Delonghi Espressomaskine Test 2023 – Her er de bedste Delonghi espressomaskiner

Elsker du en god kop kaffe? Og er du på udkig efter en professionel espressomaskine til hjemmet? Så er du havnet det helt rette sted.

Med en DeLonghi-espressomaskine er du ikke kun sikret en god kop kaffe – du er også sikret en espressomaskine i højeste kvalitet. Og med det smagfulde design passer den perfekt ind i alle hjem.

I denne guide vil vi gennemgå de 5 bedste espressomaskiner fra Delonghi og gøre dig klogere på deres egenskaber. De adskiller sig fra hinanden på baggrund af deres forskellige specifikationer.

Ved at læse vores guide kan du blive klogere på, hvilken Delonghi-espressomaskine der passer til dine behov. Nederst i guiden finder du en FAQ, der besvarer de oftest stillede spørgsmål.

Lad os komme i gang!

DeLonghi Dedica Style EC 685

Den første espressomaskine vi skal kigge på er Dedica Style EC 685, som er en lille og kompakt maskine, der passer perfekt ind i små køkkener.

Maskinen har en vandbeholder med en kapacitet på 1 liter.

Smarte og nyttige funktioner

Dedica Style EC 685 er udstyret med en indbygget termoblok, der gør, at maskinen kan brygge espresso på kun 30-40 sekunder. Desuden er steameren klar på bare 15 sekunder mere.

Indstil din kaffe lige som du ønsker den – Alt lige fra latte macchiato og flat white til espresso, cappuccino og endda te.

Maskinen kan indstilles til automatisk at slukke efter enten 9 min., 30 min., eller 3 timer, så du aldrig skal tænke på at slukke den inden du smutter ud af døren.

Med en pressurized filterkurv med en masse små huller, men kun én eller få i bunden, som vandet kan løbe ud af, sørger maskinen for at bearbejde formalet kaffe, der ikke er malet helt fint.

Brugervenlighed

Denne espressomaskine er en semiautomatisk model, der er nem at betjene og god til dig der gerne vil springe ud i baristadrømmen uden at tage det helt store spring med en manuel maskine.

Maskinen er udstyret med programmerbare kaffeknapper og lader dig indstille din kaffe lige som du ønsker den.

Udvalgte detaljer:

 • Vandbeholder på 1 liter
 • Indeholder mælkeskummer
 • Varmt vands funktion
 • Indbygget termoblok

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

Vi hopper videre til den næste espressomaskine, som er Magnifica S ECAM 21.117.B.

Denne maskine har en lidt større vandtank end den tidligere model – den kan rumme 1,8 liter vand.

Den lufttætte bønnebeholder kan indeholde op til 250 g bønner.

Smarte og nyttige funktioner

Maskinen giver dig mulighed for at lave to kopper kaffe på én gang, og du vælger sev imellem tre forskellige temperaturer. På den måde kan du få din kaffe præcis, som det passer dig.

DeLonghi Magnifica indeholder en indbygget støjsvag kaffekværn, som kan indstilles på 13 forskellige niveauer. Derfor kan du selv bestemme, om du vil have en stærk eller mild kop kaffe.

En af de store fordele ved denne espressomaskine er, at du både kan anvende hele kaffebønner og færdigmalet kaffe i den.

Brugervenlighed

Denne espressomaskine er fuldautomatisk og utrolig brugervenlig og enkel at anvende. Kontrolpanelet er nemt at finde ud af, og giver dig samtidig lov til at indstille på forskellige ting som temperatur, kaffemængde, intensitet osv.

Den er udstyret med et automatisk rensnings- og afkalkningsprogram, der sparer dig for besværligt rengøringsarbejde.

Udvalgte detaljer:

 • Vandbeholder på 1,8 liter
 • Bønnebeholder på 250 g
 • Indeholder manuel mælkeskummer
 • Indbygget støjsvag kaffekværn
 • Automatisk rense- og afkalkningsprogram
 • Energibesparende funktion

DeLonghi ECAM 44.660

DeLonghi ECAM 44.660 er perfekt til dig, der elsker kaffe, men som gerne vil slippe for det manuelle arbejde, der følger med en god kop kaffe.

