Kenwood Røremaskine Test 2023 – Her er de bedste Kenwood røremaskiner

Vil du ud at investere i en god røremaskine fra Kenwood, men har svært ved at vælge, hvilken model der vil passe bedst til dine behov? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Røremaskiner er en god og praktisk hjælp i køkkenet når der skal æltes eller røres ingredienser sammen.

Den klarer hurtigt det hårde arbejde mens du kan koncentrere dig om andre ting. Kenwood’s røremaskiner er populære og der findes efterhånden så mange forskellige af dem at det kan være svært at gennemskue, hvilken der matcher ens behov bedst.

Derfor har vi kigget lidt nærmere på de forskellige modeller og fundet dem, der klarer sig bedst i test.

Herunder finder du de 4 bedste Kenwood røremaskiner og lidt om deres funktioner. Under hver røremaskine finder du direkte links så du kan få den til den bedste pris.   

Kenwood KMX750

Kenwood KMX750 har en god ydeevne og kan både blande, ælte, piske og folde dine ingredienser.

Denne røremaskine har en motorkraft på 1000W og kan klare de fleste blandingsopgaver. Blandingsskålen der medfølger, er lavet i rustfrit stål og måler 5 liter. Maskinen har 6 hastighedsindstillinger så du nemt kan tilpasse den efter dine behov. Den kommer med en smart og innovativ foldefunktion, der hjælper med at folde og lægge ingredienser sammen.

Dette er specielt smart, hvis du vil tilberede souffléer. Maskinen stopper automatisk, hvis hovedet løftes op mens den er tændt. Den kommer i et super stilfuldt og moderne design, hvor du selv kan vælge imellem flere forskellige farver så den passer perfekt ind i dit køkken.  

Denne model er velegnet til dig, der kun har brug for en røremaskine til mindre blandinger. Ønsker du en der kan tage de større og tungere blandinger, anbefaler vi at du vælger en anden model, der har større blandingsskål og motorkraft.

Kenwood Chef XL KVL4100S

Med Kenwood Chef XL KVL4100S får du en rigtig god og brugervenlig røremaskine.

Denne model fra Kenwood er, sammen med modellen ovenover, en af de billigere røremaskiner på markedet. Ikke desto mindre klarer begge modeller sig super godt i test. Denne røremaskine er udstyret med en motor på 1200W og kommer med en stor blandingsskål af rustfrit stål på 6,7 liter og en inkluderet afskærmning, der forhindrer ingredienser i at sprøjte ud over skålen.

Du kan justere hastigheden efter dit behov og denne model har tilmed en ”turbofunktion”, der nemt kan håndtere de lidt tungere blandinger. Røremaskinen kommer i et flot og enkelt design der passer ind i de fleste køkkener. Inkluderet i pakken får du en K-beater, piskeris, en spiraldejkrog, en spatel, 3 skålredskaber og en brugermanual.

 Chef XL KVL4100S er ideel til dig, der er på udkig efter en god røremaskine i den budget-venlige ende af prisskalaen, men som samtidig kan klare de store og lidt tungere blandinger.

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

Med Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S får du en enormt kraftfuld røremaskine, der er i stand til at klare alle opgaver.

Motoren på denne røremaskine yder hele 1700W og har en garanti på 10 år. Den er udstyret med en stor blandingsskål på 6,7 liter, så du kan lave store portioner. En integreret LED-lys over røreskålen giver bedre overvågning af blandingen.

Derudover har den en medfølgende afskærmning, som forhindrer ingredienserne i at sprøjte op. Hastigheden kan tilpasses efter behov, og der er både en “Pulse” -funktion og en “Start / Stop” -knap. K-piskeren, ballonpiskeriset, den spiralformede dejkrogen, flexipisken og en spatel er inkluderet i pakken. Alt tilbehøret tåler opvaskemaskine.

Denne eksklusive røremaskine er ideel til dig, der ønsker at investere i en køkkenmaskine, der kan holde i rigtig mange år. Med dens kraftfulde motor og den store blandingsskål kan den klare alt lige fra de små til de helt store og tunge blandinger.

Kenwood Chef XL KVL8470S

Premium valg

Kenwood Chef XL KVL8470S er meget mere end blot en røremaskine.

Denne røremaskine er den dyreste, men også testens premium model. Den kommer med en 1700W motor med en motorgaranti på 10 år. Hastigheden kan justeres så den passer til dine behov og maskinen har tilmed en ”pulse”-funktion samt en ”Start/Stop”-knap. Med en 6,7 liters blandingsskål i rustfrit stål er der gode muligheder for at tilberede større mængder.

Sprøjteskjoldet omkring skålen sikrer at indholdet i skålen ikke sprøjter op og det smarte LED lys gør at du nemt kan følge med i hele blandingsprocessen. Denne røremaskine minder en del om modellen ovenover, men den kommer med nogle ekstra tilbehør, der gør den helt unik.

I pakken er der inkluderet en K-pisker, et ballonpiskeris, en spiralformet dejkrog, en cremepisk, en flexipisk, et kværn (AT950), en foodprocessor (AT647), en glasblender (AT357), en multimølle (AT320) og en citrusjuicer (AT312)

Chef XL KVL8470S er ideel til dig, der ønsker en køkkenmaskine med flere funktioner. Du får en ekstrem kraftfuld og alsidig køkkenmaskine, der kan klare enhver opgave og skabe alle slags retter.

Anbefalet Til Dig