Marshall Høretelefoner Test 2022 – Her er de bedste Marshall høretelefoner

Det britiske brand Marshall er kendt for sin kvalitet og sine klassiske design. Er du på jagt efter nye høretelefoner, er Marshall altså et sikkert sted at starte.

Det er svært at forestille sig en verden uden høretelefoner. Vi ser dem overalt – i toget, på jobbet, til træning osv. Markedet for høretelefoner er enormt. Derfor har vi samlet et overskueligt udvalg af de bedste Marshall-høretelefoner i test.

Her på siden gennemgår vi fordele og ulemper ved de fire bedste Marshall-høretelefoner. Læs med her, og få hjælp til at finde de høretelefoner, som passer til netop dig og dine behov.

Marshall Minor 2 BT

God lydkvalitet med in-ear-høretelefon fra Marshall.

Med de trådløse in-ear-høretelefoner Marshall Minor 2 BT får du en rigtig god lydkvalitet og et flot og enkelt design.

Høretelefonerne er velegnede til arbejde eller til de kortere pendlerture. De er trådløse, så du slipper for at bakse med en generende ledning. De fylder og vejer samtidig ingenting i tasken eller lommen.

Høretelefonerne har en levetid på 12 timer. Det er ikke den længste levetid for høretelefoner, så skal du på en længere tur, eller er du typen, som ofte glemmer opladning, kan det være en mindre ulempe.

Høretelefonerne Marshall Minor 2 BT er i modsætning til de øvrige høretelefoner i testen in-ear. De indsættes altså i øret og dækker derfor ikke mærkbart for støj fra omgivelserne.

Høretelefonerne er de billigste i testen og velegnede til dig med et mindre budget, som stadig ønsker en rigtig god lydkvalitet og et flot design.

Udvalgte detaljer:

 • Trådløse høretelefoner
 • Levetid for batteri: 12 timer
 • Opladningstid: 2 timer
 • Farve: Sort med guld detaljer

Marshall Major 3 BT

Solid lydkvalitet og høretelefoner i et helt enkelt design.

Marshall Major 3 BT er on-ear-høretelefoner i et helt enkelt, råt, sort design.

Fordelen ved on-ear-høretelefoner er, at de ofte sidder bedre fast, når du er i bevægelse. Desuden er de ofte at foretrække på længere rejser eller pendlerture, fordi de lukker bedre af for lyden udefra.

Disse Marshall Major 3 BT-høretelefoner har ikke aktiv støjreducering, så lyd fra omgivelserne vil stadig slippe ind. Lyden er til gengæld i topkvalitet, så du uden problemer kan lytte til en god lydbog eller noget musik på turen.

En fordel ved høretelefonerne er batterilevetiden på op til 30 timer. Det gør dem egnede til de lange ture eller til dig, som ofte bruger høretelefoner, så du ikke er generet af konstant at skulle oplade dem.

Høretelefonerne er trådløse, så du skal bare slå Bluetooth til, og så er du klar at modtage lyd i topkvalitet.

Et ekstra plus er det sammenklappelige design. On-ear-høretelefoner fylder meget i tasken, så det er en fordel, at produktet kan klappes sammen.

Udvalgte detaljer:

 • Trådløse høretelefoner
 • Levetid for batteri: 30 timer
 • Opladningstid: 3 timer
 • Ledning medfølger
 • Farve: Sort med hvidt logo

Marshall Monitor BT

Trådløse høretelefoner i kvalitetsdesign.

Med Marshall Monitor BT får du ikke bare en optimal lydkvalitet, men også et flot design i en retro stil. Høretelefonerne er sorte, men med guld logo på både inder- og ydersiden, som giver en flot kontrast.

Igen er der tale om trådløse høretelefoner. Som med Marshall Major 3 BT-udgaven har høretelefonerne ikke aktiv støjreduktion, men de lukker alligevel godt af for lyden omkring dig.

