Sage Espressomaskine Test 2022 – Her er de bedste Sage espressomaskiner

En Sage-espressomaskine er et populært valg blandt mange. Men er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, kan du trygt læse videre her.

Med en Sage-espressomaskine er du sikret en maskine af den højeste kvalitet. Den er perfekt til dig, der elsker smagen af friskkværnet kaffe, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

I vores guide vil vi gennemgå de 4 bedste espressomaskiner fra Sage og fortælle dig om deres egenskaber. De har hver især forskellige specifikationer, som adskiller dem fra hinanden.

Ved at læse vores guide kan du blive klogere på, hvilken Sage-espressomaskine du skal vælge. Derudover kan du nederst i guiden finde en FAQ, der besvarer de oftest stillede spørgsmål.

Lad os starte listen med det første produkt!

Sage The Barista Pro

En hurtig og præcis espressomaskine

5199 DKK
5949 DKK
6997 DKK

Sage The Baristo Pro er en professionel espressomaskine til hjemmet. Med den intuitive LCD-skærm kan du følge med i kaffebrygningen. Funktionen viser progressionen, og du kan dermed lave din kaffe, som du bedst kan lide den.

Bønnebeholderen har en kapacitet på 250 gram, og du kan nemt holde øje med, hvornår beholderen er ved at være tom.

Den digitale temperaturkontrol, PID, sørger for, at vandet har den helt rette temperatur. Dermed er du sikker på, at kaffen ikke bliver brændt.

Sage The Barista Pro kommer med et innovativt ThermoJet varmesystem, der kan opnå den optimale temperatur på kun 3 sekunder. På den måde behøver du ikke vente længe på at få din kaffe serveret.

Det er en god idé at rengøre Sage The Baristo Pro jævnligt. Det er blandt andet med til at sikre espressomaskinens levetid samt kaffens gode smag.

Udvalgte detaljer:

 • Power: 1680 watt
 • Kværnindstilling med udveksling
 • Intuitiv LCD-skærm
 • PID-temperaturkontrol
 • ThermoJet-varmesystem – klar på 3 sekunder

Sage The Barista Express

Den ultimative espressomaskine

4444 DKK

Sage The Barista Express er perfekt til dig, der elsker en lækker kop kaffe derhjemme. Espressomaskinen sikrer dig nemlig en dejlig kaffeoplevelse, hver gang du brygger en kop kaffe.

Kaffekværnen kommer med 18 indstillinger, hvilket gør det muligt for dig at male bønnerne på den måde, som du bedst kan lide dem. Du kan indstille espressomaskinen, så du får den mængde kaffe ud, som passer til både en cappuccino, caffe latte, americano eller espresso.

Sage The Barista Express har en indbygget mælkeskummer, der giver dig rig mulighed for at skumme mælk til alle de førnævnte kaffer. På den måde kan du nemt tage caféen med hjem i din egen stue.

Sage The Barista Express er udstyret med PID-temperaturkontrol, hvilket sikrer dig den helt rette temperatur på vandet. Temperaturkontrollen bliver styret digitalt, således der ikke sker udsving i temperaturen.

Udvalgte detaljer:

 • Power: 1850 watt
 • Digital temperaturkontrol
 • Indeholder både mælkeskummer og kaffekværn
 • Kaffekværn med 18 indstillinger

Sage The Barista Touch

Espressomaskine med touchskærm

7623 DKK
7995 DKK
7995 DKK

I modsætning til de andre modeller i vores guide har Sage The Barista Touch en touchskærm foran. Det gør det muligt at vælge en forudbestemt kaffe som for eksempel espresso, cappuccino eller caffe latte. Hvis du ikke er interesseret i at vælge en af de forudbestemte kaffer, kan du sagtens selv tilpasse kaffen efter dine præferencer.

Sage The Barista Touch indeholder ThermoJet-teknologi, der sørger for, at kaffen bliver brygget hurtigt. Den sørger ligeledes for, at vandet holder en konstant temperatur under hele kaffebrygningen.