Denne espressomaskine har en vandbeholder på 2 liter og en bønnebeholder, der kan indeholde helt op til 400 g bønner.

Smarte og nyttige funktioner

Espressomaskinen indeholder en automatisk mælkeskummer med forskellige programmer. På den måde kan du få skummet din mælk forskelligt, alt efter om du for eksempel vil have en cappuccino, en caffe latte, en flat white eller en macchiato.

DeLonghi ECAM 44.660 giver dig mulighed for at justere imellem forskellige bryggetemperaturer, tre forskellige kaffemængder og selv justere aromaintensiteten.

Den smarte hukommelsesfunktion gør, at maskinen husker præcis hvor meget mælk og kaffe du ønsker og selv hvor stor en kop du bruger til næste gang du skal brygge en kaffe.

Maskinen har automatisk tænd- og slukfunktion, og kan indstilles til at tænde på et ønsket tidspunkt. Desuden kan den indstilles til automatisk at slukke, hvis den ikke har været brugt i 1-3 timer.

Brugervenlighed

Denne model er meget stilren i sit design, og består af et touch-panel i toppen af maskinen, der er nemt at betjene.

Som en del af de fuldautomatiske egenskaber tager espressomaskinen sig selv af rengøringen. Den indeholder et rengørings- og afkalkningssystem, som både rengør mælkeskummeren og kaffedelen.

Udvalgte detaljer:

 • Vandbeholder på 2 liter
 • Kaffebønnebeholder til 400 g bønner
 • Fuldautomatisk mælkeskummer
 • Automatisk rense- og afkalkningsprogram
 • Thermoblock-varmesystem
 • Indbygget kaffekværn

DeLonghi La Specialista Prestigio EC9355.M

La Specialista Prestigo er en semiautomatisk espressomaskine til dig, som ikke holder af forberedelsesprocessen i en god kop kaffe.

Vandbeholderens størrelse er højere end tidligere versioner, med en forskel på 2,5 liter.

Maskinen har en beholder til bønner på 250 g, og kværner selv bønnerne når du vil have en kop kaffe.

Smarte og nyttige funktioner

La Specialista Prestigo giver dig mulighed for selv at justere malingsgraden med hele 8 indstillinger, temperaturen med 3 indstillinger samt dosis.

Maksinen har indbygget tampestation, som leverer et jævnt niveau og ensartet tampetryk.

Den manuelle mælkeskummer giver dig lov til selv at eksperimentere og lære hvordan du steamer mælk til din latte eller cappuccino, men med My LatteArt-steamwand kan du lave helt perfekt silkeblød mælkeskum til latte art-kreationer på professionelt niveau.

MyMenu-funktionen gør at du kan justere på kaffestørrelsen, og gemme dine foretrukne to størrelser for hver kaffevariant, så du altid kan finde dine foretrukne til senere brug.

Brugervenlighed

Det er super simpelt at bruge denne espressomaskine da den er semiautomatisk – Alt du behøver at gøre er at fylde beholderen med dine foretrukne bønner, hælde vand i tanken og skumme mælk hvis du vil lave en latte, cappuccino og lignende.

Maskinen er desuden designet til nem rengøring og vedligeholdelse, hvorfor flere af maskinens dele er aftagelige og tåler opvaskemaskine.

Udvalgte detaljer:

 • Vandbeholder på 2,5 liter
 • Kaffebønnebeholder til 250 g bønner
 • Manuel mælkeskummer
 • Indbygget tampestation
 • Integreret kaffekværn
 • Automatisk rense- og afkalkningsprogram

DeLonghi ECAM 510.55.M

Den sidste espressomaskine fra Delonghi, som vi skal kigge på er ECAM 510.55.M. Her får du en espressomaskine, hvor du hverken skal går på kompromis med kvaliteten eller funktionerne.

Maskinen har en vandbeholder med en kapacitet på 2 liter og en bønnebeholder med en kapacitet på 250 g.

Smarte og nyttige funktioner

Espressomaskinen er fuldautomatisk, hvorfor du ikke selv skal sørge for det manuelle arbejde i at brygge kaffe. Du skal blot trykke på den kop kaffe, som du har lyst til, og så brygger espressomaskinen kaffen for dig.