Høretelefonerne har en batterilevetid på 30 timer, så du slipper for konstant opladning. De er desuden fremstillet i et praktisk og sammenklappeligt design, som gør dem nemmere for dig at opbevare i tasken eller i en stor lomme.

Høretelefonerne har en praktisk kontrolknap, så du nemt kan pause, afspille, skifte sang eller tage et opkald på farten.

Udvalgte detaljer:

 • Trådløse høretelefoner
 • Levetid for batteri: 30 timer
 • Kabel medfølger
 • Sammenklappeligt design
 • Farve: Sort med guld detalje

Marshall Mid A.N.C

Aktiv støjreduktion for den bedste lydoplevelse.

I den dyreste ende af høretelefoner i denne test finder vi Marshall Mid A.N.C.  Prisen er dog på ingen måde urimelig for høretelefoner med den efterspurgte ANC-funktion, hvis vi sammenligner med andre høretelefoner på markedet, der har samme funktion.

ANC står for active noise cancelling, og det betyder, at høretelefonerne kan lukke fuldkommen af for støj fra omgivelserne. Den aktive støjreduktion gør dem helt perfekte til rejser, så du ikke er generet af de andre passagerer eller af andet støj. 

Derudover har Marshall Mid A.N.C ligesom de to øvrige on-ear-høretelefoner i testen en lang batterilevetid på 30 timer og op til 20 timers levetid med ANC aktiveret.

Høretelefonerne er trådløse, og du har mulighed for at styre lydniveau, skifte mellem sange samt starte og pause opkald med kontrolknappen. Der er desuden indbygget mikrofon, så du kan tage telefonsamtaler.

Designet er stilfuldt og råt med guld detaljer, der står flot til den sorte farve.

Marshall Mid A.N.C høretelefoner er til dig, som let bliver forstyrret af omgivelser, når du lytter i høretelefoner, eller som ønsker en uforstyrret rejse.

Udvalgte detaljer:

 • Aktiv støjreduktion
 • Trådløse høretelefoner
 • Levetid for batteri: 20 timer med ANC aktiveret, ellers 30 timer
 • Rigtig gode til prisen
 • Farve: Sort med guld detaljer

FAQ – spørgsmål og svar

 1. Hvilke høretelefoner skal jeg vælge?

  Det er vigtigt at overveje dit behov, inden du køber høretelefoner. Først skal du tænke over, om du ønsker in-ear-høretelefoner, som skal sættes ind i øret, eller on-ear-høretelefoner, som sidder over ørerne.

  Fordelene ved in-ear-høretelefoner er, at de fylder ganske lidt, og at de ofte er billigere. De er velegnede til dig med et mindre budget, til cykelturen eller til de kortere distancer.

  Omvendt sidder on-ear-høretelefoner ofte bedre fast og lukker i en del tilfælde bedre af for lyd udefra. Ulemperne er, at de fylder en del mere, og at de kan trykke lidt på hoved eller øre ved længere tids brug.

 2. Hvad koster høretelefoner?

  Prisen på høretelefoner varierer meget, men pris og kvalitet hænger ikke altid sammen, når det kommer til høretelefoner. En god idé er derfor at læse andres anmeldelser inden dit køb.

 3. Hvilke høretelefoner er de bedste?

  Vi har samlet de fire bedste høretelefoner fra Marshall i denne test. Hvilke, der er de bedste høretelefoner til dig, kommer an på dit behov.

  Typisk vil hovedtelefoner over ørerne lukke bedre af for lyd end in-ear-høretelefoner. Det er dog ikke altid gældende, og hvis du vil være sikker på at være uforstyrret, skal du gå efter ANC-funktion.

  Høretelefonerne Marshall Mid A.N.C har aktiv støjreduktion, som er meget populært, fordi det giver en uspoleret lytteoplevelse. De er altså et godt bud, hvis du vil være uforstyrret af omgivelserne.

Andre Synes Godt Om Disse