Bosch Vaskemaskine Test 2023 – Her er de bedste Bosch vaskemaskiner

Leder du efter en ny vaskemaskine? Så kan du med fordel kigge i denne guide, hvor vi sammenligner nogle af de mest populære maskiner fra Bosch.

Bosch er blandt de mest eftertragtede mærker, når det gælder vaskemaskiner. Det kvalitetsbevidste brand er nemlig særlig kendt for at producere enestående tilbehør.

Her i guiden har vi udvalgt 5 innovative vaskemaskiner. Du vil forhåbentlig blive klogere på en lang række fordelagtige detaljer, men også eventuelle begrænsninger ved den enkelte maskine.

Guiden har til formål at præsentere dig for en række karakteristiske modeller, så du kan vælge en vaskemaskine fra Bosch, der passer til dig.  

Til sidst finder du en FAQ med nogle af de ofte stillede spørgsmål i forbindelse med køb af vaskemaskine.

Bosch WAT283T8SN

God vaskemaskine med ilægningsfunktion

Med Bosch WAT283T8SN får du uden tvivl en vaskemaskine, der gør hverdagen nemmere. Eksempelvis er maskinen installeret med Superhurtig 30, der rengør letsnavset tøj på kun 30 minutter.

Derudover har du mulighed for at udskyde starttiden for din vask, så du selv kan bestemme, hvornår vasken skal være færdig.

Bosch WAT283T8SN er på den måde en meget praktisk vaskemaskine, der gør lettere at planlægge tøjvasken.

Hvis du er på udkig efter en Bosch-vaskemaskine, der i højere grad beskytter miljøet, kan du med fordel overveje denne model. Med ActiveWater Plus-teknologi får du nemlig gode vaskeresultater, samtidig med at der ikke bruges mere vand end nødvendigt.

Endelig har denne maskine en smart ilægningsfunktion, der giver dig mulighed for at putte tøj i maskinen efter start. Det er en unik funktion, hvis du eksempelvis har glemt en beskidt T-shirt eller en strømpe.

Med Bosch WAT283T8SN skal du være opmærksom på, at den ikke har det ikoniske AquaStop, der sørger for beskyttelse mod vandskader.

Udvalgte detaljer:

 • Hurtigvask med Superhurtig 30
 • Miljøbevidst vaskemaskine med ActiveWater Plus-teknologi
 • Tilføj tøj efter start med ilægningsfunktion

Bosch WAT2869ISN

Vaskemaskine på 9 kg med smart doseringssystem

Hvis du leder efter en vaskemaskine fra Bosch med automatisk dosering, kunne Bosch WAT2869ISN være det oplagte valg for dig. Med præcis afmåling af vaskemiddel og vand bruger maskinen kun den nødvendige mængde til hver vask.

Derudover tilbyder denne maskine blandt andet også det populære vaskeprogram Superhurtig 30. Det giver dig mulighed for at få vasket letsnavset tøj på kun 30 minutter.

Bosch WAT2869ISN giver dig desuden mulighed for at vaske op til 65 % hurtigere. Med SpeedPerfect får du samme imponerende vaskeresultat, selvom vasketiden forkortes markant.

Med Bosch WAT2869ISN får du ikke en vaskemaskine med den ikoniske AquaStop-funktion, der er en beskyttelse mod vandskader.

Udvalgte detaljer:

 • i-DOS-automatisk dosering af vaskemiddel og vand
 • Vask letsnavset tøj på kun 30 minutter med Superhurtig 30
 • Vask op til 65 % hurtigere med SpeedPerfect

Bosch WAN2828ISN

Vaskemaskine med effektive plejeprogrammer

Bosch WAN2828ISN er et populært valg af maskine, når det gælder flotte vaskeresultater. Vaskemaskinen er eksempelvis fremstillet med specielle vaskeprogrammer, så farven på tøjet holder meget længere.

Derudover har denne Bosch-vaskemaskine en kraftig – men stille – motor, der er udviklet specielt af Bosch. Med denne motor får du en vaskemaskine med et lavere energiforbrug og mindre støj.

Har du en Bosch WAN2828ISN, skal du ikke bekymre dig om, hvornår det er tid til at rengøre vaskemaskinen. DrumClean vil automatisk give dig besked, når tromlen skal rengøres.

Denne vaskemaskine er samtidig designet med AntiVibration-design, der gør maskinen mere stabil. Derfor kan Bosch WAN2828ISN være det oplagte valg for dig, der leder efter en flot vaskemaskine, hvor vibrationerne er reduceret.

