Delonghi Espressomaskine Test 2022 – Her er de bedste Delonghi espressomaskiner

Elsker du en god kop kaffe? Og er du på udkig efter en professionel espressomaskine til hjemmet? Så er du havnet det helt rette sted.

Med en DeLonghi-espressomaskine er du ikke kun sikret en god kop kaffe – du er også sikret en espressomaskine i højeste kvalitet. Og med det smagfulde design passer den perfekt ind i hjemmet.

Her i vores guide vil vi gennemgå de fem bedste espressomaskiner fra Delonghi og gøre dig klogere på deres egenskaber. De adskiller sig fra hinanden på baggrund af deres forskellige specifikationer.

Ved at læse vores guide kan du blive klogere på, hvilken Delonghi-espressomaskine der passer til dine behov. Nederst i guiden finder du en FAQ, der besvarer de oftest stillede spørgsmål.

DeLonghi Dedica Style EC 685

Høj kvalitets-espressomaskine til en god pris

DeLonghi Dedica Style EC 685 passer perfekt til dig, der elsker en lækker kop kaffe. Her får du nemlig følelsen af at lave en smagfuld kop kaffe, der minder om dem, du får på caféer.

DeLonghi Dedica skiller sig ud fra andre modeller på markedet, fordi den kun måler 15 cm i bredden. Med det simple og stilrene design får du dermed en espressomaskine, der passer perfekt ind i køkkenet.

Med den professionelle espressomaskine kan du blandt andet lave americano, espresso, caffe latte eller cappuccino. På siden af espressomaskinen sidder en mælkeskummer, som du kan bruge, når du vil have mælk til din kaffe.

Kaffen bliver brygget til perfektion med et dysetryk på 15 bar. Derudover indeholder espressomaskinen et Thermoblock-varmesystem, der sørger for, at kaffen altid har den rigtige temperatur.

Når du laver din egen kaffe på en espressomaskine, sker det ofte, at maskinen drypper lidt, når du fjerner din kop. Det skal du ikke bekymre dig om, for med sin aftagelige drypbakke er maskinen utrolig nem at rense og gøre ren efter brug.

Udvalgte detaljer:

 • Power: 1.350 watt
 • Indeholder mælkeskummer
 • Indstilles manuelt
 • En af de smalleste modeller på markedet

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

Fuldautomatisk espressomaskine

2390 DKK
2390 DKK

Med DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B får du en espressomaskine, der giver dig smagfuld kaffe på ingen tid. Den er fuldautomatisk og meget nem at bruge. Derfor behøver du ikke have den store baristaerfaring for at bruge espressomaskinen.

Du kan nemt lave en eller to kopper kaffe ad gangen, og du vælger mellem tre forskellige temperaturer. På den måde kan du få din kaffe præcis, som det passer dig.

DeLonghi Magnifica indeholder en indbygget kaffekværn, som kan indstilles på 13 forskellige niveauer. Derfor kan du selv bestemme, om du vil have en stærk eller mild kop kaffe.

En af de store fordele ved denne espressomaskine er, at du både kan anvende hele kaffebønner og færdigmalet kaffe i den. Og derudover indeholder den et automatisk rensnings- og afkalkningsprogram, som gør rengøringsarbejdet meget nemmere for dig.

Udvalgte detaljer:

 • Power: 1.450 watt
 • Indeholder mælkeskummer
 • Indbygget kaffekværn
 • Automatisk rense- og afkalkningsprogram
 • Energibesparende funktion

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360

Fuldautomatisk espressomaskine med personlige indstillinger

3991 DKK

Med en DeLonghi Magnifica S ECAM 22.360-espressomaskine kan du lave en smagfuld og hjemmebrygget kaffe. Espressomaskinen er fuldautomatisk, og der er indbygget en lydsvag kaffekværn i den.

Fordelen ved at købe en fuldautomatisk espressomaskine er, at den sparer dig for det manuelle arbejde. Du kan indstille den efter dine personlige præferencer, så du blot ved at trykke på en enkelt knap får lige præcis den mængde kaffe, der passer bedst til dig.

I modsætning til de to forrige espressomaskiner indeholder DeLonghi Magnifica en automatisk mælkeskummer. Det vil sige, at du blot skal komme mælken i beholderen, og så bliver den skummet for dig.

I forhold til andre espressomaskiner forsvinder det manuelle arbejde, når du vælger denne model, hvilket også kan fjerne lidt af baristafornemmelserne.

Udvalgte detaljer:

 • Power: 1.450 watt
 • Automatisk mælkeskummer
 • Integreret kaffekværn
 • Manuelt cappuccinosystem
 • Automatiske programmer til rengøring og afkalkning

DeLonghi ECAM 44.660

Espressomaskine med et touch-panel

4293 DKK

DeLonghi ECAM 44.660 er den perfekte espressomaskine til lige netop dig, der elsker kaffe, men som også gerne vil slippe for det manuelle arbejde, der også følger med en god kop kaffe.

Espressomaskinen indeholder en automatisk mælkeskummer med forskellige programmer. På den måde kan du få skummet din mælk forskelligt, alt efter om du for eksempel vil have en cappuccino, en caffe latte, en flat white eller en macchiato.

DeLonghi ECAM 44.660 er meget stilren i sit design, og den indeholder et touch-panel i toppen af maskinen. Touch-panelet kan indstilles til 16 forskellige sprog, hvorfor den passer ind i de fleste forskellige hjem.

