Gaming Headset Test 2023 – Her er de bedste gaming headsets

Et ordentligt headset er afgørende for en gamer, for hvis man ikke har fremragende lyd og ikke kan kommunikere med sine holdkammerater, kan man ligeså godt opgive.

Det kan dog være lidt af en jungle derude, og derfor sammenligner vi de fem bedste headsets på markedet, så du ikke behøver gøre det selv.

I denne artikel vil vi gennemgå de fem bedste gamingheadsets, hvor vi gennemgår både fordele og ulemper ved hver model.

Til sidst vil vi have en FAQ, hvor du kan få svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

HyperX Cloud Alpha Pro

Billigt gaming headset.

Enhver gamer ved, at man hurtigt kan komme til at købe sig fattig i udstyr. Med HyperX Cloud Alpha Pro behøver du ikke vælte budgettet for at få et godt headset.

Fordele

Dette headset giver dig god lyd takket være dets Dual Chamber Drivers-design, hvor dobbelte lydkamre gør headsettet i stand til at skelne mellem bas, mellemtoner og diskant. Det betyder, at du meget nemmere kan tune din lyd og dermed få en glattere, lækrere og behageligere oplevelse.

HyperX Cloud Alpha Pro-headsettet er designet med en holdbar aluminiumsramme, der gør, at headsettet nemt kan klare daglig brug, og den aftagelige, støjreducerende mikrofon sikrer, at du nemt kan komme i kontakt med dine teammedlemmer.

Ulemper

Dette headset er ikke trådløst, men skal tilkobles med et robust og flettet kabel. For nogle kan det være en ulempe, at HyperX Cloud Alpha Pro ikke er trådløst, for så er der begrænsede muligheder for, at man kan bevæge sig rundt.

Man risikerer også at rykke kablet ud af headsettet midt under et spil, og det kan i værste tilfælde betyde et nederlag.

Udvalgte detaljer:

  • Billigt headset
  • Dual Chamber Drivers-design
  • Holdbar aluminiumsramme
  • Aftagelig, støjreducerende mikrofon
  • Ikke trådløs, men skal tilkobles med kabel.

Razer BlackShark V2

Godt headset til e-sport.

Hvis du dyrker e-sport på et seriøst plan eller virkelig tager gaming seriøst, så er Razer BlackShark V2 noget for dig. Faktisk har Razer BlackShark V2 vundet prisen som editor´s pick på pcgamer.com.

Fordele

Ligesom med HyperX Cloud Alpha Pro er Razer BlackShark V2 designet, så lyden kan tunes helt perfekt. Denne teknologi kaldes for Razer Triforce Titanium 50MM Drivers.

Med denne teknologi får både lyd, mikrofonskarphed og lydisolering et nøk op, og det kan mærkes, at dette er et headset til de helt kræsne forbrugere. Dette headset kommer også med titaniummembraner, der sikrer, at alle stemmer høres klarere. Det betyder, at alle kommandoer høres klart og tydeligt.

Ulemper

En af de helt store ulemper ved Razer BlackShark V2 er, at den ligesom HyperX Cloud Alpha Pro ikke er trådløs. Det skal tilkobles med et 1,8 m-kabel, og det begrænser brugen af headsettet en smule.

Når man gamer seriøst, og specielt når man spiller e-sport, kommer man nemt til at bevæge sig meget under et spil. Når headsettet er tilkoblet med et kabel, sættes der en naturlig grænse for, hvor meget du kan bevæge dig. For nogle kan det være en udfordring.

Udvalgte detaljer:

  • Headset til e-sport
  • Udstyret med Razer Triforce Titanium 50MM Drivers
  • Forbedret lyd, mikrofonskarphed og lydisolering
  • Kommer med titaniummembraner, der sikrer stemmeskarphed
  • Støjreducerende mikrofon
  • Ikke trådløs, men skal tilkobles 1,8 m-kabel

SteelSeries Arctis 9

Trådløst headset med god lyd.