Vaskemaskinen kan have sin begrænsning i ikke at have nogen vægtsensor. For nogle kan det ellers være en god funktion, da du blandt andet ikke risikerer at overfylde maskinen.

Udvalgte detaljer:

 • Specielle vaskeprogrammer
 • Automatisk besked om rengøring med DrumClean
 • Stabil vaskemaskine med AntiVibration-design

Bosch WAY32899SN

Vaskemaskine, der beskytter mod vandskader

Bosch WAY32899SN skiller sig ud fra mængden ved at være installeret med det innovative AquaStop-system, der er din garanti for beskyttelse mod vandskader. Med blandt andet en dobbelt tilløbsslange og en sikkerhedsventil kommer der ingen vandskader.

Hvis en tryg vask er vigtig for dig, er der flere gode grunde til at vælge Bosch WAY32899SN. Vaskemaskinen tilbyder eksempelvis AllergyPlus, som er det perfekte vaskeprogram til tekstiler, der har direkte kontakt med huden.

Med vaskemaskinen kan du også føle dig mere sikker, når du skal rengøre tromlen. DrumClean vil advare dig automatisk, når det er tid til at rengøre maskinen.

I modsætning til nogle af de andre vaskemaskiner fra Bosch har du ikke mulighed for at anvende vaskeprogrammet Superhurtig 30, der ellers er en suveræn løsning med tøjvask på kun 30 minutter.

Udvalgte detaljer:

 • AuqaStop-system, der beskytter mod vandskader
 • Allergivenlige vaskeprogrammer med AllergyPlus
 • Automatisk påmindelse om rengøring med DrumClean

Bosch WAT286P9SN

Imponerende vaskemaskine i energiklasse A+++ -30 %

Med Bosch WAT286P9SN får du en rigtig god vaskemaskine i energiklasse A+++ -30 %. Det betyder, at maskinen vasker 30 % mere effektivt end energiklasse A+++.

Superhurtig 30 hjælper med at placere maskinen i den imponerende energiklasse. I løbet af kun 30 minutter kan du få vasket grundigt let beskidt tøj.

Bosch WAT286P9SN giver dig mulighed for at vaske op til 65 % hurtigere. SpeedPerfect er en effektiv vaskeløsning, der som udgangspunkt kan kombineres med alle programmer og typer af tekstiler.

Sammenlignet med andre Bosch-vaskemaskiner er denne model ikke fremstillet med AntiStain-system, der let kan fjerne nogle af de mest genstridige pletter.

Udvalgte detaljer:

 • 30 % mere effektiv vask med energiklasse A+++ -30 %
 • 65 % hurtigere vask med SpeedPerfect
 • Tøjvask på kun 30 minutter med Superhurtig 30

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken vaskemaskine fra Bosch er den bedste?

  Når du skal vælge, hvilken Bosch-vaskemaskine der er den bedste, kan du med fordel tage udgangspunkt i dit vaskebehov. Har du eksempelvis brug for en vaskemaskine, der kan tilbyde hurtige vaske, kan du eksempelvis kigge på en maskine med vaskeprogrammet Superhurtig 30. Drømmer du derimod om en maskine, der selv justerer mængden af vaskemiddel og vand, kan en maskine med i-DOS-doseringssystem være det oplagte valg for dig. Der findes mange fordele ved den enkelte vaskemaskine, så det er en god idé at beslutte dig for en række prioriteter, så du kan vælge den bedste maskine for dig.

 2. Hvilke funktioner bør en vaskemaskine have?

  Det er forskelligt, hvilke funktioner en vaskemaskine bør have. Jo flere funktioner en vaskemaskine har, jo større mulighed har du for at få dækket dine forskellige vaskebehov. Har du eller en i husstanden allergi, kan du med fordel kigge på en vaskemaskine med et allergiprogram.

 3. Hvor lang tid holder en vaskemaskine?

  Levetiden på vaskemaskinen afhænger af en række forskellige faktorer. Eksempelvis vil antallet af vaske have betydning for maskinens holdbarhed. Vasker du tøj hyppigt, vil du automatisk slide hurtigere på din maskine. Hvis du har købt en billigere vaskemaskine, kan det også have en afgørende betydning. En billigere maskine er nemlig typisk installeret med dele af ringere kvalitet. Indholdet af kalk i vandet kan også påvirke, hvor længe du kan have glæde af din vaskemaskine. Der er typisk en risiko for, at varmelegemet brænder sammen, hvis det kalker til.

Anbefalet Til Dig