Som en del af de fuldautomatiske egenskaber tager espressomaskinen sig selv af rengøringen. Den indeholder et rengørings- og afkalkningssystem, som både rengør mælkeskummeren og kaffedelen.

Udvalgte detaljer:

 • Power: 1.450 watt
 • Kaffebønnebeholder til 400 g kaffebønner
 • Automatisk mælkeskummer
 • Thermoblock-varmesystem
 • Automatisk renseprogram

DeLonghi ECAM 510.55.M

Fuldautomatisk espressomaskine med mange funktioner

6622 DKK
7283 DKK

Med DeLonghi ECAM 510.55.M får du en espressomaskine, der hverken går på kompromis med kvaliteten eller funktionerne.

Espressomaskinen er fuldautomatisk, hvorfor du ikke selv skal sørge for det manuelle arbejde i at brygge kaffe. Du skal blot trykke på den kop kaffe, som du har lyst til, og så brygger espressomaskinen kaffen for dig.

DeLonghi ECAM 510.55.M indeholder både en kaffekværn og en automatisk mælkeskummer. Derfor kan du nemt lave lige præcis den kop kaffe, som du har lyst til.

Denne model kommer med en funktion, der hedder bønne-til-kop-funktionen. Det vil sige, at maskinen kun bruger den mængde bønner, som den vurderer, der passer til din kop kaffe. På den måde bliver resten af bønnerne i deres beholder, som beskytter deres aroma.

Øverst på espressomaskinen sidder en touch-skærm. Den er yderst brugervenlig, og du kan nemt indstille de forskellige kaffer, så de passer til dine præferencer.

Derudover indeholder DeLonghi ECAM 510.55.M også et automatisk rense- og afkalkningsprogram, som gør rengøring nem og overskuelig for dig.

Udvalgte detaljer:

 • Power: 1.450 watt
 • Indeholder touch-skærm
 • Automatisk mælkeskummer
 • Integreret kaffekværn
 • Automatisk renseprogram

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvordan bliver DeLonghi-espressomaskinerne testet?

  DeLonghi-espressomaskinerne bliver testet ud fra kvalitet, funktioner, specifikationer og brugervenlighed. Der bliver blandt andet kigget på, hvilke indstillinger de har, hvordan de skal bruges, og hvordan rengøringsprocedurerne er.

  De vurderes ligeledes ud fra, hvordan kaffen smager, hvordan temperaturen er, og hvordan maskinerne klarer at lave mange kaffer i træk. Dette gøres for at se, om kvaliteten af kaffen er ens, hvis maskinen laver flere kopper kaffe i træk.

  Derudover bliver mælkeskummerne også testet for at se, hvordan konsistensen af skummet er. Blandt andet om de automatiske mælkeskummere kan leve op til kravene i forhold til at skumme mælken forskelligt til de forskellige kaffer.

  Resultaterne fra testene sammenlignes naturligvis for at se, hvor de forskellige espressomaskiner adskiller sig fra hinanden.

 2. Hvordan vælger jeg den rigtige DeLonghi-espressomaskine?

  Inden du køber en DeLonghi-espressomaskine, så er det en god idé at have tænkt over, hvilke behov og præferencer du har. Det kan blandt andet handle om, om du bedst kan lide at bruge en manuel espressomaskine, en fuldautomatisk espressomaskine eller en, der både er manuel og automatisk.

  Derefter bør du tænke over, om du gerne vil have en maskine med touch-skærm, sensor eller almindelige trykknapper.

  Du bør ligeledes overveje, hvor ofte du vil bruge din espressomaskine, og hvad du bruger den til. Hvis du for eksempel kun drikker sort kaffe, er det måske ikke nødvendigt med en espressomaskine med automatisk mælkeskummer.

  Drikker du derimod kun kaffe med mælk, kan du med fordel vælge en, der automatisk skummer din mælk.

 3. Hvad koster en DeLonghi-espressomaskine?

  Priserne på DeLonghi-espressomaskinerne afhænger af, hvilken model du vælger. Vælger du en fuldautomatisk espressomaskine med touch-skærm, er den ofte dyrere end en lille manuel espressomaskine.

  Det samme gør sig gældende med alle deres funktioner. Espressomaskiner med mange funktioner og egenskaber er ofte dyrere end de maskiner med få egenskaber.

  Kig derfor efter, hvad dine behov og præferencer er. Det er nemlig en god måde at spare penge på, når du skal vælge din DeLonghi-espressomaskine.

 4. Hvad er forskellen på DeLonghi-espressomaskinerne?

  Som udgangspunkt kan espressomaskinerne fra DeLonghi godt minde om hinanden. De har alle det tilfælles, at de laver kaffe. Med ud over det er de meget forskellige.

  Forskellen mellem de fem forskellige espressomaskiner er deres funktioner. Fire af dem er fuldautomatiske og klarer alt arbejdet for dig, mens den første model er manuel.

  Der er ligeledes forskel på, om de indeholder en kaffekværn, kaffebeholder og automatisk mælkeskummer. De gør de fleste automatiske espressomaskiner dog.

  Derudover er den synligste forskel deres design. Alle fire modeller har deres eget design, som gør, at du skal tænke over, hvilken en af modellerne der passer bedst ind i indretningen i dit hjem.

Andre Synes Godt Om Disse