Er du på udkig efter et headset, der giver dig god lyd, samtidig med at det ikke er alt for stort og klodset? SteelSeries Arctis 9 er måske lige det, du mangler.

Fordele

SteelSeries Arctis 9 er udstyret med en stabil 2,4 GHz-forbindelse, den populære Arctis-lyd og DTS Headphone:X v2.0. Den kombination gør, at du kan høre både de store begivenheder i dit spil og de lavere og mere diskrete lyde.

Det kan være en god idé at undersøge mikrofonen nærmere, da den har funktionen ClearCast, hvilket sikrer, at dit hold kan høre dine instruktioner klart og tydeligt. Desuden har mikrofonen en støjreduceringsfunktion, som sikrer en krystalklar stemmeoverførsel.

Som noget helt særligt er dette headset også trådløst. Du kan dermed koble dit headset til din computer, Xbox One, PS4, Nintendo og din mobiltelefon.

Ulemper

Med SteelSeries Arctis 9 får du et headset, der ganske vist er trådløst, men som faktisk ikke er nær så avanceret som de to tidligere headsets.

Hvor de to andre headsets var udviklet med særlig teknologi, der gør det muligt at tune lyden, så den er helt perfekt, er SteelSeries Arctis 9 mere begrænset i dets lydteknologi. Der er ikke samme mulighed for at tune lyden aktivt.

Udvalgte detaljer:

  • Trådløst headset
  • Udstyret med stabil 2,4 GHz-forbindelse
  • Udstyret med DTS Headphone X v2.0
  • Mikrofon med ClearCast
  • Mikrofon med støjreduktion
  • Ikke så avanceret lydteknologi som andre headsets i denne artikel

SteelSeries Arctis Pro Wireless

Headsettet til den professionelle gamer.

Er du en rigtig gamer, der dyrker e-sport som hobby? Så er SteelSeries Arctis Pro Wireless virkelig et headset, som du stærkt skal overveje at tjekke ud.

Fordele

SteelSeries Arctis Pro Wireless er udviklet til de professionelle e-sportsudøvere og er derfor designet ud fra meget stramme retningslinjer.

Dette specifikke headset er designet, så det præcist placerer sig på hovedet uden for meget tryk. Derudover er ørepuderne fremstillet i såkaldt AirWeave-stof, der gør, at hovedet er afkølet, tørt og komfortabelt.

Når du skal tale med dine teammedlemmer, er det vigtigt, at du kan adskille gamevolumen og chatvolumen. Med USB ChatMix Dial kan du skrue ned for lyden fra spillet, så du kan høre, hvad dine teammedlemmer siger, og du kan skrue ned for chatten, så du kan koncentrere dig om spillet.

Ligesom med sin lillebror SteelSeries Arctis 9 er dette headset trådløst og kan forbindes med dine enheder med en 2,4 GHz-frekvens, der gør, at din lyd er stabil og uden lag.

Du kan justere dit headsets funktioner ved at bruge SteelSeries Engine Software,der har apps, som tillader, at du kan skræddersy headsettet til dine behov.

Ulemper

En ulempe ved dette headset er, at hvis du ikke er professionel gamer og bare gerne vil have et godt headset med god lyd, er du i virkeligheden bedre tjent med SteelSeries Arctis 9.

For på trods af de forskellige features, vi netop har gennemgået, kan man ikke komme uden om, at SteelSeries Arctis Pro Wireless minder meget om SteelSeries Arctis 9. De er begge trådløse headsets, der kan tilkobles enheder med en stabil 2,4 GHz-frekvens.

Det vil altså sige, at du faktisk kan få en meget billigere og næsten lige så god løsning med SteelSeries Arctis 9.