Med den indbyggede mælkeskummer kan du let skumme mælken til din kaffe. Efter at have prøvet den et par gange lærer du hurtigt, hvor meget kraft du skal give den, når du skummer din mælk.

Hvis du ønsker en meget nem og brugervenlig espressomaskine, er Sage The Barista Touch et godt valg. Den er nem at tilgå og brygger kaffe med hjælp af få tryk.

Udvalgte detaljer:

 • Power: 1680 watt
 • Kommer med touchskærm 
 • Indeholder både mælkeskummer og kaffekværn
 • Semiautomatisk espressomaskine

Sage The Oracle

En kompromisløs espressomaskine

11999 DKK
13424 DKK

Som verdens første automatiske og manuelle espressomaskine giver Sage The Oracle den ultimative kaffeoplevelse. Den er udviklet i samarbejde med den berømte kok Heston Blumenthal, som er kendt for ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Sage The Oracle kan bruges manuelt, og du har dermed en høj grad af frihed til selv at vælge, hvordan du vil bruge maskinen.

Ønsker du ikke at bruge espressomaskinen manuelt, kan den selv både kværne og brygge din kaffe samt skumme mælken til din kaffe. På den måde skal du ikke gøre meget selv, når du får lyst til en kop kaffe.

Sage The Oracle indeholder en kaffekværn med 45 indstillinger. Det giver dig rig mulighed for at eksperimentere med, hvor groft bønnerne skal kværnes. Og du har derfor mulighed for at få dem, som du ønsker.

Udvalgte detaljer:

 • Power: 2400 watt
 • Kaffekværn med 45 indstillinger
 • Indeholder både mælkeskummer og kaffekværn
 • En kombination af en automatisk og manuel espressomaskine

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvordan vælger jeg den rette Sage-espressomaskine?

  Før du køber en Sage-espressomaskine, er der nogle ting, som du med fordel kan overveje. Til at starte med er det vigtigt, at du tænker over, hvilke behov du har. Hvis du for eksempel kun drikker americano eller espresso, kan det være, at du skal undvære mælkeskummeren,

  Drikker du derimod cafe latte eller flat white, er det en god idé at vælge en espressomaskine, der har en god mælkeskummer.

  Det er som udgangspunkt altid en god idé at tænke over, hvilke behov maskinen skal dække, før du køber en Sage-espressomaskine.

 2. Hvad er forskellen på Sage-espressomaskinerne?

  Espressomaskinerne fra Sage kan godt ligne hinanden. Forskellen på dem er, at de har forskellige funktioner, der gør, at de adskiller sig fra hinanden.

  Nogle af espressomaskinerne indeholder touchskærm og er semiautomatiske, og andre er manuelle og indstilles af dig.

 3. Hvad koster en Sage-espressomaskine?

  En Sage-espressomaskine varierer en del i pris. Prisen afhænger nemlig af, hvilke funktioner espressomaskinen har. Har den mange funktioner, er den automatisk dyrere end dem, der ikke har særlig mange funktioner.

  Derfor kan du selv være med til at vælge, hvor dyr din espressomaskine skal være. Og har du tænkt over dine behov på forhånd, behøver du ikke nødvendigvis at købe en espressomaskine, der overgår dine behov og dermed bliver dyrere.

 4. Er en Sage-espressomaskine dyrere end andre espressomaskiner?

  Espressomaskinerne fra Sage er kendt for den høje kvalitet. Og som det ofte er med produkter af høj kvalitet, så følger prisen som regel med op. Derfor kan espressomaskinerne fra Sage godt virke dyre.

  I forhold til lignende produkter på markedet er espressomaskinerne fra Sage dog ikke meget dyrere. De ligger på en pris, der er forholdsvis identisk med andre espressomaskiner på markedet.

Andre Synes Godt Om Disse