DeLonghi ECAM 510.55.M indeholder både en kaffekværn og en automatisk mælkeskummer. Derfor kan du nemt lave lige præcis den kop kaffe, som du har lyst til.

Denne model kommer med en funktion, der hedder bønne-til-kop-funktionen. Det vil sige, at maskinen kun bruger den mængde bønner, som den vurderer, der passer til din kop kaffe. På den måde bliver resten af bønnerne i deres beholder, som beskytter deres aroma.

Brugervenlighed

Øverst på espressomaskinen sidder en LCD-skærm og nogle touch-knapper, som gør det yderst nemt og brugervenligt at indstille imellem de forskellige kaffer, så de passer til dine præferencer.

Derudover indeholder DeLonghi ECAM 510.55.M også et automatisk rense- og afkalkningsprogram, som gør rengøring nem og overskuelig for dig.

Udvalgte detaljer:

 • Vandbeholder på 2 liter
 • Bønnebeholder på 250 g
 • Automatisk mælkeskummer
 • Integreret kaffekværn
 • Automatisk rense- og afkalkningsprogram

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvordan bliver DeLonghi-espressomaskinerne testet?

  DeLonghi-espressomaskinerne bliver testet ud fra kvalitet, funktioner, specifikationer og brugervenlighed. Der bliver blandt andet kigget på, hvilke indstillinger de har, hvordan de skal bruges, og hvordan rengøringsprocedurerne er. De vurderes ligeledes ud fra, hvordan kaffen smager, hvordan temperaturen er, og hvordan maskinerne klarer at lave mange kaffer i træk. Dette gøres for at se, om kvaliteten af kaffen er ens, hvis maskinen laver flere kopper kaffe i træk. Derudover bliver mælkeskummerne også testet for at se, hvordan konsistensen af skummet er. Blandt andet om de automatiske mælkeskummere kan leve op til kravene i forhold til at skumme mælken forskelligt til de forskellige kaffer. Resultaterne fra testene sammenlignes naturligvis for at se, hvor de forskellige espressomaskiner adskiller sig fra hinanden.

 2. Hvordan vælger jeg den rigtige DeLonghi-espressomaskine?

  Inden du køber en DeLonghi-espressomaskine, så er det en god idé at have tænkt over, hvilke behov og præferencer du har. Det kan blandt andet handle om, om du bedst kan lide at bruge en manuel espressomaskine, en fuldautomatisk espressomaskine eller en, der både er manuel og automatisk. Derefter bør du tænke over, om du gerne vil have en maskine med touch-skærm, sensor eller almindelige trykknapper. Du bør ligeledes overveje, hvor ofte du vil bruge din espressomaskine, og hvad du bruger den til. Hvis du for eksempel kun drikker sort kaffe, er det måske ikke nødvendigt med en espressomaskine med automatisk mælkeskummer. Drikker du derimod kun kaffe med mælk, kan du med fordel vælge en, der automatisk skummer din mælk.

 3. Hvad koster en DeLonghi-espressomaskine?

  Priserne på DeLonghi-espressomaskinerne afhænger af, hvilken model du vælger. Vælger du en fuldautomatisk espressomaskine med touch-skærm, er den ofte dyrere end en lille manuel espressomaskine. Det samme gør sig gældende med alle deres funktioner. Espressomaskiner med mange funktioner og egenskaber er ofte dyrere end de maskiner med få egenskaber. Kig derfor efter, hvad dine behov og præferencer er. Det er nemlig en god måde at spare penge på, når du skal vælge din DeLonghi-espressomaskine.

 4. Hvad er forskellen på DeLonghi-espressomaskinerne?

  Som udgangspunkt kan espressomaskinerne fra DeLonghi godt minde om hinanden. De har alle det tilfælles, at de laver kaffe. Med ud over det er de meget forskellige. Forskellen mellem de fem forskellige espressomaskiner er deres funktioner. Tre af dem er fuldautomatiske og klarer alt arbejdet for dig, mens to af modellerne er semiautomatiske, og giver dig lov til selv at steame din mælk. Den synligste forskel er deres design. Alle fem modeller har deres eget design, som gør, at du skal tænke over, hvilken en af modellerne der passer bedst ind i indretningen i dit hjem.

Anbefalet Til Dig