G0S6 har en styrke på 900 watt. I forhold til andre kombiovne er denne kombiovn en del længere tid om at opvarme.

Udvalgte detaljer:

 • Ovnvolumen: 67 liter
 • 13 ovnfunktioner som 4D-varmluft, booster, ecoClean, HomeConnect WLAN, varmluft og varioSpeed
 • Børnesikret med nøglefunktion
 • TFT-Touchdisplay
 • Temperaturinterval: 30 °C-300 °C

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvad kan jeg bruge en Siemens-kombiovn til?

  En Siemens-kombiovn forener det bedste fra den almindelige ovn med det bedste fra mikrobølgeovnen. Derfor kan du både lave mad, bage brød og varme fryseretter i din kombiovn.

 2. Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en Siemens kombiovn?

  Før du køber en Siemens kombiovn, bør du tænke over, hvad dine behov er. Vil du for eksempel primært bruge kombiovnen til bagning, til at varme fryseretter op eller til at lave mad? Der findes mange forskellige modeller af Siemens-kombiovne, hvorfor du nemt kan finde én, der matcher dine behov perfekt. Hvis du er bevidst om dine behov, før du køber en Siemens-kombiovn, kan du nemmere undgå at købe en kombiovn, der ikke matcher dine behov.

 3. Hvilken energiklasse bør min Siemens-kombiovn ligge i?

  Skalaen for Siemens-kombiovne går fra A+++ til D. A+++ er det bedste, og du bør derfor vælge en kombiovn, der minimum ligger i energiklasse A+.

 4. Hvad koster en Siemens kombiovn?

  Prisen på en Siemens-kombiovn varierer en del. Det afhænger af, hvilke specifikationer du vil have med, og hvor mange egenskaber kombiovnen skal have. En kombiovn med mange specifikationer er ofte dyrere end en kombiovn med få specifikationer.

Anbefalet Til Dig