Solcreme Til Børn Test 2021 – Her er de bedste solcremer til børn

Sommeren står atter for døren og for de fleste findes der ikke noget bedre end at tilbringe dagen ude i det skønne solskinsvejr. Det er derfor også tid til at få fat i solbeskyttelse til dig selv og dit barn.

Kræftens Bekæmpelse og Sundhedsstyrelsen i Danmark anbefaler, at man benytter solcreme med faktor 30 eller mere til børn, for at beskytte deres ekstra sarte og lyse hud mod solens stråler.

Der findes mange forskellige slags solcremer og vi har derfor undersøgt markedet lidt nærmere for at finde de bedste solcremer til børn. Vi har fundet 5 forskellige, som du kan finde og læse mere om herunder.

Derma Kids Sollotion Roll-on SPF30 (50ml)

Praktisk roll-on-applikator

55 DKK

Derma Kids Sollotion Roll-on SPF30 giver den optimale UVA-/UVB-beskyttelse og er udviklet specielt til børn med sart hud.

Denne solcreme påføres med en smart roll-on applikator, der gør det nemmere og sjovere for barnet at få smurt solcreme på.

Solcremen har en meget høj vandfast solbeskyttelse og er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Denmark. Derudover er solcremen fuldstændig fri for parfume og anden unødig kemi.

Derma Kids Sun Spray SPF30 (200ml)

Solcreme på sprayflaske

88 DKK

Derma Kids Sun Spray SPF30 er ligesom roll-on udgaven ovenover, udviklet til børn med sart hud.

Denne solcreme er med sin spray-applikator nem at påføre og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Den har en optimal UVA-/UVB-beskyttelse og er vandfast.

Solcremen er både uden parfume og unødig kemi og er desuden Svanemærket, AllergyCertified og er anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

EVY Sunscreen Mousse Kids SPF50 (150ml)

Skånsom solcreme-mousse

EVY Sunscreen Mousse Kids SPF50 sikrer en høj solbeskyttelse og er velegnet til alle hudtyper.

Denne solcreme er en mousse, der er let at smøre på og hurtigt trænger ind i huden uden at klistre. Den ligger sig i det øverste hudlag og er vand -og svedresistent. Moussen beskytter effektivt mod UVA -og UVB-stråler og kan bruges af børn fra 6 måneder.

Den indeholder ingen konserveringsmidler, alkohol, parfume og nanopartikler.

La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Smooth Lotion SPF50+ (100ml)

Ekstra vand- og svedresistent

133 DKK

La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Smooth Lotion SPF50+ er velegnet til sensitiv barnehud.

Denne solcreme er en lotion med høj beskyttelse. Den er ekstra vand -og svedresistent og har et reduceret indhold af kemiske filtre. Solcremen beskytter effektivt mod både UVA -og UVB-stråler.

Solcremen påføres på huden 30 minutter inden soleksponering.

Vichy Ideal Soleil Children’s Anti-Sand Sun Cream SPF50 (200ml)

Sandresistent solmist

Vichy Ideal Soleil Children’s Anti-Sand Sun Cream SPF50 er ideel til stranden og velegnet til sart børnehud.

Dette er en solmist til børn, som tilføjer fugt til huden samtidig med, at den har en høj solbeskyttelse. Misten har en let konsistens, er vandresistent og virker beroligende og fugtgivende på huden. Den er specielt ideel til stranden da den indeholder den smarte Anti-Sand teknologi, der hindrer sand i at klistre sig fast til huden og derved let kan børstes af.

Denne solmist er fri for parfume, er rig på vigtige mineraler og er testet under dermatologisk og pædiatrisk kontrol.

Andre Synes Godt Om Disse