Udvalgte detaljer:

  • Trådløst headset
  • Udviklet til professionelle gamere
  • Designet til at holde hovedet koldt, tørt og komfortabelt
  • Juster lyd med USB ChatMix Dial
  • Udstyret med stabil 2,4 GHz-forbindelse
  • Kan yderligere justeres med SteelSeries Engine Software
  • Kan til hverdagsbrug udskiftes med SteelSeries Arctis 9

Astro A50 4th Generation Wireless

Premium gaming headset.

Hvis du er ude efter den absolutte luksus, når det kommer til headsets, er Astro A50 4th Generation Wireless-headsettet lige til dig.

Fordele

Dette headset tilbyder dig Dolby Headphone 7.1’s surroundsound, så du kan opleve dit næste spil på en helt ny måde. Med surroundsound får du en oplevelse som ingen anden, og du vil opleve at blive opslugt af spillet på en måde, du aldrig har prøvet før.

Headsettet er designet, så du får optimeret akustik, ergonomi og udholdenhed. Det betyder, at du ikke får en bedre og mere velafbalanceret lyd end med Astro A50 4th Generation Wireless.

Med spil:stemmebalance kan du ligesom ved SteelSeries Arctis Pro Wireless kontrollere forholdet mellem spillets lydside og lyden fra din samtale med dine teammedlemmer. Det giver en bedre og mere strømlinet spilleoplevelse, hvor ingen kommandoer eller tips går tabt på grund af dårlig lyd.

For at få yderligere kontrol over din lyd får du med Astro A50 4th Generation Wireless adgang til ASTRO Command Center-software, hvor du kan justere din talekommunikation og lydindstillinger, så de er helt perfekte.

Ulemper

En ulempe ved dette headset er, at du sådan set får rigtig mange af de samme features i SteelSeries Arctis Pro Wireless-headsettet. Den store forskel er bare, at Astro A50 4th Generation Wireless koster mere.

Astro A50 4th Generation Wireless har også den ulempe, at designet ikke er nær så elegant som SteelSeries Arctis Pro Wireless. Det ligner det, det er, et headset til gamere, og er derfor ikke videre elegant. Der har designerne på SteelSeries Arctis Pro Wireless lagt sig mere i selen og skabt et mere elegant headset.

Udvalgte detaljer:

  • Dolby Headphone 7.1’s surroundsound
  • Optimeret akustik, ergonomi og udholdenhed
  • Spil:stemmebalance
  • Adgang til ASTRO Command Center-software
  • Minder for meget om SteelSeries Arctis Pro Wireless

FAQ – spørgsmål og svar

  1. Hvilket headset er bedst til prisen?

    Razer BlackShark V2 er efter vores mening det bedste headset til prisen. Det skyldes, at det tilbyder rigtig god lyd, mikrofonskarphed og lydisolation for ganske få penge.

  2. Hvad skal jeg kigge efter i et headset?

    Det afhænger selvfølgelig helt af dine behov. Det er dog altid vigtigt, at et godt headset er komfortabelt og tilbyder en god lyd. Hvorvidt du vil have et headset, hvor du kan justere mellem spillyd og chatlyd, er et spørgsmål om prioritering, men det er altid en god ide at købe et støjreducerende headset.

  3. Hvilket headset er bedst til almindelig hverdagsbrug?

    Hvis du gerne vil købe et gamer headset og bruge det til at høre f.eks. musik, er det en god ide at købe et trådløst headset. Vi anbefaler SteelSeries Arctis 9, fordi det ikke er særlig dyrt og kan tilkobles din telefon.

  4. Hvilket headset er bedst til den kræsne gamer?

    Hvis du som gamer vil forkæle dig selv med det bedste af det bedste inden for headsets, skal du købe enten SteelSeries Arctis Pro Wireless eller Astro A50 4th Generation Wireless. De er begge designet til professionelle gamere og har derfor mange af de samme features. Dog er Astro A50 4th Generation Wireless unikt, idet det tilbyder Dolby Headphones surroundsound.

Anbefalet Til Dig