Læbepomade Med Solfaktor Test 2022 – Her er de bedste læbepomader med solfaktor

Vores hud på læberne er meget tyndt og faktisk kun en tredjedel af tykkelsen på huden andre steder i ansigtet. Derfor er det vigtigt at vi husker at passe på vores læber. Det kan du blandt andet gøre ved at anvende en læbepomade med solfaktor, specielt i sommerhalvåret. På den måde kan du forebygge og undgå sprukne og tørre læber.  

Vi har udarbejdet en test af markedets mange forskellige læbepomader med solfaktor for at finde de aller bedste. Du kan finde de 5 bedste læbepomader med solfaktor herunder samt lidt om hvert produkt.

Pudderdåserne Læbesalve SPF30

Læbesalve med et højt indhold af olier

Pudderdåserne Læbesalve SPF30 er ideel til dig der døjer med tørre og sprukne læber.

Med denne læbesalve får du et produkt der går ind og fugter, plejer og reparerer dine læber. Salven indeholder 0,5% salicylsyre, som virker eksfolierende og fjerner døde hudceller. Derudover indeholder salven B5-vitamin og E-vitamin samt sheasmør, bivoks, lanolin og vaseline, der går ind og reparer huden, plejer og giver fugt.

Læbesalven kan også anvendes på hårde neglebånd eller tørre albuer og hæle. Produktet er vegansk og parfume -og parabenefri.

Rudolph Organic Sun Stick SPF50 har en høj solbeskyttelse og er rig på naturlige ingredienser.

Denne solstift indeholder en høj UVA -og UVB-beskyttelse. Solstiften er beriget med naturlige og økologiske ingredienser, såsom rapsolie, bivoks og havtorn, der alt sammen er med til at blødgøre og fugte huden.

Den indeholder derudover også C-vitamin og E-vitamin, der har en antiinflammatorisk virkning og bidrager til at holde huden elastisk og smidig. Stiften kan ikke blot bruges på læberne, men også til ører, næse og nakke. Den absorberes hurtigt i huden uden at klistre eller fedte.

Som et ekstra plus er denne solstift blevet vurderet som ”Et godt valg” af Forbrugerrådet Tænk Kemi og fået grøn kolbe i kemiluppen. Dette betyder at produktet ikke indeholder uønsket kemi.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm SPF20

Lipgloss med glans

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm SPF20 er en luksuriøs lip balm med en fin glans.

Denne lip balm er meget rig i sin formel og indeholder hele 8 forskellige vitaminer samt mineraler, og næringsstoffer.

Den har en skrå og praktisk applikator til at påføre den tykke pomade med. Den har en naturlig duft og efterlader dine læber bløde og glansfulde. Pomaden beskytter både mod UVA -og UVB-stråler.

Nilens Jord Sun protection stick SPF50

Vandfast solstift

Nilens Jord Sun protection stick SPF50 er en solstift med høj og vandfast beskyttelse.

Denne solstift fra Nilens Jord kan bruges på andet end blot læberne. Den er ideel til områder, der er ekstra udsatte som f.eks. læber, ører og næse.

Den beskytter både mod UVA -og UVB-stråler og er beriget med algeekstrakt, som giver beskyttelse mod frie radikaler. Indholdet af sheabutter virker plejende og fugtgivende på huden. Stiften er AllergyCertified og uden parfume og parabener.

Som en bonus er denne solstift også vurderet som ”Et godt valg” af Forbrugerrådet Tænk Kemi og har fået den grønne kolbe i kemiluppen. Dette betyder at denne solstift ikke indeholder uønsket kemi.

Meraki Sun Stick Pure SPF50

Certificeret af Astma-Allergi Danmark og Svanemærket.

Meraki Sun Stick Pure SPF50 giver en høj solbeskyttelse og ideel til sart hud.

Denne lille solstift giver en øjeblikkelig solbeskyttelse og kan bruges til læberne, men også til kinderne, næsen, ørerne osv. Stiften indeholder bivoks, der blødgører huden. Den er nem at påføre og absorberes hurtigt.

Den vandfast, parfumefri, Asthma-Allergi-mærket og Svanemærket. Desuden indeholder den heller ingen parabener eller farvestoffer.

Forbrugerrådet Tænk Kemi har vurderet denne solstift som ”Et godt valg” og givet den grøn kolbe i kemiluppen, hvilket betyder at stiften ikke indeholder uønsket kemi.

Andre Synes Godt Om Disse